Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11284
View
221
Reply

Serumah Dengan Jin

[Copy link]

Author: Apai90    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-3-2017 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
d_dalia replied at 16-3-2017 09:21 PM
rumah double story..dulu sebelum icity baru nak buat, rumah tu pun baru dapat duduk

Uit rumah dah tenggelam tu ke? yang dulu bawah dia ada anak sungai?? haha..teruk dh rumah tu..runtuh semua..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 01:37 AM | Show all posts
Apai90 replied at 16-3-2017 01:12 PM
Ok ni sambungan kisah hari tu.  Maaf busy sikit 2,3 hari ni sebab kena kejar deadline nak AGM..


...

Yang berlari-lari tu mesti hantu budak kecik kan? Mana ada hantu dewasa nak main lari-lari. Buang tabiat sangat kalau hantu dewasa nak main lari-lari macam tu.

Wahhh cerita ni dah makin meningkat graf penceritaan dia. Apa kejadian yang pelik berlaku dekat you tu? Ditiduri jin betina kah? Kalau ada unsur-unsur itu dah boleh request pagar siap-siap dari Mod ya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Apai90 replied at 16-3-2017 09:12 PM
Ok ni sambungan kisah hari tu.  Maaf busy sikit 2,3 hari ni sebab kena kejar deadline nak AGM..


...

Uu seram2

Bila baca cerita u, tetiba rasa nak share pengalaman sendiri pulak hahahaha

Tapi aku malas menaip panjang2
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:37 AM | Show all posts
Apai90 replied at 16-3-2017 05:28 PM
Yesss kandang tempat berdating   And printing   

Cerita hantu altantuya tak pernah experien ...



Meols course information system (IS).. meols dlu sezaman dgn parid kamil, nadiya nissa, nurul pmbaca berita tv3 tu, PA lopak sume tu la.

Masa zmn meols dulu femes cik pon kat situ. Selalu je bdk2 yg lepak tgh2 mlm jumpe cik pon.. mengilai tu da biasa. Siap masa tu ade femes org jumpe kete kancil merah berpeleseran tanpa driver . Ramai jugak yg teserempak dgn kancil tu.... setakat cik pon kacau time bgayut kt public phone tu da normal. Plg keras hostel perempuan yg blok tgh2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:39 AM | Show all posts
d_dalia replied at 16-3-2017 08:06 PM
Sis @yokoono budak meskom..ye tak uols?.



Bkn chuols ke bdk meskom? meols bdk IS la... tercampak kt puncak tu start sem 3 smpi la hbis sem. Kire meols la 1st batch yg mjajah puncak tu. Zmn network hp pun xde lgi
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:40 AM | Show all posts
d_dalia replied at 16-3-2017 08:08 PM
Zaman altantuya kena bom zaman iols..iols penah saja2 dgn member2 lalu area sana lepas beberapa la ...



ade sebarang penampakan x masa tu? beraninya...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:49 AM | Show all posts
WajibulGhunah replied at 16-3-2017 06:29 PM
Sexual harassment
Skang ni semua dlm ketakutan



chuols u mana ni? warden x amik ape2 tindakan ke? ngerinya
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:53 AM | Show all posts
d_dalia replied at 16-3-2017 08:14 PM
Nasib baik iols dah sempat habis kat main campus..sebab lepas batch iols tu faculty terus pindah pun ...



Puncak alam lagi ulu banat dr puncak perdana tp skrg area tu semua da membangun jd tmpat org kaya2 jah duduk situ. Walau membangun cmne pun, bnda2 halus ttp stay kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:59 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 17-3-2017 01:37 AM
Yang berlari-lari tu mesti hantu budak kecik kan? Mana ada hantu dewasa nak main lari-lari. Buang  ...



weiii tergelak meols baca komen chuols.. teringat zmn2 mastika tgh famous. Citer hantu je msti nk selit unsur porno
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:08 AM | Show all posts
Apai90 replied at 16-3-2017 04:52 PM
Untunglah dorg baik2 nak keluar semua haha sesetengah tu berkeras tak nak tinggalkan tempat tu

Aha..husband cakap....Ustaz yang buang tu laa ckp cam gitu...sbb x laa degil semuanya....tp betul laa ms sy pergi lepas tu pun dah tak rasa seram bulu romaaa....sbb masa sblm diorang buang ada pergi opis tu, tp ms tu tak tau lagi yg banyak 'jin jin' tu...tapi mmg rasa seram dan semua bulu roma berdiri...ckp kat husband...rasa scary semacam jer....so seminggu lepas tu...barulah gang opis diorang pergi semula...ada salah sorang diorang mmg boleh nampak benda halus nih....dia cakap....mmg banyakkk sgt...mcm mcm ropa...tp dia x laa describe betul2...cuma dia kata ada panjang pendek..kecik...tinggi besar jerr..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 17-3-2017 01:37 AM
Yang berlari-lari tu mesti hantu budak kecik kan? Mana ada hantu dewasa nak main lari-lari. Buang  ...

