Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8413
View
2493
Reply

Rumah Kaki Royan Part 166

 Close [Copy link]

Author: doublethread       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-3-2017 09:49 PM | Show all posts |Read mode
Rumah baru chuolsss...keep on meroyan

Calling-calling @dakusayamabu , @miss_pooh , @miu~miu @Missfadh @sweetmi_09 @mdhelmi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2017 10:01 PM | Show all posts
Iols kena makan ubat juga. Tak abes panas perut makan sambal.
Deyols guna bhut jolokia ke buat sambal ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
firsttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
motip iols kelewatan..
hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah..sambung cni dek...
ubat guna2 la dek org letak..
cara letak dlm mknn tu plg berkesan kot...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
uols xtahan pedas gak ke dabel..
laki iols pn sama..
klu pedas sket nti perut heols meragam asek berulang ke toilet jela..
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
yg kisah kazen tu kn,heols kenal dgn mak jan tu,msa kt cameron..
pastu,xtau cemana la..mak jan tu asek kasi heols mknn..
tu yg iols dgr..
so kami syak kena guna2..
kazen dh mula buat hal..jrg2 blk umh..kata ex wife kazen..
sedar2,stu hari heols bwk janda tu blk umh macit pacit iols..
baru tahu depa dah nikah sbnrnya..
mengamukla pacit..
tp dasar muka xmalu..tak dialukn pun masih lg dtg..
stu hri,kazen ppuan iols aka adek kazen llki tu tnpk mak jan tu kuar dari bilik macit pacit sambil kt tgn pgg paperbag..
ntah mcmmna cara kazen ppuan tu dpt jugak tgk apa dlm paperbag tu..rupanya kain pelikat n kain batik macit pacit..
utk apa mak jan tu amik klu bkn tujuan jahat..
lps tu,macit pacit xkasi kazen llki iols blk umh..
diorg haramkn..selagi masih bersama ppuan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tp spi skrg pun masih bersama..
meluatnya kami dgn ppuan tu..
ex wife kazen yg baik n cantik mcm tu disia2 kn..
diorg bercinta dr uitm lg..
spi ke ke jinjang pelamin..
tp ppuan jahat tu mengganggu..
berat mata memandang tp berat lg bahu memikul..
kan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tp mmg dasar ppuan jahat..
rupa xde,budi bahasa pun sama..
diikutkn logik xmgkn kazen blh berminat klu bukan krn sihir..
hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tu yg iols sllu ckp dgn suami..
benda2 mcm tu jgn x percaya..
iols ni keturunan thai..kami tahu apa jenis sihir yg org blh buat..
so igt2 lah even pd zaman moden ni.
skli terkena mmg pyh nk pulih..
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
takut bila da tersedar nti,baru tahu apa yg telah hilang..
menyesal pun xde guna..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
iols ni,utk menjaga suami,rsanya dah buat mcm2..
supaya suami xlupa rumahtgga..
supaya sentiasa syg..tu je yg iols nak..
ikat rambut iols dgn suami pn iols buat..
mama bnyk ajar petua mengikat suami..
apa yg elok semua iols ikut..
asal tak melanggar syariat islam..
semua utk kebaikn umhtgga..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
iols nk rumahtgga aman damai..
jgn spi org kta tak berusaha..
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ngantuk la plak..
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca dari rumah lama tadi. Perangai kiah yg satu tu mmg sebiji perangai kita. Cepat sgt merajuk hentak kaki walaupun dah besar mcm ni cuma terkawal. Itu yang bila he ajak keluar tu selalu tak nak. Nanti karang keluar perangai budak2 tu mahu kena tinggal di situ juga.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu adik selalu ckp keluar dgn Fadh mcm budak kecik. Skrg dia kata dah kurang. Itu yg suka jln sorg2, nak buat perangai sendiri yg rasa. Tak susah kan org.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Borak dgn buddy haritu. Kita ckp mengidam kuih raya pula skrg. Mentang2 dah hbs puasa ganti bajet dah boleh beraya sgt lh tu. Yg paling nak kuih semperit. Walaupun time raya tak pandang pun kuih tu. Entah mengidam pula skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2017 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, dah nak musim mengundi ke apa ni. Kemain depa suruh semak kawasan mengundi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2017 12:49 AM | Show all posts
1 hari berpedas-pedasan, tekak rasa nak yang light-light je. Nak buat wantan soup esok Inshaa Allah.
Tekejut badan pedas tersangat amat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2017 12:57 AM | Show all posts
Miu, perut iols since late 30's tak tahan pedas langsung.  Cili kering pun mampu buat iols  mengulang toilet. Tapi tekak iols maintain kebal pedas. So berkonflik je la keje dedua tu. Tekak nak, perut tak tahan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2017 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa mesti mak terbaca drama lopatah yang terlalu kat IG mak ni nookkk?? Dah la mak tengah tak sedap perut
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh my..
camana iol boleh tersesat ke sini

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Cek in uma baru
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Gue tgh dilemaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Camni la prasaan ble bg hrapan kt org pstu ble msanya tiba utk komfem kn ko tatau sma ada bola ka idok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055460s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list