Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8491
View
265
Reply

[Tempatan] Video 2 gadis MELAYU tayang TATU & tali COLI minta DIKECAM oleh AHLI SYURGA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2017 02:50 AM | Show all posts
Budak2 Melayu ni, klu terlepas kandang dpt freedom mcm ni lah gayanya. Terlebih over dr omputeh. Konon nak tunjuk stailo dan modern lah konon. Kami yg urban ni dah biasa dgn gaya hidup modern tak heranlah setakat nak tunjuk bra dgn tatoo. Itu semua soooo yesterday.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 02:51 AM | Show all posts
lostfaith replied at 12-3-2017 10:11 PM
Tulah sibuk paksa orang kekal dlm agama...patutnya dibagi buat pilihan sapa yg tak nak agama nenek m ...

Agama adalah hak peribadi. Klu dia tak mau jd islam lg, nak paksa buat apa. Lantaklah dia nak murtad. Dosa pahala dia dgn Allah. Malas aku nak komen lebih2 karang nanti ada lobai lobainita mula buka ceramah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 02:56 AM | Show all posts
kakiselit replied at 12-3-2017 11:13 PM
budak2 perempuan nih hasil pembiakan lantaran penutuhan.set2 etis, murtad, kafirun, munafikun sama m ...

Tak juga. Ada setengah budak2 ni, hidup dlm kongkongan, itu tak blh,ini tak blh,apa pun tak blh. Sekali terlepas dpt tiket freedom, mmg terover dr org mcm kami ni. Contohnya dulu jiran lama kita org. Umur baru 18 thn terbunting dgn jantan mana tak tau. Smp beranak. Belajar pun tak abis terpaksa parents dia bawa blk kampung dlm keadaan malu yg teramat sgt. Bila siasat cerita punya cerita rupanya kongkongan yg agak ketat dr parents sebabkan budak ni jd liar bila terlepas keluar. Psl tu bila kita mendidik anak2 yg dah remaja, kenalah ibarat bermain layang2. Jgn sentap semuanya, tp lepaskan bila perlu. Bila ditarik dan sentap kebebasan atau kehendak budak2 ni, abislah klu derang dpt tkt freedom. Semua nak di cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini urban sampah not classy , banyak saja jenis begini.up to date but masih annoying
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiselit replied at 12-3-2017 07:13 AM
budak2 perempuan nih hasil pembiakan lantaran penutuhan.set2 etis, murtad, kafirun, munafikun sama m ...

Aminnnnnm.... harap keturunan u seperti u  sex 24/7 dan mencarot sambil berdoa alhamdulillah ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 04:27 AM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 13-3-2017 12:56 AM
20 tahun lepas pulapol dan army camp sungai besi(sekarang dah tutup) tu ada bar untuk dia orang minu ...

Itulahhh...skrg ni setahon sekali balik msia pun time clubinggg togok arak pun ketarrrrr2 tak blh kusyukkkk giteww takuttt kena serbu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 04:48 AM | Show all posts
KRAKRUK replied at 12-3-2017 01:29 PM
Mak kau ahli neraka memuki jual lendir haram kat hotel murah kan, kata forumer mana tah?

Bahahh ...

tagas jual lendir kat mana?  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 12-3-2017 11:39 PM
maknanya sis golongan setaraf rasul ke macam mana? dah boleh sembah sis ke macam mana?

Jika kau orang Islam,aku harapkan hidayah Allah masih sudi nak jejak hati kau,sebelum izrail datang rentap nyawa kau.

Jika kau sediakala dah kuffar, i wish you all the best of luck!

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 12-3-2017 10:22 PM
Bodohnya..tkde sapa pakse.igt jabatan agama gile ke apa?
De dorg letak Glock .24 kt kepala ko ke  ...

Bongoklah ko nih. Kau tengok tak macamana lina joy berusaha nak buang agama dia......

Dalam peruntukan syariah ada tak undang undang yg boleh dakwa orang islam yg istihar keluar agama....

Bukan paksaan lagi????
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 12-3-2017 10:31 PM
Setahu aku sekarang ni x de sape heran pun kamu nk tukar agame ke mkn babi ke kaler rambut ke atau ...

Undang undang negara ni tak bg tukar kalu ko asal dari keturunan satu agama nenek moyang tuh...tu hakikatlah...

Bab kecaman manusia ko tengoklah betapa ramai manusia duk bertengek kat ig orang yg mula sibuk duk hina orang kalu pakaian tak ikut syariah katanya....walaupun tanpa provokasi pun...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 13-3-2017 06:50 AM
Undang undang negara ni tak bg tukar kalu ko asal dari keturunan satu agama nenek moyang tuh...tu  ...

