Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
2049
View
25
Reply

Any stroller to recommend?

[Copy link]

Author: AinaAnn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-3-2017 11:00 AM | Show all posts |Read mode
There are too many brands in the market. I need some suggestions on those top strollers, any recommend? Much appreciated.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 11:12 AM | Show all posts
Edited by N.Atikah at 2-3-2017 11:55 AM

Mungkin kak blh try to consider this stroller. My son dia pakai stroller brand seebaby. I bought from Qoo10 last time


Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 11:33 AM | Show all posts
sorang buka akaun baru, sorang recommend stroller akaun baru..

kalau nak buat teknik marketing cmni pun binalah trust dalam cari forum.. kredit pun baru seketul.. orang takkan membeli daripada recommendation daripada orang tak kenal..

orang membeli daripada orang yang dia selesa dan kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 08:20 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 12:38 PM | Show all posts
Can try chicco
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:27 PM | Show all posts
for me, maclaren is the best (i pernah try/beli quinny zapp--to bulky..and for local brand, i beli anakku and sweet cherry--both ok tapi agak berat and tak tahan lasak/senang rosak)
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Quinny
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:16 PM | Show all posts
What's your budget like?

Any preference of liking or function?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 10:24 PM | Show all posts
suzie284 replied at 18-3-2017 02:27 AM
for me, maclaren is the best (i pernah try/beli quinny zapp--to bulky..and for local brand, i beli a ...

guna quinny,
memang bulky tapi suka part
anak boleh tidur baring plus ngadap kita atau pandang depan,
masa baby, boleh direct baby child seat ke stroller tanpa perlu
ganggu kalau baby tidur.
dan lasak,
so winter jalan cam juara, summer, sampai
boleh masuk hutan hiking...
kira berbaloi beli....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 06:59 AM | Show all posts
faraway1 replied at 31-3-2017 10:24 PM
guna quinny,
memang bulky tapi suka part
anak boleh tidur baring plus ngadap kita atau pandang d ...

rasanya belum ada rekabentuk strollers yang allow baby untuk tidur berdiri kan????

Ada kah????


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 07:01 AM | Show all posts
Loh_83 replied at 31-3-2017 04:16 PM
What's your budget like?

Any preference of liking or function?

Yang ada sensor...that can detect when your baby is wet, your baby is moody, your baby wants milk, your baby wants to go back home??

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 07:06 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 2-3-2017 11:33 AM
sorang buka akaun baru, sorang recommend stroller akaun baru..

kalau nak buat teknik marketing c ...

You can always try to market and sell your product, but the choice is still the product user....
Bak kata Pak mail jiran sebelah rumah hang...you can bring the hose to the pond, but you can never force the horse to drink from the pond....

In short...jadiler pengguna Yang berilmu dan bijak








Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:47 AM | Show all posts
mannnakautau replied at 1-4-2017 07:06 AM
You can always try to market and sell your product, but the choice is still the product user....
...

masalah nya org yg sama.. kau jadi seller kau beli produk sendiri. tujuan dia nak bagi tahu orang yang produk dia laku.. ala2 tudung minah rempit falida.. beratur panjang2 walhal upah .. bajet cm apple sekali xiaomi
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 01:56 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 31-3-2017 10:24 PM
guna quinny,
memang bulky tapi suka part
anak boleh tidur baring plus ngadap kita atau pandang d ...

U pakai quinny yg mana?

Aku tengah survey nak beli stroller yg boleh guna dri new born.. berminat ngan gb pock it tapi yg tu boleh guna start umur 6 bulan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2017 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
suzie284 replied at 18-3-2017 03:27 PM
for me, maclaren is the best (i pernah try/beli quinny zapp--to bulky..and for local brand, i beli a ...

Naper maclaren? Apa kelebihan berbanding yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 04:12 PM | Show all posts
mac larren,.. kalau nak murah brand mother care, agak lasak jugak.. yg ni jenis light weight stroller, tapi untuk anak yg besar... kalau tak blh cari peg perego.. pun ok juga....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 11:20 PM | Show all posts
penmarker replied at 27-5-2017 11:46 PM
U pakai quinny yg mana?

Aku tengah survey nak beli stroller yg boleh guna dri new born.. bermi ...



quinny zapp buzz...
yang ni direct dengan baby carrier tu,
so pada me perfect sebab kalau anak
tidur dalam keta, just angkat baby carrier tu
letak kat stroller tanpa kena kejutkan dia ke apa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2017 12:14 PM | Show all posts
Loh_83 replied at 31-3-2017 04:16 PM
What's your budget like?

Any preference of liking or function?

function. easier for travel. because I travel alot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2017 12:15 PM | Show all posts
izyanimr replied at 29-5-2017 04:12 PM
mac larren,.. kalau nak murah brand mother care, agak lasak jugak.. yg ni jenis light weight strolle ...

kat mana boleh dapat ea?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2017 12:16 PM | Show all posts
faraway1 replied at 29-5-2017 11:20 PM
quinny zapp buzz...
yang ni direct dengan baby carrier tu,
so pada me perfect sebab kalau an ...

kat mana ye senang dapat macam ni? sekali carrier kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2017 12:20 PM | Show all posts

i've take a look at chicco's. Its too expensive Thank u anyways
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 12:38 PM | Show all posts
you boleh cuba tengok http://www.motherhood.com.my/chi ... icco&results=14 murah juga sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2017 02:42 PM | Show all posts
farahamira replied at 30-5-2017 12:38 PM
you boleh cuba tengok http://www.motherhood.com.my/chicco/baby-gears/chicco-multiway-evo-stroller.ht ...

Tp I tngk Lazada mcm murah la... Yg motherhood tu ok ke? Shipping dia tu ok?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2017 03:46 PM | Show all posts
kalau bajet bawah 1k... i would suggest sweetcherry...ok la not bad..especially SCR 6 tu,very practical.but if banyak fulus then go for Doona.stroller merangkap carseat (2 in 1).menurut colleague weols yang beli tu, regenye cecah 2k..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.234977s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list