Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11053
View
221
Reply

Serumah Dengan Jin

[Copy link]

Author: Apai90    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-3-2017 10:38 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 15-3-2017 01:00 AM
Boleh boleh silakan hehe. Survey skrg pun boleh

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewth ...

Dah termengaku buka benang
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
antara replied at 15-3-2017 10:38 AM
Dah termengaku buka benang

Xleh bohong kakak kakak  
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:41 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-3-2017 10:30 AM
kalau dia berguling je lari.. kalau dia lompat dia xkejar.. tips dia berguling lari celah2 tempat  ...

ini cadangan yang bijak
pernah an kene kejar dengan cik cong yang melompat...
kita drive punya la laju...dia sekali lompat..langkah brapa banyak tiang lampu..lpas tu tunggu kita kat depan...
tekan minyak pun berpeluh mengigil....
sampai rumah tak berani keluar dari kete..smpai lah azan subuh...hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:12 PM | Show all posts
tak pulak sepupu ko rasa curiga time tu ya??? tak soal apa2 kenapa murah sgt??

huhuu ....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:19 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-3-2017 01:21 AM
allahu ... cerita kaka best ... seksyen 7 kira town kaka ... ada jugak ek makhluk tu ... aku tak p ...

macam mana bunyi cricket cripping tu??

huhu

maaf ... iols slow sikit bab2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 04:14 PM | Show all posts
ko mmg. semuanya slow...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 04:24 PM | Show all posts
check in
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 07:28 PM | Show all posts
I tgh hadap keseraman bdk laki ceroboh asrama perempuan ni
Nk tido pun takut even dah kunci pintu!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Apai90 replied at 15-3-2017 08:57 AM
Ada..  Nanti ada kisah dia..  Nanti free I update

ok noted!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:16 AM | Show all posts
mana sambunganya TT
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:20 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-3-2017 10:30 AM
kalau dia berguling je lari.. kalau dia lompat dia xkejar.. tips dia berguling lari celah2 tempat  ...

ooo rupanya pocong la hantu guling ye? serius baru tahu ni... kalo yang berguling ni bukan ke laju kalo dia guling...kalo kejar kita sure lari tak cukup kaki kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:51 AM | Show all posts
tumpang lalu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:51 AM | Show all posts
tenkiu tt...seramnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:28 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 15-3-2017 12:48 AM
Samalah kita, baru je dalam cari ni. Kau ada bkk thread gak ke?



da bersawang da thread chuols tu andy..penat meols belek2 tp xde update

meols ternanti2 gmbar antu kt mahkamah yg chuols ckp nk citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 16-3-2017 11:28 AM
da bersawang da thread chuols tu andy..penat meols belek2 tp xde update

meols ternanti2  ...

Haha.. tggulah iols habis updated kn thread tu. Lg pun iols da update da pun thread tu. Iols ada bgtau uols kn??
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:37 AM | Show all posts
bolamata replied at 16-3-2017 08:20 AM
ooo rupanya pocong la hantu guling ye? serius baru tahu ni... kalo yang berguling ni bukan ke laju ...



dia akan guling cm supersonic..  kalau tak pandai lari serah diri je.. esok ada lah org kejutkan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:37 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 16-3-2017 11:32 AM
Haha.. tggulah iols habis updated kn thread tu. Lg pun iols da update da pun thread tu. Iols ada b ...



chuols x bgtahu pun da update thread tu . Jgn lupe cite antu yg chuols janjikan tu siap ade bukti bgambarkan
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:39 AM | Show all posts

chuols pun bdk puncak ek @Apai90 ? meols 1st batch kt uitm puncak perdana tu. Dulu masa baru bukak, mcm2 cerita kt sana. Masa tu kawasan perumahan kt situ pun byk xde lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hearty_Winter replied at 15-3-2017 12:12 PM
tak pulak sepupu ko rasa curiga time tu ya??? tak soal apa2 kenapa murah sgt??

huhuu ....

Tau takpe kan?  Haha kalau aku mmg dah syak wasangka apa semua dah  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 15-3-2017 07:28 PM
I tgh hadap keseraman bdk laki ceroboh asrama perempuan ni
Nk tido pun takut even dah kunci pintu!


Kesiannya awak..  Budak laki ceroboh tu curi barang ke apa??  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
manja377 replied at 16-3-2017 08:16 AM
mana sambunganya TT

Nanti I update ye  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiquee replied at 16-3-2017 09:51 AM
tenkiu tt...seramnya

Sorry ye if bosan skit hehe  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 16-3-2017 11:39 AM
chuols pun bdk puncak ek @Apai90 ? meols 1st batch kt uitm puncak perdana tu. Dulu masa baru bukak ...

Wahhhhhh sis senior I la camtu    Bukan kawasan perumahan area tu je sesuatu haha hostel dkt UITM tu pun sesuatu jgk haha nampak macam2 di malam hari tu standard dah  
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:22 PM | Show all posts
Apai90 replied at 16-3-2017 12:04 PM
Sorry ye if bosan skit hehe

tak bosannn...

sambung lagi lahh... cepat cepat cepatttt!!!

hihihihhiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 16-3-2017 11:37 AM
chuols x bgtahu pun da update thread tu . Jgn lupe cite antu yg chuols janjikan tu siap ade  ...

Tggu iols habiskan thread rumah tu yea
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047900s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list