Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10544
View
221
Reply

Serumah Dengan Jin

[Copy link]

Author: Apai90    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-3-2017 07:50 PM | Show all posts
yokoono replied at 17-3-2017 01:39 AM
Bkn chuols ke bdk meskom?  meols bdk IS la... tercampak kt puncak tu start sem 3 smpi la hbi ...

eh uols budak IS..mesti sama dgn kwn iols tu..kat office ni ada 2 org ex IS kat puncak perdana..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 07:52 PM | Show all posts
Edited by d_dalia at 17-3-2017 11:55 AM
yokoono replied at 17-3-2017 01:40 AM
ade sebarang penampakan x masa tu? beraninya...

penampakan ahkak ros...eh gurau je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 07:54 PM | Show all posts
yokoono replied at 17-3-2017 01:53 AM
Puncak alam lagi ulu banat dr puncak perdana  tp skrg area tu semua da membangun jd tmpat or ...

khenn? dulu mmg ulu banat..skang dah okay dah..iols mujur tak sempat tercampak kat sana..kalau iols repeat, mmg tercampak kat sana..tapi penghuni lama kat sana ramai lagi tu..tinggal nampak or tak nampak je
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 07:58 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-3-2017 02:03 PM
Uit rumah dah tenggelam tu ke? yang dulu bawah dia ada anak sungai?? haha..teruk dh rumah tu..runt ...

dah tenggelam dah ke? haha matilaa lama tak dtg sana..tapi dulu sewa bapak mahal kot..adik iols menyewa situ, dgn geng2 budak Muzik dan masscomm..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by CiliPadiSedap at 17-3-2017 08:06 PM
d_dalia replied at 17-3-2017 07:58 PM
dah tenggelam dah ke? haha matilaa lama tak dtg sana..tapi dulu sewa bapak mahal kot..adik iols me ...


Masoc bukan dekat puncak perdana? dulu kt syeksyen 7 ye? haah situ ada lorong rumah tenggelam  


http://bm.therakyatpost.com/beri ... en-7-rasa-ditindas/

Lain kali nak beli rumah tanya kaka, kaka ada kawan jmg jabatan mineral geologi dan kaka ada source pelan satu2 kawasan.. kan dah runtuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada satu kes developer tambak anak sungai.. dua lorong taman perumahan pecah dalam rumah.. sungai, saliran air nak tambak boleh tapi kena rawat atau letak longkang khas supaya tak hakis tambak..kasihan yg jd mangsa beli rumah runtuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 17-3-2017 09:49 AM
chuols u mana ni? warden x amik ape2 tindakan ke? ngerinya

Dah buat laporan polis dah
Ada pnh kepung bdk laki tu
Tp pndi nau dia lari
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-3-2017 07:16 AM
Pocong pernah nampak depan mata ke??

Aku ade bideo real pocong lalu tepi tgkap. Nak tgok..?

Before dia lalu, ade sejenis cahaya lalu dlu. Mcm dia mgejor mende tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:47 PM | Show all posts
aqua_marine replied at 18-3-2017 06:45 PM
Aku ade bideo real pocong lalu tepi tgkap. Nak tgok..?

Before dia lalu, ade sejenis cahaya lalu ...

nak...ce upload
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-3-2017 06:47 PM
nak...ce upload

Tggu aku on9 pakai laptop dlu malam ni. Dlam tipon ni xde bideo tu. Sabaq na.. Jangan marah...

Tmpt kejadian : Dewan makan asrama SMK Felda dot dot dot

Jeng jeng ..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:06 PM | Show all posts
aqua_marine replied at 18-3-2017 06:54 PM
Tggu aku on9 pakai laptop dlu malam ni. Dlam tipon ni xde bideo tu. Sabaq na.. Jangan marah...

...

xpe2  sharing is caring
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-3-2017 07:06 PM
xpe2  sharing is caring

Sorry la haa.. Dan dan je laptop aku rosak. Kah kah. Dia pye capslock & numlock dok blink2 je. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:21 PM | Show all posts
aqua_marine replied at 19-3-2017 06:52 PM
Sorry la haa.. Dan dan je laptop aku rosak. Kah kah. Dia pye capslock & numlock dok blink2 je. Huh ...

ce format balik. xpe..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:10 PM | Show all posts
Refer balik tenancy aggrement.. tulis kt tenancy aggrement kalau ada mahluk selain manusia tuan rumah wajib halau atau sewa di bahagi sama rata..


Serius ke boleh buat tenancy agreement macam ni kaka @CiliPadiSedap ?? Saya dah 2 kali terkena rumah sewa yg ada benda lain. Kalau murah takpe la jugak. Ni sewa sama je dengan rumah2 lain. Bukan apa...kita balik rumah penat2 nak berehat, nak tido tapi time tu la dia nak kacau tarik selimut la, menjerit la. Stress kepala hotak
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
EncikRhoma replied at 20-3-2017 02:10 PM
Serius ke boleh buat tenancy agreement macam ni kaka @CiliPadiSedap ?? Saya dah 2 kali terkena r ...

