Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9187
View
265
Reply

[Tempatan] Video 2 gadis MELAYU tayang TATU & tali COLI minta DIKECAM oleh AHLI SYURGA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2017 04:58 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 04:55 PM
Your god is doing exactly doesn't it?

Pardon me??

perhaps your god can explain that to you?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 04:58 PM
perhaps your god can explain that to you?

You are the one who said what you have said just now.why should you discharge your burden to others?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:03 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 05:01 PM
You are the one who said what you have said just now.why should you discharge your burden to other ...

your god can't handle a load of burden?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 05:03 PM
your god can't handle a load of burden?

If my Allah wishes to,He just said 'kun'..and in no time He will turns you to whatever He wants.

Now u answer my Q..what do you means your god is doing exactly doesn't it? Doesnt what? It what?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:16 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 05:08 PM
If my Allah wishes to,He just said 'kun'..and in no time He will turns you to whatever He wants.
...

your god can't answer that?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 05:16 PM
your god can't answer that?

Hang ni nak tunjuk bijak atau nak tunjuk lagi harbam murakkab hang??

I am asking you.YOU.get it???
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:37 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 05:20 PM
Hang ni nak tunjuk bijak atau nak tunjuk lagi harbam murakkab hang??

I am asking you.YOU.get it ...

siapalah saya kalau nak compare dengan tuhan, makanya saya di sini ingin meminta pertolongan dari tuhan yang maha mengetahui sekalian alam supaya menjawab persoalan itu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 05:37 PM
siapalah saya kalau nak compare dengan tuhan, makanya saya di sini ingin meminta pertolongan dari  ...

Dulu english comprehension dapat berapa..?

Saja tanya. Tak jawab sini pun tak paaa  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:54 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 05:51 PM
Dulu english comprehension dapat berapa..?

Saja tanya. Tak jawab sini pun tak paaa

dulu subjek saikologi kau tak belajar iya? saja tanya. tak jawab sini pun tak paaaaaa.... jangan buka aib sendiri katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 05:54 PM
dulu subjek saikologi kau tak belajar iya? saja tanya. tak jawab sini pun tak paaaaaa.... jangan b ...

Pasal hang terlebih belajar saikologi lah thats why jadi saiko sekarang ini..yes??no??

Tak yah jawab. Simpan jawapan ittu untuk diri sendiri      
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:58 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 05:56 PM
Pasal hang terlebih belajar saikologi lah thats why jadi saiko sekarang ini..yes??no??

Tak yah  ...

pasai apa aku saiko? pasai aku mintak tolong kat entiti yang tak wujud tolong jawabkan soalan aku? selama ini aku bercakap sorang2 lah iya? omaigodddd......
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 05:58 PM
pasai apa aku saiko? pasai aku mintak tolong kat entiti yang tak wujud tolong jawabkan soalan aku? ...

You are psychopath,by your own admission,aren't you?      

Thanks for clarifying. At least i know with whom i am dealing with. No wonder you are not up to my level of expectation,as a fact of matter.

Maybe some times in future you should do something with your comprehension,by the least your grammatical error.

Should you complete your level of improvement successfully,do not hesitate to come over here again. Wish u luck,sis.     
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:12 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 06:06 PM
You are psychopath,by your own admission,aren't you?      

Thanks for clarifyin ...

how about you simply get a new glasses first, and come back read my reply before.


aku boleh menang berhujah dengan 10 orang berilmu, tapi aku pasti kalah berhujah dengan seorang jahil, kerna orang jahil tak tahu landasan ilmu, kattanyaaaaa......
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 06:12 PM
how about you simply get a new glasses first, and come back read my reply before.



'Come back AND read my reply before'

Ok..ok dah..jangan stress-stress ye sis. Iols faham situasi hang.rileks rileks sudah.

Dah stabil emosi dan jiwa,datang sini balik ya.

Nak taip "dah dah..jangan reply. Kalau reply kau anak luar nikah" macam geng ciummulut hang si miskinaji ka apa namanya tak sampai hati laaaa pulak.

    
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:09 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 06:23 PM
'Come back AND read my reply before'  

Ok..ok dah..jangan stress-stress ye sis. Iols faham ...

wow. and all of those grammar correcting has suddenly proven your god existence? thus, your question early answered? no, it doesn't.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 19-3-2017 08:09 PM
wow. and all of those grammar correcting has suddenly proven your god existence?  thus, your que ...

grammar CORRECTION has.....     

Try again,dude      
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:01 AM | Show all posts
nmpk cam xlawa ler tatoo ko dik... buat la kat tetek.. lg meletopsss...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:00 PM | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 09:18 PM
grammar CORRECTION has.....      

Try again,dude

hahaha aku dah ada khadam pembetulkan aku punya grammar. free jah takdak upah pun. pendek kata, pencacai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Deidra replied at 19-3-2017 09:18 PM
grammar CORRECTION has.....      

Try again,dude

Grammar correcting tu actually betul juga penggunaannya sis, di mana correcting di sini berfungsi sebagai gerund, bukannya verb.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 12-3-2017 09:30 PM
Bodoh punye perempuan  aku pun kaler rambut tapi x dele nk mintak perhatian buat video mcm ni p ...

Aikk sebu dah dapat nick balik kah? Bukan aritu sebu1?

Rambut macik kaler purple...anak teruna macik tolong kalerkan  

Uols kaler haper weh
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 20-3-2017 11:00 PM
hahaha aku dah ada khadam pembetulkan aku punya grammar. free jah takdak upah pun. pendek kata, pe ...

Pencacai..hang faham tak maksud dan pengunaannya?

Edee hanya mengangguk-anggukkan kepala sambil menjilat tapak kaki si miskinaji bilamana disuruh sujud hormat padanya tanpa sebarang bantahan,dengan harapan bakal mendapat sokongan padu dalam pilihanraya akan datang.

Ini baru PENCACAI.


Itu CONTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHH.

    
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 20-3-2017 11:04 PM
Grammar correcting tu actually betul juga penggunaannya sis, di mana correcting di sini berfungsi  ...

Thank you. I just nak tengok sejauh mana dia nampak...rupanya tak nampak-nampak jugak. Gelap mata hati atas bawah,bole dikatakan sebegitu lah      
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 10:03 PM | Show all posts
Deidra replied at 21-3-2017 07:09 AM
Pencacai..hang faham tak maksud dan pengunaannya?

Edee hanya mengangguk-anggukkan kepala sambil ...

yeah. and that exactly what i meant to say. 100% describing you.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 22-3-2017 10:03 PM
yeah. and that exactly what i meant to say. 100% describing you.

Terserlah kini keharbaman hang.no doubt lagi  

Benarlah kata-kata imam shafie,berdebat dengan seketul makhlok dangkal akan menyebabkan kekalahan kerana nyata makhlok itu tidak masuk track.

I rest my case.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 09:13 PM | Show all posts
Deidra replied at 23-3-2017 06:23 AM
Terserlah kini keharbaman hang.no doubt lagi   

Benarlah kata-kata imam shafie,berdebat de ...

memanglah makhluk dangkal tu adalah makhluk yang akan divert dari isu tohan ke isu grammar, sebab dah tak mampu nak jawab lagi. itu connnntohhhhh je iya. mohon jangan sentap.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046659s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list