Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7969
View
265
Reply

[Tempatan] Video 2 gadis MELAYU tayang TATU & tali COLI minta DIKECAM oleh AHLI SYURGA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2017 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Core replied at 13-3-2017 08:46 AM
True....aku lepak kat jgnkan kedai cina, bar, pub semua banyak kali dah dengan kawan2 non-muslim.  ...


Aku selalu lepak kedai cina bukan yg mewah tu yg kerusi plastik meja bulat tu. Daging babi pun.ade jual .Seberang jalan pulak gerai Melayu      peduli ape aku tp x de sape peduli pun aku sebenarnya. Cume kite je paranoid x tentu hala. Lainla kat kg    
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:54 AM | Show all posts
Peterpan17 replied at 13-3-2017 02:56 AM
Tak juga. Ada setengah budak2 ni, hidup dlm kongkongan, itu tak blh,ini tak blh,apa pun tak blh. S ...
Psl tu bila kita mendidik anak2 yg dah remaja, kenalah ibarat bermain layang2. Jgn sentap semuanya, tp lepaskan bila perlu.
Aku suka kata2 kau ni. Something to take-away.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Loxlaxman replied at 13-3-2017 08:49 AM
One shot berapa budak2 berdua ni charge..? Hotel mana..?

Tak habis2 memuki je keja ko ni bang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:03 AM | Show all posts
sebu replied at 13-3-2017 08:52 AM
Aku selalu lepak kedai cina bukan yg mewah tu yg kerusi plastik meja bulat tu. Daging babi pun.a ...

Kan....yang meja bulat, kerusi style lama, lantai mosaic, pastu bising kemain kat dalam Selalu resto cina ni packed bila time makan, susah dapat tempat kat luar. Udara pulak stuffy je kat dalam, maklumlah kedai diorg kan selalu dalam tu ada macam gerai2 kecik, ada yg nasi ayam, wantan mee, prawn noodle....
Sekali keluar bila dah habis makan, fuh leganya dapat hirup oksigen.





Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:03 AM | Show all posts
hanakikan replied at 12-3-2017 09:17 PM
tunggu new season asia next top model nanti. bersedia la ustaz ustazah facebook menghencap secara je ...

dgr2 contestant msia sorang dapat top3..matilah acik kepam kepanasan
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:08 AM | Show all posts
chazey replied at 13-3-2017 09:00 AM
Tak habis2 memuki je keja ko ni bang.

Alaaa...ileks aaa, bende macam ni ade demand ade lah supply...bila betina mengangkang, jantan memuki..baru ada keseimbangan semulajadi, baru California..baru Amrikaaaaa!!. Murah betullah betina-betina kampung pekan bandar sekarang ni, sekali pancut 100-200 je, ade pulak yg offer 300-400 untuk satu malam unlimited shot ...muda-muda pulak tu, senang sungguh nak memuki, tak yah kawin pun tak...tak yah gi negara jiran, anak-anak jiran pun belambak yang sudi...


Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Loxlaxman replied at 13-3-2017 09:08 AM
Alaaa...ileks aaa, bende macam ni ade demand ade lah supply...bila betina mengangkang, jantan memu ...

Kamu bukan kat dunie lain ke lox


Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib la Korang nie bukan Adik aku kalau tak mmg dah kena nasihat berbakul2 and dapat dgn bapak aku mmg selamat la kena bantai... tapi nak buat mcm mana Bdk zaman skang bukan bleh kena tegur kena pukul skit2 nak lari rumah nak merajuk...what goes around comes around dik esok ko kawin dapat anak harapla x jadi mcm korang itu jer hakak nak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Core replied at 13-3-2017 09:03 AM
Kan....yang meja bulat, kerusi style lama, lantai mosaic, pastu bising kemain kat dalam  Sela ...


Iyer tapi aku dgn kawan2 cine gilir2 pi restoran Melayu. Dua2 tepi jalan bertentangan   rasa nk mkn kedai Melayu kitaorg pi le tp kedai cine aku minum kopi o je  x mkn pun  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 13-3-2017 07:31 AM
wah... pandainya dia tahu org tu dah lobos.. kalau menuduh org tanpa bukti dlm islam tu apa ya???  ...