Iyer betul juge kata kamu  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
mjla replied at 12-3-2017 09:21 PM
Mulut atas Dan bawah dah lobos.

hello ahli syurga firdausi
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
video lama ni.. aku jenis berfikiran terbuka bab pegangan,pakaian dll ni.. tgk vid ni terlintas pertama sekali adalah bimbonya ko dik malukan diri sedemekian rupa demi tagih secebis like.

ko nak tonggang terbalik, kalau kau rasa apa kau buat xsakitkan hati org, xusik org, kau nak heran apa? ni kau buat vid ni dh mcm budak retard,samakan diri kau dgn level manusia kepam yg suka menyibuk timbang sukat org dh kenapa dik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiselit replied at 12-3-2017 10:59 PM
mak tiri gadis2 lobos nih ada dlm CI

wah... pandainya dia tahu org tu dah lobos.. kalau menuduh org tanpa bukti dlm islam tu apa ya??? ke islam ni setakat serekup kepala, pakai jubah je dah ok?? ni contoh manusia amik ajaran islam sekerat2 itu ini haram dosa.. fitnah org, main serkap jarang kat org xdosa.. yg penting sex best at 7.30am..kihkih....  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:45 AM | Show all posts
kalau ahli keluarga korang wat cam tu..tayang kat orang...deme suka tak?....renung²kan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Selemah lemah iman nasihat dlm ati. Since Iman ak pn x kuat.... Ak nasihatkan je la dlm ati ..... Yg beragam Islam jgn la main2 kan hukum Allah.....
Mode Ustazah : on
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kalu tak dilayan , mungkin tak de pun minah minah gedik ni nak buat video bagai. abaikan je attension seeker ni. ada byk lagi benda lain nak di buat. yang melayan pun sama je tak alim mana.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 13-3-2017 01:45 AM
Punganut2 igama mulayu mana ada iman sis, tengok acik kepam yg tabur garam kat gerai sebelahnya tu ...

Iya sis, tempat akak pun kawasan urban dan ramai adik2 international.jah yang tinggal. Acik acik.kepam takde.
So.heaven la untuk.di jadikan tempat memuki  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
[quote]gaara_X replied at 13-3-2017 07:45 AM
kalau ahli keluarga korang wat cam tu..tayang kat orang...deme suka tak?....renung
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 13-3-2017 07:45 AM
Selemah lemah iman nasihat dlm ati. Since Iman ak pn x kuat.... Ak nasihatkan je la dlm ati ..... Yg ...

Banyak hukum yang bukan dari elohim pun.
Manusia yang buat tapi letak label elohim supaya ummah bodoh dan ignorant takut nak bantah.
Sanggup fitnah elohim demi kuasa untuk kontrol.minda ummah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 13-3-2017 08:14 AM
Banyak hukum yang bukan dari elohim pun.
Manusia yang buat tapi letak label elohim supaya ummah b ...

Itu pentingnye ilmu sis.... Bukan ikutan..... Yg x tau cari guru belajar... Masaalahnye dgn org melayu ni byk ikutan n campuran dgn adat budaya... Sudahnye smua haram n cimplicated
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 13-3-2017 12:56 AM
20 tahun lepas pulapol dan army camp sungai besi(sekarang dah tutup) tu ada bar untuk dia orang minu ...

I bukan bbnu
Tp takat 20thn lepas tu i dah akil baligh dah
Taktau pulak time tu org melayu minum alkohol terang-terangan
I ingat zaman melayu minum alkohol terang-terangan ni zaman iklan stout tu..70s ke gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:35 AM | Show all posts
lostfaith replied at 13-3-2017 06:47 AM
Bongoklah ko nih. Kau tengok tak macamana lina joy berusaha nak buang agama dia......

Dalam per ...

aku penah dikecam sebab bila aku sama2 pertikaikan kenapa tak izinkan orang tu keluar islam...  sebab bagi aku, kalau orang dah tanak, jangan ditahan...  kan dalam islam pun cakap tiada paksaan dalam islam...  bila orang tu terpaksa jadi islam walaupun taknak, dia akan jadi barah dalam diam...  let them free...  at least kita kenal mana yang betul mahukan islam dan mana yang dah takde hati kat islam...  takde la kita terkahwinkan anak2 sedara mara cucu cicit kita dengan orang camtu pastu anak2 sedara mara cucu cicit kita elok2 islam terus terpengaruh dengan pasangan diorang...

and please dont bring the story of zaman rasulullah dulu sape murtad dihukum bunuh...  kes tu terjadi sebab ramai yang pura2 masuk islam, pastu declare keluar islam sambil mencemuh2 islam...  kiranya diorang guna cara psikologi untuk menakutkan orang daripada mengenali dan mendekati islam...  dan ada yang masuk islam sebab nak masuk dalam tentera islam sebab nak tau taktik perang orang islam...  pastu diorang declare murtad n terus share their knowledge on taktik perang orang islam dengan tentera diorang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:46 AM | Show all posts
sebu replied at 12-3-2017 10:31 PM
Setahu aku sekarang ni x de sape heran pun kamu nk tukar agame ke mkn babi ke kaler rambut ke atau ...

True....aku lepak kat jgnkan kedai cina, bar, pub semua banyak kali dah dengan kawan2 non-muslim. Takde sape peduli pun. Dari ceruk mana entah budak berdua ni datang....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:49 AM | Show all posts
One shot berapa budak2 berdua ni charge..? Hotel mana..?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list