Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8702
View
265
Reply

[Tempatan] Video 2 gadis MELAYU tayang TATU & tali COLI minta DIKECAM oleh AHLI SYURGA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2017 11:18 AM | Show all posts
Budak2 baru nak kenal dunia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aik...wat vid kat sbux pavi level 6 je ker.. Apa barang dekkk... Setakat baju ko pakai tu tak seksi langsung...tali bra je? Tatoo sekentut tu? Mampus tak heran..ex-DM aku tu melayu tatoo penuh satu badan dek...rilek je jah oii...takde nak up vid mintak hencapan ummah.. Nampak sgt nak instant famous kekdahnya!
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:28 PM | Show all posts
dah laa dua2 muka huduh..yg seko lagi tu xyah nak bajet cute sgt tergedik2 gitu..poyo jer lebih
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
video lama rasanya ni. kecam la kecam
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:34 PM | Show all posts
tolol memang tolol .. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 13-3-2017 11:11 AM
dan aku paling menyampah bila orang tak abeh2 cakap : kita sesama islam kena la tegur menegur...   ...

Betul. Setuju. Pemikiran aku dan kau sama. Banyak kali jugak orang fikir aku ni macam support orang2 tu murtad dan tak tegur menegur. Aku ni tak suka tegur orang hal2 agama ni. Sebab teguran aku takkan change them pun.   lagi2 kalau org2 tegur dgn cara bring up dosa pahala neraka hina2 kutuk2... ingat org tu terus nak bertaubat ke?  

Sekarang byk muslim on paper je.. muslim sebab dilahirkan oleh org melayu muslim. Bukan muslim by choice. Maka quality muslim2 yg mcm ni agak tak meet the muslim practicing standard. Negara kita pulak tak benarkan kita suka2 tukar agama. Maka muslim yg not into islam yg tepaksa kekal muslim..akan kelihatan jahat sbb tak practice islam

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aijinmisaki at 13-3-2017 03:41 PM
Deidra replied at 12-3-2017 11:10 PM
Ko rasa? Hanya golongan harbam murakab jer yang tak tahu


Ko pernah jumpa malaikat?
Nanti jumpa lagi jangan lupa rakam..
Aku pun nak tengok jugak

@edee_91
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..hakak dah save video for future reference..harap2 xde sedara mara yg kawen ngn 2 ekor ni...hazabbbb benau...mcm laa heran sgt...nampak nau attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 13-3-2017 03:40 PM
Ko pernah jumpa malaikat?
Nanti jumpa lagi jangan lupa rakam..
Aku pun nak tengok jugak

ALLAH kau percaya? Pernah kau jumpa Dia?
Kalau kau dapat jawab soalan aku ni,maka soalan kau pun akan sama terjawab.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
masa depan,  semua agama akan pupus
manusia takkan ada agama,  semua ateis
agama masuk muzium di masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la sangat sorang rupa indon..sorang rupa kepam x mandi lepas ngesek
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Deidra replied at 13-3-2017 06:46 PM
ALLAH kau percaya? Pernah kau jumpa Dia?
Kalau kau dapat jawab soalan aku ni,maka soalan kau pun  ...

Pandainya putar belit..
Berbalik kepada soalan edee dia tanya mana kau tau muka malaikat bengis
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 13-3-2017 07:23 PM
Pandainya putar belit..
Berbalik kepada soalan edee dia tanya mana kau tau muka malaikat bengis

Kenapa,kau rasa terbelit kah dengan soalan itu?

Jawapan aku ada pada soalan yang aku kemukakan pada kau tadi. Kalau kau dapat jawab,itu tanda akal kau masih berfungsi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:46 PM | Show all posts
aijinmisaki replied at 13-3-2017 03:40 PM
Ko pernah jumpa malaikat?
Nanti jumpa lagi jangan lupa rakam..
Aku pun nak tengok jugak


Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:47 PM | Show all posts
Deidra replied at 13-3-2017 08:14 PM
Kenapa,kau rasa terbelit kah dengan soalan itu?  

Jawapan aku ada pada soalan yang aku kemuka ...

muka mak kau bengis tak? entah2 mak kau malaikat dak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Apeke bodoh sampai nk hina mak org bile berforum .bangsat sgt le perangai :zz
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa cm lama dh bideo ni. Bkn dr tahun lepas ke?

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Deidra replied at 13-3-2017 08:14 PM
Kenapa,kau rasa terbelit kah dengan soalan itu?  

Jawapan aku ada pada soalan yang aku kemuka ...

Itu jelah yang kau mampu jawab..
Dah jangan reply kalau reply maknanya kau anak luar nikah
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 13-3-2017 10:47 PM
muka mak kau bengis tak? entah2 mak kau malaikat dak?

Haaza min amri rabbi  
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 13-3-2017 11:52 PM
Itu jelah yang kau mampu jawab..
Dah jangan reply kalau reply maknanya kau anak luar nikah

La hujjata bainana wa bainakum.
Qul hal yas tawillaziina ya'lamuuna wallaziina la ya'lamun..- au kama qallahu taala.

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 13-3-2017 10:59 PM
Apeke bodoh sampai nk hina mak org bile berforum .bangsat sgt le perangai :zz

Its ok sis..macam mana didikan mak ayah,sebegitulah anak-anak. Sama macam video inilah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Deidra replied at 14-3-2017 05:42 AM
Its ok sis..macam mana didikan mak ayah,sebegitulah anak-anak. Sama macam video inilah.

Org mcm ni patut kamu ignore je dan tulis je ape kamu suke.  Itu pandangan kamu dan ini open forum.  Nick yg kamu rase bangsat sgt kamu ignore.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 12-3-2017 09:26 PM
Hakiki yang sejati.acik.acik.kepam.acah ahli sorga ini la.yg palinh kuat memuki secara haram dan p ...

Wah sis buat airbnb?  
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 07:45 AM
Org mcm ni patut kamu ignore je dan tulis je ape kamu suke.  Itu pandangan kamu dan ini open forum ...

Thank you,sis..appreciate it much.

I part lain ok jah kau nak mengeji but when it comes to issue related with our akidah it is not something that u can simply making a fun with.

Akidah ni nak tergelincir tak tunggu pi tonggang tonggek sembah dewa batu pun.

Anyhow thanks again sis. Selalu nampak sis 'bergurau senda' dgn manak kat fd tapi tak berani nak say hi pun...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Prinsip akak simple jer dik
Dosa ko..sesenyap sudah la.. jangan jadi attention seeker boleh tak dik
Kalo ko xcanang hal ko kat soc med, tak ada sapa tahu dia kecuali ko memang attention seeker, hadap perhatian dan cercaan ummah..
Kalo ko sendiri upload dengan status public.. semua orang boleh baca pastu orang cerca, ko nak expect apa dik.. kesimpulannya kita tak holeh kawal orang dik tapi kita boleh kawal diri kita dari dicerca.. ummah malaya xbz body mana pun dik..
Kalo ko sendiri usaha simpan lepas tu ada ummah gigih nak korek, tu memang layak ko cerca dik.. ko nak saman pun akak setuju.. paham dok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063990s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list