Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
31804
View
451
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

[Copy link]

Author: zaharin11223       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-2-2017 08:07 AM | Show all posts |Read mode
Edited by annehuda at 28-2-2017 10:47 AM

Kini Rahim telah mengesahkan dia telah berkahwin dua.Isteri keduanya  bernama Lily.Lily telah memuatnaik beberapa keping gambar bersama Rahim  dengan beberapa caption menerangkan mengapa dia memilih untuk berkahwin  dengan pelawak popular itu.Jom baca luahan Lily:
Luahan Pertama:
Apa persamaan Abg Rahim ni dgn Abah akak??? Sangat2 Penyayang dan  Sabar mereka sangat2 tinggi Inilah dua insan paling penyabar akak pernah  jumpa di dunia ni .Akak ni banyak hal, degil dan banyak kerenah.. makan  cerewet, pakai cerewet..serba serbi lah nak teratur
Sebab tu Akak ditakdirkan dalam jagaan Abg Rahim korang ni dia dan abah akak je tahu cara dan gaya menguruskan kedegilan akak ni
Luahan Kedua.....

Luahan Kedua
(Beri buku kerohanian, agama). Hadiah Abg Rahim korang utk akak hari  ni.. tq Sayangg Sbb u seorang Suami yg sempurna, sahabat karib,  penasihat, pelindung dan pembimbing yang baik
Luahan Ketiga
Terkenal sbg seorang pemikir di kalangan rakan2 nya, akak sendiri  mengagumi kreatif thinking Abg Rahim.From now on kita paterikan jadi  quote berharga yang boleh kita kongsi bersama selain di radio now in  media sosial..Pesan DMFK, yang baik harus utk kita sebarkan . Ameen
Itulah antara luahan dari Lily. Rahim mengahwininya sekitar tahun 2015 dan telah setahun lebih bersatu.
KORANG RASE>?




1.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:09 AM | Show all posts
seksinyerrrrr huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Lily ni pon nk up suami sndri ke..Maklum la Kwn2 suami die tgh hot skrg:::
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:10 AM | Show all posts
mmmmmm yelaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 ozlyn n johan jugak ni.. Nntikan cter Sarah n sari yanti lak dpt al-Quran ke tidokk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
zaharin11223 replied at 28-2-2017 08:07 AM
Kini Rahim telah mengesahkan dia telah berkahwin dua.Isteri keduanya  bernama Lily.Lily telah memuat ...


Gigih nk up diri
Xmo kalah ngan bini pelawak2 lain..kesah pulak org
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan dan tu la keluar citer laki hang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadoiiii lepas ozlynn kau pulak
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:24 AM | Show all posts
Sorry..wrong timing la ko nak up kisah ko lily
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:25 AM | Show all posts
dah kenapa yg ke2 pulak yg melebihhhh up status? koserrrrrr sangat
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:26 AM | Show all posts
ini yg kedua?
yg pertama mana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:30 AM | Show all posts
Edisi Taknak Kalah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana dorg boleh kenal?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada gambo first wife tk?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
amboi...amboi..amboi...
buka agama tu baca ke buat halau hantu????
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:37 AM | Show all posts
yang lempang bini dulu bukan rahim ke. sabar la sgt

last2 aku rasa yg aman2 bini nabil. jrg tgk dia mencapub...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:39 AM | Show all posts
amboiii tetiba lak bini si Rahim ni nk upkan citer camnie
patut dendiam udahlah
lg org hormat laki ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:40 AM | Show all posts
dlm sepahtu rahim ni umpama melukut di tepi gantang je
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:41 AM | Show all posts
isteri-isteri pelawak ni semua stail lebih kurang je, kan....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:43 AM | Show all posts
tahniah le dah berbini dua..

semoga kekal selamanya, sbb dah cm abah yek..

mmg tui le mcm abah n anak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
c===8 replied at 28-2-2017 08:40 AM
dlm sepahtu rahim ni umpama melukut di tepi gantang je

Hahahaha      
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
farahfatihah replied at 28-2-2017 08:09 AM
seksinyerrrrr huhuhu

Isteri pertama pun seksi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:47 AM | Show all posts
dan2 ler nak up kan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:51 AM | Show all posts
memasing nak up laki memasing
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik gak yer dlm gambor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072021s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list