Dia sendiri menaku, salah aku ka?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:28 AM | Show all posts
Kesian bebudak ni, mengidolakan si Coco. Dengan harapan dapat jadi instant celeburity.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:33 AM | Show all posts
Berapa umurnya ni?... dah lah nampak busuk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiselit replied at 13-3-2017 09:25 AM
Dia sendiri menaku, salah aku ka?


minit keberapa dia cakap dia dah lobos?? dlm insta diaorg pun xda ckp mcmtu.. yg aku tgk org2 yg mandai ckp dia lobos ada lah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:55 AM | Show all posts
bbnu otak senteng lg,gini lh jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:02 AM | Show all posts
nak instant feme la ni....harap dapat hidayah la nanti...nak tegur lebih2 pun aku ni bukannya baik sgt pun...walaupun kubur masing2...tp yg nak mandikan..nak kapankan...harapkan org len gak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:03 AM | Show all posts
Edited by BreakingBad at 13-3-2017 10:10 AM

zakur naik tak mahu komen apa-apa ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:09 AM | Show all posts
hasil pembiakan melayu2 murtadun munafiq pasiq kapir kapir kapir

celako celako celako
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:20 AM | Show all posts
shamsadis replied at 12-3-2017 10:49 PM
Semoga keluarga kita semua dijauhkan daripada perkara sebegini.

Lelaki yang baik tidak akan meng ...


Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:25 AM | Show all posts
da kenapa dia org ni..
nk buat apa pun x yah la nk menunjuk  bagai
buat la apa ko  org suka..
sengaja nak  mengundang kutukan
Nauzubillahiminazalik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:34 AM | Show all posts
Aku kenal budak2 ni... Biasa main ramas2 dgn dorang ni, very open, very sporting... Bolehlah siapa2 nak keterangan lanjut, pm tepi...

Tapi kena ready fulus banyak, wa cakap awal.. jgn kata abang x payung...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:35 AM | Show all posts
Kalo lu boleh ride tahan lebih 5 minit, memang kira otailah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 13-3-2017 09:43 AM
minit keberapa dia cakap dia dah lobos?? dlm insta diaorg pun xda ckp mcmtu.. yg aku tgk org2 yg ...

aku tak ckp psl bebudak birah tu tapi mak tiri dia.  ok, kita ckp 2 perkara berbeza. bye
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 13-3-2017 08:35 AM
aku penah dikecam sebab bila aku sama2 pertikaikan kenapa tak izinkan orang tu keluar islam...  se ...

Completely agreed with you and @lostfaith

Aku pun fikir macam tu. Bab dosa pahala and relationship with Tuhan ni rasanya leave it all up to Tuhan untuk do His job. Kita yg sesama manusia ni.. kalau rasa tak agree dengan how unislamic lifestyle org tu.. either kita doa kan dia find their way back or kita jaga kita punya life dah lah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
who cares
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:11 AM | Show all posts
dridri replied at 13-3-2017 11:05 AM
Completely agreed with you and @lostfaith

Aku pun fikir macam tu. Bab dosa pahala and relations ...

dan aku paling menyampah bila orang tak abeh2 cakap : kita sesama islam kena la tegur menegur...  betul tu, tapi penah tak pikir adab menegur tu camne...  islam ada adab menegur ye kakak abang sekalian...  

kalo mulut tu tegur cara neraka, ko bukannya dapat pahala sebab menegur tau, dapat dosa lagi sebab menyakitkan hati dan memalukan orang yang ditegur...  dan jangan la merempan kalo ko kena sound balik dengan bebudak cenggini...  ni aku tengok memasing memaki mengata mengumpat orang2 cenggini macam diorang tu pulak Tuhan yang tukang bagi dosa pahala kat umatNya...  ingat, mulut neraka dibalas la dengan mulut neraka...  hehehe...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069782s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list