Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9663
View
220
Reply

Serumah Dengan Jin

[Copy link]

Author: Apai90       Show all posts   Read mode

Post time 15-3-2017 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-3-2017 12:11 AM
semua xnampak, hijab xterbuka. cuma kena sakat ye.. yang nampak brape ekor ada 2 orang.. sor ...

kaka org melaka ke?terendak kem tu kat sg udang kan...?ilmu2 syirik ni tak payah ar nak nuntut bagai...susah nak menjawab nanti...kena tumpang pernah tak kaka?thanks er share story..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 15-3-2017 12:21 AM
Dalam ni da kenal haha. Si @apai90 bila nak updated ni.

eh...eh...hahh...bro ko punya thread ar yg terbengkalai tu kan...baru aku perasan...ahaha ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 15-3-2017 12:23 AM
eh...eh...hahh...bro ko punya thread ar yg terbengkalai tu kan...baru aku perasan...ahaha  ..

Mana ada, aku mana penah bkk thread. Haha aku SR je
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 15-3-2017 12:31 AM
Mana ada, aku mana penah bkk thread. Haha aku SR je

owh salah org lah ni ye...sori..nubis mcm aku tak tau...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:46 AM | Show all posts
Ya Allah, dah berkurun I tak jenguk Bod MPS. Malam ni tiba-tiba terdetik hati nak jenguk. Tiba-tiba ternampak thread Apai. Apa lagi I pun terus clicklah. Gila tak click. Mestilah I nak tahu cerita apa kan.

Pai, awat sepupu hang manja sangat? Jantan ke perempuan?

Gigih makcik you sampai sewa rumah dekat sana. Kalau sepupu you tu derhaka dgn mak dia memang I suruh you lempang sepupu you tu supaya ingat pengorbanan mak dia. Pengorbanan seorang ibu yang sanggup sewa rumah tak nak berjauhan dgn anak tu mmg I salute. I hope your cousin tu membuahkan hasil yg lumayan buat parents dia.

Eyh sekejap. Betul ke ni cousin you? Ke youuu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:47 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 14-3-2017 04:31 PM
Mana ada, aku mana penah bkk thread. Haha aku SR je

Amboi, betul ke tak pernah buka thread?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 15-3-2017 12:33 AM
owh salah org lah ni ye...sori..nubis mcm aku tak tau...

Samalah kita, baru je dalam cari ni. Kau ada bkk thread gak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 15-3-2017 12:47 AM
Amboi, betul ke tak pernah buka thread?

Hye sis, sis sehat??? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:53 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 14-3-2017 04:49 PM
Hye sis, sis sehat??? Hehe

Sihat walafiat Andy. Dah lama tak jenguk rumah 21. Nanti nak surveylah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 15-3-2017 12:53 AM
Sihat walafiat Andy.  Dah lama tak jenguk rumah 21. Nanti nak surveylah.

Boleh boleh silakan hehe. Survey skrg pun boleh

https://mforum.cari.com.my/forum ... age=38&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 15-3-2017 12:53 AM
Sihat walafiat Andy.  Dah lama tak jenguk rumah 21. Nanti nak surveylah.

Nasihat, kalau da baca ayat tu jangan lupa baca penutup
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 01:47 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 14-3-2017 05:06 PM
Nasihat, kalau da baca ayat tu jangan lupa baca penutup

Hahahahahahhahaha bengong lah Andyyy. Hahahah tergelak bila baca kawan you bagi darah haid dengan pad pad tu sekali dekat bomoh tu!!!! Hahahahhahaha.

Ayooo sakit perut gelak. Cerita you ni boleh masuk slot seram komedi dekat TV3.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 15-3-2017 01:47 AM
Hahahahahahhahaha bengong lah Andyyy. Hahahah tergelak bila baca kawan you bagi darah haid dengan  ...

Haha. Tulah, mcm mana dorg dapat pun smpi skrg x bgtau. Now da lost contact kn hurmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 14-3-2017 04:10 PM
ok apai akak tggu sambungan kamu ok

Hehe ok nanti saya free saya update ye  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-3-2017 04:13 PM
Agak bahaya betul.. cmnilah minta tuan rumah turunkan sewa rm 400.. rm 400 lg minta daripada penye ...

Hahahah adoi kaka tergelak baca    Ni serious ke apa haha  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
hanisbunny replied at 14-3-2017 06:42 PM
seram jgk..  nnt tt smbg..nk gak tau rmh tu dh bersih ke blum

Ok..  Nnt free I update lagi  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-3-2017 11:35 PM
TT diorg ada tak pakai rawatan alternatif nak handle case ni?jgn lupa sambung ye...best...

Ada..  Nanti ada kisah dia..  Nanti free I update   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 15-3-2017 12:21 AM
Dalam ni da kenal haha. Si @apai90 bila nak updated ni.

Sabarla bro haha kau legend takpe..  Aku busy skit.  Nanti free update..  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 15-3-2017 12:46 AM
Ya Allah, dah berkurun I tak jenguk Bod MPS. Malam ni tiba-tiba terdetik hati nak jenguk. Tiba-tiba  ...

Ala budak perempuan biasa ah..  Manja    Tula I pun salute mak cik I tu sanggup buat apa pun utk anak dia.  Tapi alhamdulillah la,  anak dia da grad and skrg da keja yg bagus gak..  Kira berbaloi la pengorbanan family dia  

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Apai90 replied at 15-3-2017 08:59 AM
Sabarla bro haha kau legend takpe..  Aku busy skit.  Nanti free update..

Mana ada legend. Kau lg legend
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:50 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 15-3-2017 06:47 AM
Haha. Tulah, mcm mana dorg dapat pun smpi skrg x bgtau. Now da lost contact kn hurmmm

andyyy bila nk smbung cite kt rumah awak tu dikkkk


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Andyscenes at 15-3-2017 09:55 AM
idakamaruddin replied at 15-3-2017 09:50 AM
andyyy bila nk smbung cite kt rumah awak tu dikkkk


Sy da bgtau akak da sy update. Xpe nah

https://mforum.cari.com.my/forum ... age=38&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:05 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 15-3-2017 09:52 AM
Sy da bgtau akak da sy update. Xpe nah

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&ti ...

ok ok tq x tgk lagi sebenarnye sbb last cek hr tu blm ada sambungan

tq andy


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 15-3-2017 10:05 AM
ok ok tq x tgk lagi sebenarnye sbb last cek hr tu blm ada sambungan

tq andy

Haha.. kalau ada masa bacalah yea kak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:30 AM | Show all posts
bolamata replied at 14-3-2017 12:19 PM
betul ke pocong ni kalo melompat tinggi dan pantas? dulu senior yang belajar kat uitm jengka bagit ...

kalau dia berguling je lari.. kalau dia lompat dia xkejar.. tips dia berguling lari celah2 tempat sempit contoh celah pokok buluh, pokok cactus atau pun celah kandang lembu.. confirm tersangkut gula2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110915s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list