Hahaha budak2 la kot dah main tekan2 button bagai haha  

Hahaha takdela sampai ditiduri jin betina..  Tp hampir la..  Nnt I update later..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 17-3-2017 01:57 AM
Uu seram2

Bila baca cerita u, tetiba rasa nak share pengalaman sendiri pulak hahahaha

Hahaha ada pengalaman lebih kurg serupa ke?   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 17-3-2017 09:37 AM
Meols course information system (IS).. meols dlu sezaman dgn parid kamil, nadiya nissa, nurul  ...

Owhh budak IS..  Patutla  

Wah mcm menarik je cter kancil tu  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dzaraa replied at 17-3-2017 11:08 AM
Aha..husband cakap....Ustaz yang buang tu laa ckp cam gitu...sbb x laa degil semuanya....tp betul  ...

Sujud syukur kot benda2 tu nak and setuju keluar and tinggalkan tempat tu     Pandai ustaz tu pujuk  
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 12:16 PM | Show all posts
Apai90 replied at 17-3-2017 12:11 PM
Sujud syukur kot benda2 tu nak and setuju keluar and tinggalkan tempat tu     Pandai ustaz tu ...




Biarlah dia keluar dgn baik..mulanya main 'om chak..om chak ' jugaaa..ktanyaa....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 12:45 PM | Show all posts
Apai90 replied at 17-3-2017 12:09 PM
Owhh budak IS..  Patutla   

Wah mcm menarik je cter kancil tu



mmg r menarik, kalau tserempak lg menarik. Pak guard la selalu kna..kejar kancil merah yg berlegar2 tgh mlm...skali tahan..tgk xde driver.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Apai90 replied at 17-3-2017 12:07 PM
Hahaha ada pengalaman lebih kurg serupa ke?

ada.. setakat ni cerita dkt budak office masing2 seram naik bulu roma
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 02:51 PM | Show all posts
bolamata replied at 14-3-2017 12:19 PM
betul ke pocong ni kalo melompat tinggi dan pantas? dulu senior yang belajar kat uitm jengka bagit ...

Chuols jengka dr thn brp?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 02:57 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-3-2017 10:50 PM
Ok aku setia menunggu janji jgn lepas isyak lah apa lah ... last last tergantung mcm spender aku.. ...

berapa kali isyak pun tak berupdate!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 17-3-2017 12:45 PM
mmg r menarik, kalau tserempak lg menarik. Pak guard la selalu kna..kejar kancil merah yg berl ...

Wahhhh scaryy haha pak guard yg pintu depan hostel ke atau kat pintu yg dekat dgn Kandang tu sis??   
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 05:27 PM | Show all posts
Apai90 replied at 17-3-2017 04:58 PM
Wahhhh scaryy haha pak guard yg pintu depan hostel ke atau kat pintu yg dekat dgn Kandang tu sis?? ...



yg dekat dpn pintu hostel. Pak guard yg dkat pintu kandang tu slalu jumpe kak pon
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 05:40 PM | Show all posts
yokoono replied at 17-3-2017 01:59 AM
weiii tergelak meols baca komen chuols.. teringat zmn2 mastika tgh famous. Citer hantu je msti ...

Unsur-unsur tersebutlah yang melariskan sesebuah jualan. Wajib masuk tau unsur tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 05:41 PM | Show all posts
Apai90 replied at 17-3-2017 04:07 AM
Hahaha budak2 la kot dah main tekan2 button bagai haha   

Hahaha takdela sampai ditiduri jin  ...

Amboi hampir tu!! You wajib cerita macam mana you tepis jin betina tu daripada meniduri diri you.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 17-3-2017 05:27 PM
yg dekat dpn pintu hostel. Pak guard yg dkat pintu kandang tu slalu jumpe kak pon

Dulu I skema tau..  Pegi kelas pagi2 pas subuh dlm 6.30 cmtu    Kelas start pukul 8    Pastu  scary je perjalanan ke kelas and bila dh duduk dlm kelas tu..  Rasa mcm ada benda tp buat bodo je  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 17-3-2017 05:41 PM
Amboi hampir tu!!  You wajib cerita macam mana you tepis jin betina tu daripada meniduri diri ...

Amboi suka sgt nampak    Hahaha alhamdulillah masih teruna sehingg kini    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048621s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list