Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9189
View
265
Reply

[Tempatan] Video 2 gadis MELAYU tayang TATU & tali COLI minta DIKECAM oleh AHLI SYURGA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Post time 14-3-2017 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Deidra replied at 14-3-2017 08:28 AM
Thank you,sis..appreciate it much.

I part lain ok jah kau nak mengeji but when it comes to issu ...

Mrk ini ingin meniru changa tapi changa tu bijak pade aku. Dia jrg memprovok  seseorang dan mengguna ayat nista sampai tahap mak bape.  Yg selalu aku tgk no alfatihah itu jer walau pemikiran dia liberal .Kamu Boleh nampak forumer bijak dan bodoh . Jenis bodoh ni yg suka provok org lain dan bile sentap akan gune PA. Aku jijik nk mereply forumer yg aku rase bangsat

Tegur je le. Aku ok.  Nak tanye masih ade riben X atas kepale aku ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada orang acah urban.. acah educated.. acah open mided..hujung2 main mak bapak.. pppfffttt
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 08:46 AM | Show all posts
Changa replied at 12-3-2017 09:26 PM
Hakiki yang sejati.acik.acik.kepam.acah ahli sorga ini la.yg palinh kuat memuki secara haram dan p ...

akak sewakan rumah under airbnb ke kak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 14-3-2017 08:42 AM
Prinsip akak simple jer dik
Dosa ko..sesenyap sudah la.. jangan jadi attention seeker boleh tak dik ...

Aku setuju 10000x
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wana89 at 14-3-2017 09:12 AM
sebu replied at 14-3-2017 08:47 AM
Aku setuju 10000x


Sendiri attention seeker, hadap like, hadap viral..pastu kena hencap dan cerca.. meroyan pulak
Tak paham wana.. duk diam2 xboleh ker
Serupa ummah claim ateis kat porum.. duk diam2 xboleh ker.. jangan buat provokasi, jgn jadi attention seeker.. nobody care about u la..  
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 14-3-2017 09:10 AM
Sendiri attention seeker, hadap like, hadap viral..pastu kena hencap dan cerca.. meroyan pulak
...


Tu aku kate. Nk tatoo kat puki mrk pun X de sape peduli.  Ni siap buat video sambil provok org lain..Muke mintak penerajang  
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 08:43 AM
Mrk ini ingin meniru changa tapi changa tu bijak pade aku. Dia jrg memprovok  seseorang dan menggu ...

Gitu....carilah identiti sendiri..jadi copycat ape dapat?

Saya pun suka jer baca apa changa tulis. Sambil baca sambil senyum kalau ayat klaka dia tu keluar. Ini out of no where nak cuit-cuit bahu orang. Pecah pangkal rahim agaknya bila ada takde sape concern  

Terletak elok jah riben merah sis tu..comei jer

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 09:23 AM
Tu aku kate. Nk tatoo kat puki mrk pun X de sape peduli.  Ni siap buat video sambil provok org l ...

Hikhihikhihi..adoi..lawak nye sis  
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:33 AM | Show all posts
kurang kasih sayang ni. sorry girls, korang bukan taste abang
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:50 AM | Show all posts
Peterpan17 replied at 12-3-2017 06:56 PM
Tak juga. Ada setengah budak2 ni, hidup dlm kongkongan, itu tak blh,ini tak blh,apa pun tak blh. S ...

Iya betul. Kalau tengok cara percakapan pun kita tau dari golongan mana diaorang datang. Generally (sedikit stereotype) bila mereka dikongkong, adik beradik ramai, duduk di flat etc. Selalu kalau betul2 urban dan liberal, diaorg berparti, seksi jugak, tapi with class lah kononnya. Mana2 pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:53 AM | Show all posts
Super-M replied at 12-3-2017 11:31 PM
wah... pandainya dia tahu org tu dah lobos.. kalau menuduh org tanpa bukti dlm islam tu apa ya???  ...

Tapi part dia mencarut mengata orang lobos sana sini, tak ikut jaran Islam tak apa pulak. peliklah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 09:23 AM
Tu aku kate. Nk tatoo kat puki mrk pun X de sape peduli.  Ni siap buat video sambil provok org l ...

Semua orang buat dosa.. semua orang ada nafsu tu hal ko dengan tuhan la.. body ko, suka hati ko dik konsepnya  
Wana walau selalu bergaduh dengan acom tu, tidak la wana pakai tudung labuh sampai ke tumit atau pun baju longgar.. konsepnya bandan saiz s pakai baju saiz L.. tidak la..
Selalu wana just pakai singlet cover dengan cardingan or sweater.. seluar ikut shape badan siap ada tampal sana sini lagi.. cuma tidak la wana upload gambor wana kat soc med since wana malas nak kena hencap yg tahu kawan2 dan family.. mak wana ada tegur tapi wana xdengar pun.. hujung2 dia cakap, kat town boleh pakai macam ni.. balik kg, tak boleh kena sesuaikan diri dalam masyarakat..wana nakal tahap macam tu je bam sebu.. wana walau flirt sana sini setakat ni alhamdulilah, tidak sampai ke katil lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 14-3-2017 10:03 AM
Semua orang buat dosa.. semua orang ada nafsu  tu hal ko dengan tuhan la.. body ko, suka hati ko ...

