Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8716
View
265
Reply

[Tempatan] Video 2 gadis MELAYU tayang TATU & tali COLI minta DIKECAM oleh AHLI SYURGA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-3-2017 09:10 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Kentang.Goreng at 12-3-2017 09:58 PM


Akibat kurang mendapat kasih sayang di rumah

Video: Minah Melayu Bimbo Mintak Kena Kecam
Published on Mar 12, 2017

VIDEO dua orang gadis Melayu berpenampilan seksi dan menggoda ini menjadi sensasi Internet sejak kebelakangan ini.

Masakan tidak, video yang direkodkan dua gadis ini seolah-olah mahu menempelak individu yang gemar menilai seseorang berdasarkan dari segi penampilan luaran sahaja.

Mereka sengaja menunjukkan tatu dan tali coli yang dipakai meminta agar penampilan mereka dikecam oleh makcik-makcik dan pakcik-pakcik yang perasan ahli syurga.

Tapi kalau pun memang suka pakai seksi, gemar mewarna rambut dengan warna merah menyala sekali pun, tak payah la sampai nak buat video kecam balik orang yang suka mengutuk tu.



Adalah lebih baik buat gadis-gadis dalam video ini diam-diam sahaja daripada sengaja nak terbitkan video provokasi macam ini.

Kang tak pasal-pasal orang kecam korang balik pasal video ini.

Kalau tak berkudis dengan teguran orang, takkan korang gigih sangat sampai nak buat video ini kan.

Jadi, maknanya memang korang sentap la kan dengan tarbiah orang-orang ahli syurga tu sampai gigih nak buat video bergasak dengan diorang balik Tak gitu? C MYNEWSHUB.CC


Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dek,

Ada banyak lagi cara ko nak dapat instant fame dek.

Masuk Harvard ke, contohnya. Kompom jadi sanjungan ummah.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:14 PM | Show all posts
hasil pembiakan kaum siti murtad.

bahahahha]

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:16 PM | Show all posts
ugly munter
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:17 PM | Show all posts
Betulah apa yang budak tu cakap..untuk menyedRkan ahli syurga yang sentiasa menyibuk nak cari salah orang lain.

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:17 PM | Show all posts
tunggu new season asia next top model nanti. bersedia la ustaz ustazah facebook menghencap secara jemaah 2 contestants malaysia



#teamgomez
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela dik..saat gini bole la kau bermegah jaga kain sendiri bagai.bangga mak pak kau pun tak tegur tak cegah kau.tunggu saat malaikat izrail datang dengan muka bengis nak rentap nyawa kau,time tu kau akan tahu apa ertinya penyesalan.

Teruskan hidup dalam kesesatan. Kubur asing-asing kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut atas Dan bawah dah lobos.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut atas Dan bawah dah lobos.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 12-3-2017 09:17 PM
Betulah apa yang budak tu cakap..untuk menyedRkan ahli syurga yang sentiasa menyibuk nak cari salah  ...

Hakiki yang sejati.acik.acik.kepam.acah ahli sorga ini la.yg palinh kuat memuki secara haram dan pengotor
Ini pengalaman akak.buat airbnb
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kentang.Goreng replied at 12-3-2017 09:10 PM
Akibat kurang mendapat kasih sayang di rumah

Video: Minah Melayu Bimbo Mintak Kena Kecam

Muka mcm minah indon taraf bibik. Huduh
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 12-3-2017 09:16 PM
ugly munter

Khennmm muke huduh yg kanan tu YG Kiri  tu oke sikit
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 12-3-2017 09:26 PM
Hakiki yang sejati.acik.acik.kepam.acah ahli sorga ini la.yg palinh kuat memuki secara haram dan p ...

Mak kau ahli neraka memuki jual lendir haram kat hotel murah kan, kata forumer mana tah?

Bahahha



Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punye perempuan aku pun kaler rambut tapi x dele nk mintak perhatian buat video mcm ni phuiii:
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:31 PM | Show all posts
Deidra replied at 12-3-2017 09:21 PM
Yela dik..saat gini bole la kau bermegah jaga kain sendiri bagai.bangga mak pak kau pun tak tegur ta ...

mana kau tau muka malaikat maut bengis? entah2 muka happy habis dapat job dari tohan sanjungan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:32 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 12-3-2017 09:17 PM
Betulah apa yang budak tu cakap..untuk menyedRkan ahli syurga yang sentiasa menyibuk nak cari salah  ...

kan? im all on their side, walaupun diakui memang gedik dan annoying. tapi apa yang diorang cakap tu betul.

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 12-3-2017 09:30 PM
Bodoh punye perempuan  aku pun kaler rambut tapi x dele nk mintak perhatian buat video mcm ni p ...

Kaum hasil pembiakan geng siti murtad memang pangai haram.

Kau tengok si changa tu, dari toknenek makpak dia, sampai dia, semua pangai anak haram.

Bahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 12-3-2017 09:31 PM
mana kau tau muka malaikat maut bengis? entah2 muka happy habis dapat job dari tohan sanjungan. :l ...

Makhlok yang rajin mentelaah forum 24/365 aje yang akan tanya soalan macam budak tak sekolah gini.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
KRAKRUK replied at 12-3-2017 09:33 PM
Kaum hasil pembiakan geng siti murtad memang pangai haram.

Kau tengok si changa tu, dari toknen ...

Nk tatu kat puki pun x de sape kisah khenn. Ni siap bervideo bagai dan provok org. Bile kene kecam tahu sakit hati. Siyall betul  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 12-3-2017 09:36 PM
Nk tatu kat puki pun x de sape kisah khenn. Ni siap bervideo bagai dan provok org. Bile kene kecam ...

Changa tu memang sial. Sial mak dia membiak banyak jual lendir ikut suruhan siti kassim murtad.

Bahahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha...lawak
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye tgk.. kalau dah nazak baru lah panggil ustaz baca kan doa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayok bideo Lama lah ni..bukan pernah hot kat twitter taun lepas ke?
Spiderman mana?cer sahkan jap
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 09:56 PM | Show all posts
kah kah king coco in the making.... tak lama lagi akan d angkat dan disanjung netizen, bolehlah kluar tv masuk majalah n so... sekarang ni nak femes memang senang ... orang kita kan sanjung benda benda gini apadehall.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tercabar set2 ahli sorga yang suka timbang dosa dan pahala manusia lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068297s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list