Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1001
View
33
Reply

Aku bukan siapa-siapa

[Copy link]

Author: wandacoffee       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-3-2017 10:31 AM | Show all posts |Read mode


Rasa tiada kepentingan je diri ini..rase mendung je....takda mood nak buat apa-apa....korang ade feelingmcm ni tak? selalu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 10:45 AM | Show all posts
tt ade prob ngn parent ke? rse tsisih dari adik beradik sb mak ayah pentingkan adik beradik lain?

atau di tempat kije, xde sape peduli?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 10:45 AM | Show all posts
tt ade prob ngn parent ke? rse tsisih dari adik beradik sb mak ayah pentingkan adik beradik lain?

atau di tempat kije, xde sape peduli?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 10:47 AM | Show all posts
samola den..
tapi den tak kisahpun biarla..lantakla
let it be..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2017 10:50 AM | Show all posts
chinta89 replied at 9-3-2017 10:45 AM
tt ade prob ngn parent ke? rse tsisih dari adik beradik sb mak ayah pentingkan adik beradik lain?

...

takde prob mcm tu...takde kwn kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2017 10:50 AM | Show all posts
harrypoter replied at 9-3-2017 10:47 AM
samola den..
tapi den tak kisahpun biarla..lantakla
let it be..

i wish i can do the same..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 11:37 AM | Show all posts
Same here.
Setelah segalanya, smuanya sia-sia
hari-hari berlalu.. seperti angin lalu
yg cuma kedengaran...sabarlah..sabarlah..sabarlah..
yg makin sayup-sayup...
i feel u ...tt
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 12:12 PM | Show all posts
pernah rasa macam bila tengah sakit.
duk serumah dengan adik pun, x leh tolong
sbb bila gaduh, dia suka mengungkit.
dlm family pun, mak ayh x ambik peduli sgt sebab adik2 lebih mencuri perhatian.
sebabnya adik perempuan suka merajuk..adik lelaki pulak anak bongsu.
kakak2 n abg dah kawin.. lagi lah diaorg x peduli ..
sedih tol
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
awak sunyi takde kawan kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2017 12:18 PM | Show all posts
paipsicola replied at 9-3-2017 11:37 AM
Same here.
Setelah segalanya, smuanya sia-sia
hari-hari berlalu.. seperti angin lalu

I feel lost...alone in my own world....

Kalaulah perasaan itu boleh di buang begitu shj..

Kalaulah sy kuat ,melawan perasaan..

It killing me softly...sabarlah hati...

ku bukan sape-sape....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2017 12:19 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-3-2017 12:14 PM
awak sunyi takde kawan kot..

itu la...sy selalu doa dpt kawan baik2...sy ade kwn opis,teman baik tak de
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 02:52 PM | Show all posts
wandacoffee replied at 9-3-2017 12:19 PM
itu la...sy selalu doa dpt kawan baik2...sy ade kwn opis,teman baik tak de

cari hobi la sis.. berkebun ke.. gi gym ke..
at least tak terasa sangat masa berlalu..

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 04:38 PM | Show all posts
selalu kalo aku rasa cani aku akan pegi warong ngeteh sorg2 pastu borak2 dgn brader yg jual pisang goreng tu
tu kalo dok sorg la
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:41 PM | Show all posts
pegi socialize so that tt boleh jmp org baru.. lama2 jadi murung pulak nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila diserang emosi sebegini,aku suka pergi ke kubur dan berteleku di situ sejam dua.sambil sambil muhasabah diri.tenang..memang akan tenang lepas tu bila kita kenangkan masalah dunia ni takkan kekal lama mana pun.lagi perlu dirisaukan kalau yang tertanam bawah tanah tu adalah jasad kita yang tak ada apa-apa bekalan untuk ke sana..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aneem at 9-3-2017 10:40 PM

Maaf tny.. sis umo brp?
Selalu jd mcmni time nak period je..
Sgt sensitif dgn sekeliling..
Chillex ok..
P la tgk movie ke.. window shopping ke.. dok tepi pantai ke..
Nak taranum pun boleh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-3-2017 11:34 AM | Show all posts
Deidra replied at 9-3-2017 10:37 PM
Bila diserang emosi sebegini,aku suka pergi ke kubur dan berteleku di situ sejam dua.sambil sambil m ...

maaf..sy ni penakut...byk sgt tgk cite hantu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-3-2017 11:36 AM | Show all posts
Aneem replied at 9-3-2017 10:39 PM
Maaf tny.. sis umo brp?
Selalu jd mcmni time nak period je..
Sgt sensitif dgn sekeliling..





dah lepas P dah...sy kan kalo org tak rep WA sy ,padehal dia online pon jadi mcm down...

Rasanya sebab sorg hamba Allah ni ja layan sy acuh tak acuh...sebab sorg manusia je kan boleh jadi gini...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-3-2017 11:39 AM | Show all posts
ramaramu replied at 9-3-2017 06:41 PM
pegi socialize so that tt boleh jmp org baru.. lama2 jadi murung pulak nnt..


Sy nak bersosial tapi takde kwn rapat...mmg pun ,mcm2 sy pk bila sy sesorg..tgh drive menangis sorg2...sy jadi garang ngan org yg sy rapat..ngan kawan2 opis ,they said i am fun...padehal dlm hati  ,rase mcm kambing ja
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
wandacoffee replied at 10-3-2017 11:34 AM
maaf..sy ni penakut...byk sgt tgk cite hantu.

Ziarah siang siang hari dik..memalam hari akak pun ngeri..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2017 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
wandacoffee replied at 10-3-2017 11:39 AM
Sy nak bersosial tapi takde kwn rapat...mmg pun ,mcm2 sy pk bila sy sesorg..tgh drive menangis s ...

Haha..knp rasa mcm kmbing plak..
Aku plak kalau org tgok dr luar mcm happy go lucky je..
Kat luar la..fmly ok..adk brdk pun rapat..
Mslh aku..aku xsuka nk bls2 whtaps org..
Cepat rimas..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan sampai kemurungan lak. Nanti lagi susah.

Sorang2 tanpa kawan rapat boleh je buat memacam aktiviti.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 02:50 PM | Show all posts
jgn asingkan diri dari orang lain..
pergi kat orang yang boleh layan kite.
happy kan diri..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:34 AM | Show all posts
btol2222....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:34 AM | Show all posts
aku setuju dengan pandangan diatas
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071537s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list