Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9241
View
265
Reply

[Tempatan] Video 2 gadis MELAYU tayang TATU & tali COLI minta DIKECAM oleh AHLI SYURGA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-3-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulah sibuk paksa orang kekal dlm agama...patutnya dibagi buat pilihan sapa yg tak nak agama nenek moyang boleh jer pilih agama or kepercayaan yg diyakini...banyak orang atas ic ada agama tapi cara hidup n pembawakan diri tak sama apa yg diajar oleh agama tersebut, mulalah dikecam...dek diorang tak pilih dek malahan mungkin diorang taknak pun kepercayaan tuh tapi dah dipaksa ats alasan agama nenek moyang..begini lah jadinya...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 12-3-2017 10:11 PM
Tulah sibuk paksa orang kekal dlm agama...patutnya dibagi buat pilihan sapa yg tak nak agama nenek m ...

Bodohnya..tkde sapa pakse.igt jabatan agama gile ke apa?
De dorg letak Glock .24 kt kepala ko ke suh stay agama tu?

Ko tulis hina islam dlm forum aja.dh leh jatuh murtad daa..xyah ssah naik tngga court syariah bagai.

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 12-3-2017 10:11 PM
Tulah sibuk paksa orang kekal dlm agama...patutnya dibagi buat pilihan sapa yg tak nak agama nenek m ...

Setahu aku sekarang ni x de sape heran pun kamu nk tukar agame ke mkn babi ke kaler rambut ke atau ngongkek dgn bf kecuali family , sedara mare kawan2 yg kenal mungkin takat menegur tp org luar yg x kenal mrk  mmg x peduli dan juge kecuali pihak agama kebetulan buat serbuan kalau bulan puase kamu mkn dan buat maksiat tp org lain mmg x peduli.  Aku sendiri minum dikedai cine dah bnyk kali minum kopi o x de sape pandang serong aku sorang Melayu duduk bersama kawan cine.

Perangai perasan urban mcm gampang je ingat org ambil peduli dan suke cari pasal buat provocation mcm siti juli jalaludin dan minah huduh video ni :
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
...lobai2 sex agama mulayu nampak tali coli terus ahe nak mulancap. Tu yg sontap tuh. Sex is best at 7.30 @kakiselit
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Check and balance
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga keluarga kita semua dijauhkan daripada perkara sebegini.

Lelaki yang baik tidak akan mengungkit kisah lalu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 12-3-2017 09:32 PM
kan? im all on their side, walaupun diakui memang gedik dan annoying.  tapi apa yang diorang cak ...

kann,,, support anything but Islam,,,, bwtul edee?
tak ckp pun, kami dah tau set2 hang tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mjla replied at 12-3-2017 09:21 PM
Mulut atas Dan bawah dah lobos.

mak tiri gadis2 lobos nih ada dlm CI  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:02 PM | Show all posts
kakiselit replied at 12-3-2017 10:56 PM
kann,,, support anything but Islam,,,, bwtul edee?
tak ckp pun, kami dah tau set2 hang tu

eh, tak la support anything but islam... yang buruk2, idok la aku support. contohnya macam kahwen dengan budak kecik umur baya2 tengah main dengan anak patung tu. idok la aku support. tak gitu, kakiselit?




eh jap lupa, yang itu islam. ooops.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 12-3-2017 10:40 PM
...lobai2 sex agama mulayu nampak tali coli terus ahe nak mulancap. Tu yg sontap tuh. Sex is best at ...

aku ka hang?  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:03 PM | Show all posts
Deidra replied at 12-3-2017 09:34 PM
Makhlok yang rajin mentelaah forum 24/365 aje yang akan tanya soalan macam budak tak sekolah gini.

so level2 budak lepasan sekolah boleh tahu malaikat maut mukanya bengis?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 12-3-2017 11:02 PM
eh, tak la support anything but islam... yang buruk2, idok la aku support. contohnya macam kahwen  ...

ngaku je la. bkn aku baru baca hang punya post2 kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:08 PM | Show all posts
kakiselit replied at 12-3-2017 11:04 PM
ngaku je la. bkn aku baru baca hang punya post2 kat sini.

iyalah, iyalah... lepas ni aku support la menutuh lubang budak kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 12-3-2017 11:03 PM
so level2 budak lepasan sekolah boleh tahu malaikat maut mukanya bengis?

Ko rasa? Hanya golongan harbam murakab jer yang tak tahu  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakiselit at 12-3-2017 11:17 PM

budak2 perempuan nih hasil pembiakan lantaran penutuhan.set2 etis, murtad, kafirun, munafikun sama mcm ada dlm CI nih. Kalu tgk cara budak2 perempuan berckp live, sebijik sama la jika forumer2 ini berckp dgn juihan bibir mirip mulut babi.
Nauzubillah semoga dijauhkan kami dan anak cucu kami dari sifat2 ala2 penghuni neraka ni. Aaminnn yarabbal alamin
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mintak jauh la keluarga aku dr perangai mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:39 PM | Show all posts
Deidra replied at 12-3-2017 11:10 PM
Ko rasa? Hanya golongan harbam murakab jer yang tak tahu

maknanya sis golongan setaraf rasul ke macam mana? dah boleh sembah sis ke macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Hah lah, bukan dah pernah viral kat twitter tahun lepas? Baru keluar gua lattew.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:56 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 12-3-2017 04:59 PM

20 tahun lepas pulapol dan army camp sungai besi(sekarang dah tutup) tu ada bar untuk dia orang minum alcohol, siapa yang suruh tutup? Bukan lobai penjaga syurga dalam kain orang yang suruh totop?

20 tahun lepas biasa je orang melayu minum alcohol di selangor club tu secara terbuka.

20 tahun lepas biasa je melayu minum alcohol di pub, disco (time tu guna nama disco ) di hard rock secara terbuka.

20 tahun lepas biasa je orang melayu minum alcohol secara terbuka di bukit bintang tu.

7-10 years ago biasa je melayu minum alcohol  secara terbuka di pub di ttdi kl tiada siapa nak kisah tiada jawi jais jaws tiada penjaga syurga nak buat spot check dalam kain orang.

Tak ada beza dengan sekarang? Sekarang tohan berada di mana mana nak bagi saman kat orang mela hahaha..
BBNU MANA TAU.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:01 AM | Show all posts
edee_91 replied at 12-3-2017 11:08 PM
iyalah, iyalah... lepas ni aku support la menutuh lubang budak kecik.



bak kena setepek...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:15 AM | Show all posts

bukannya apa, katowjo, benda2 yang baik dan bersifat ma'mudah ni haruslah dijadikan amalan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti mak bapak dia org bangga. Anak viral..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pyropura at 13-3-2017 01:45 AM
kakiselit replied at 12-3-2017 11:13 PM
budak2 perempuan nih hasil pembiakan lantaran penutuhan.set2 etis, murtad, kafirun, munafikun sama m ...


Ko janganlah libatkan babi, ko tak sedor ke dah hina kejadian awloh? Aku heran kenapa babi aje keluar dari benak ko yer? mesti hati ko itam kotor cam babi kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 12-3-2017 09:26 PM
Hakiki yang sejati.acik.acik.kepam.acah ahli sorga ini la.yg palinh kuat memuki secara haram dan p ...

Punganut2 igama mulayu mana ada iman sis, tengok acik kepam yg tabur garam kat gerai sebelahnya tuh, tak yakin dia rezeki tu dari awloh samada datang atau idak....    
Dan kat bnb aje boleh selamat dari jabatan skodeng agama kalau memuki ye tak?  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
berikan mereka perhatian! berikannnn!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044928s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list