Konsepnye gini. Kamu pakai ala muslimah ke pakai seksi ke tetap kamu kene hencap bile kamu ambil risiko upload gambar ke socmed.  Tak.semua 100% suke kite dan x 100% benci kite ade pro ade kontra. .  Sekali kamu bg public tengok make bersediale akibatnye.   .nk elakkan bende2 yg kite X suke jgn le tayang. Even aku tgk video kucing yg diupload oleh tuannye kat utube pun ada yg kecam dan ade yg puji.  Satu soalan ape motif kamu nk tayang ke public    jawapannye nk perhatian attention seeker.bile kene kecam tahu pule Sakit hati
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 10:16 AM
Konsepnye gini. Kamu pakai ala muslimah ke pakai seksi ke tetap kamu kene hencap bile kamu ambil r ...

Kan bam sebu... adik wana setuju..
xperlu nak hencap society sangat kalo ko sendiri hadap like, hadap viral, hadap cercaan, hadap perhatian.. kesimpulannya, diri sendiri kurang kasih sayang pastu nak meroyan..
Giler ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:48 AM | Show all posts
sebu replied at 13-3-2017 08:52 AM
Aku selalu lepak kedai cina bukan yg mewah tu yg kerusi plastik meja bulat tu. Daging babi pun.a ...

ada kedai islam depan mata pi makan kedai cina jual babi. pengkhianat kau ni. baik kau pindah agama je. islam tak rugi apa kurang satu orang cam kau.

tongong.


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:49 AM | Show all posts
tatu cat shj tu...boleh tanggal....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:51 AM | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 10:16 AM
Konsepnye gini. Kamu pakai ala muslimah ke pakai seksi ke tetap kamu kene hencap bile kamu ambil r ...

konsepnya, depan mata ada kedai islam, yg kau pi mencekik kedai cina apsal? sembang cambabi je kau ni.

konsep, konsep, konsep.

pegidahhhh.


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
KRAKRUK replied at 14-3-2017 10:51 AM
konsepnya, depan mata ada kedai islam, yg kau pi mencekik kedai cina apsal? sembang cambabi je kau ...

L
Selame kamu minum air kotak, susu, biskut semue tu kamu ade check x produk betul2 keluaran Melayu atau sekadar tulis halal   kalau sumber sebenar keluaran kilang cine make kamu kene keluar islam?setakat minum.kopi kedai cine kamu suruh keluar islam kamu belajar agame dari mane kut ye pun jgn le meroyan mcm babi kene sembelih :zz
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:03 AM | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 11:01 AM
L
Selame kamu minum air kotak, susu, biskut semue tu kamu ade check x produk betul2 keluaran Mela ...

minum la kau sampai mampos dengan cawan cina basuh pakai sponge cuci pinggan bekas daging babi.

muntah siot.


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
KRAKRUK replied at 14-3-2017 11:03 AM
minum la kau sampai mampos dengan cawan cina basuh pakai sponge cuci pinggan bekas daging babi.

...

Okele teguran kamu diterime.  Tq
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:30 AM | Show all posts
sebu replied at 14-3-2017 10:16 AM
Konsepnye gini. Kamu pakai ala muslimah ke pakai seksi ke tetap kamu kene hencap bile kamu ambil r ...

yg ni betul...semua org ada zaman nakal dan jahat cuma bila di uplod kat socmed mmg niat nak jd hencapan laa...yg x uplod tu aman2 saja masih blh pegi 7-11 beli kondom dan heineken 2 tin
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:45 AM | Show all posts
The kind of people who would do anything to receive attention I dulu2 pun rambut warna warni ye diks, but I takde pun buat video merapu sebegini. Why bother 3X konsepnya.

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:53 AM | Show all posts
Deidra replied at 12-3-2017 09:21 PM
Yela dik..saat gini bole la kau bermegah jaga kain sendiri bagai.bangga mak pak kau pun tak tegur ta ...

dia nk minta Allah tegur direct kot... atau Allah terus tarik nikmat yg mereka ada sekrg ni...Kalau Allah tarik nikmat utk melihat dgn mata tu baru dia tau...atau Allah tarik nikmat mulut tu dari boleh berckp terus jadi bisu.... Nauzubillah... Semua org bercita2 nk masuk syurga ..nk jadi ahli syurga..kalau tak, buat apa kita bersusah payah kt dunia ni cari byk2 pahala... ada org nk jadi ahli neraka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 12:08 PM | Show all posts
semoga adik2 nie diberikan hidayah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 12:11 PM | Show all posts
napa tatoo dia buruk sangat?
dulu masa kelas pendidikan seni kat sekolah ko kenyit mata dgn cleaner sekolah. tu sebab tatoo kau buruk dik. sedih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062204s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list