Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
466
View
3
Reply

Supplement untuk Minda (DHA)

[Copy link]

Author: aiva       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-3-2017 12:28 PM | Show all posts |Read mode
hi parents...

Assalamualaikum..

korang ada tak bagi  anak anak korang supplement DHA untuk perkembangan minda....

ada keberkesanannya tak pada anak korang

produk apa yer yang bebenar berkesan...

aku tengah cuba produk cosway EPA DHA ni

dan aku pun makan juga ....

share la pengalaman korang
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 11:29 AM | Show all posts
Bagi multivitamin je supaya susah kena demam or selsema.. yg specific utk otak tak perlu kot.. yang penting bagi dia makanan berkhasiat supaya perkembangan dia bagus.. sekarang ni dah byk makanan yg omega/dha fortified mcm telur, susu etc.. yg penting anak kena rajin belajar dan fokus dalam kelas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-3-2017 11:37 AM | Show all posts
mummyalissa replied at 10-3-2017 11:29 AM
Bagi multivitamin je supaya susah kena demam or selsema.. yg specific utk otak tak perlu kot.. yang  ...

yer.. anak demam..ibu risau sangat...
sekarang ni banyak persaingan dalam kelas...
untuk fokus dalam belajar... lebih lagi anak lelaki tahu main main jer

saya buat research tak berapa terperinci sangat
tengok produk produk untuk mind booster ni
testimoni memberansangkan untuk para ibu nak try sehinggalah dapat tahu DHA omega 3 ni yang booster untuk perkembangan minda kanak-kanak
since ibu mengandung patut amik sedari awal

at last scott emulsion pun bagus
minyak ikan yang ditapi daripada toxic dan merkuri
amik selepas anak breakfast

terima kasih reply topik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2017 08:10 AM | Show all posts
aiva replied at 10-3-2017 11:37 AM
yer.. anak demam..ibu risau sangat...
sekarang ni banyak persaingan dalam kelas...
untuk fokus d ...

When parents fail to understand their own kids' real need, psychologically, emotionally and spiritually.....and expect supplements to do wonders?????


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062225s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list