Boleh.. kita sewa rumah bukan sewa jin..    sbb tu pentingnya tenancy aggrement..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2017 08:20 PM | Show all posts
Edited by Apai90 at 21-3-2017 10:11 AM

Hola   Sorry lambat update sambungan..  Super busy last week.. Ok ini sambungan hari tu ye:


Malam tu aku tidur dekat bilik abang sepupu aku tu.  Mak cik, pak cik dengan sepupu aku tu tidur bawah semua.  Abg sepupu aku tu awal2 dah membuta , penat sangat kot.. Aku masa tu dok tgk movie kat laptop so tidur agak lambat la..  Bila dah mcm ada gam dekat mata tu baru aku pun nak tidur..  Masa aku nak tidur tu takde rasa ada apa2 yg pelik ke apa biasa je. Masa aku baru nak lelapkan mata tu,  ada bau macam wangi. Mula2 tak ambik pusing sangat sebab aku ingat bau air freshner. Tapi bau tu makin lama makin kuat..  Dah macam dekat giler dengan aku.. Owh lupa bagitahu.  Time tu aku tidur shirtless berkain pelikat je. Biasa la laki hehe if rumah sendiri lagi la berboxer je kot haha   Ok so lepas bau wangi tu makin dekat,  tiba2 aku rasa mcm sejuk je tetiba.  Aku masih lagi cuba pejamkan mata. Husnudzon je sejuk ni sebab air cond ni..  Sekali tengok laa xda air cond pun bilik tu  


Time tu jugak aku  ada terdengar bunyi.  Macam suara2 berborak tapi tak nampak pun sapa.. Then aku terasa haus.  Aku nak bangun la minum air kat dapur.  Aku pun bangun.  Tapi aku mcm tak boleh nak bergerak.  Aku cuba sedaya upaya nak bangun tapi macam kaku.. Aku jenis yang malas nak pening2. Last2 aku tidur jela..malas nak pikir kenapa aku tak boleh bangun ni. Aku pejamkan mata aku paksa diri untuk tidur.  Then aku rasa macam ada benda perlahan2 bergerak daripada bawah badan aku. Ni bukan rasa mcm hantu Ju On merangkak kat badan ke apa tapi rasa  macam angin cmtu, bole rasa macam menjalar kat badan.  Then aku bukak mata,  aku tengok selimut aku perlahan2 macam kena tarik ke bawah.. Aku dah menyumpah dalam hati.  Siot betul..  Selalu dengar citer je org kena mcm ni sekarang aku pulak merasa.  


Aku pura2 tak peduli je selimut tu kena tarik.Sebab aku fikir ah biar la, dia nak usik2 la tu.  Pura2 tidur jela.  Tetiba aku macam dengar suara ketawa.. Dekat sangat aku dengar suara tu.  Macam ketawa yang sinis bunyi dia.  Tetiba aku rasa macam kain aku pulak kena tarik ke bawah..  Serious aku dapat rasa kain aku nak tertanggal. Time tu jugak aku nampak macam ada satu lembaga depan aku. Muka tak clear sangat tapi mmg perempuan.. Time tu bau wangi dia jangan cakap la.  Suddenly aku rasa macam  ikatan kain aku dah terlucut daripada pinggang. Serentak tu jugak bunyi ketawa kuat aku dengar..  Macam mengilai pun iya jugak bunyi tu..  Badan jangan cakap la,  langsung tak bole bergerak.  Kaku sekaku-kakunya. Aku dapat rasa lembaga tu tindih aku.  Aku cuba jerit mintak tolong dengan harapan abang sepupu aku tu akan terjaga and bole tolong aku tapi suara pun macam tak terkeluar


Aku dah pikir macam2 dah masa tu. Aku dah cuak fikir pehal perempuan ni tindih aku.  Tindih2 jela, tarik selimut kenapa?  Kain aku sampai terlucut ni apa dia nak? Aku da gabra da time tu..  Rasa cam nak  nangis..  Apa benda alah ni nak buat kat aku?  Takkan nak rogol aku kot??  Aku kahwin pun belum. Gila ah aku hilang teruna cara camni   Serious otak aku pikir macam2 masa tu.  Time tu jugak aku rasa macam sejuk semacam satu badan tiba2.  Rasa lagi angin menjalar satu badan.  Dekat leher, dada apa semua. Aku cuba lagi bangun and lepaskan diri tapi tak berjaya. Macam2 ayat aku baca. Lagi aku baca lagi kuat pulak aku dengar dia ketawa mengilai.  Badan dah sejuk semacam dah. Aku rasa kain aku dah makin tertarik ke bawah.  Sikit lagi memang tinggal boxer je then kalau itu pun dia tarik jugak memang lauk la aku dengan benda alah ni pastu.  Tiba2 tak tau miracle ke apa,  phone abg sepupu aku bunyi org call.  Terus dia terjaga and dia angkat call.  Pastu dia bangun and bukak lampu bilik sebab nak cari barang. Waktu tu jugak perempuan tu terus hilang macam tu je. Aku pun da bole bergerak and bangun balik. Fuhh selamat aku dari ternoda dengan benda alah tadi tu Berpeluh2 aku time tu. Kontra dengan rasa sejuk yg aku rasa masa tadi. Abang sepupu aku tu tengok aku dan pelik tengok aku. Dengan kain terlucut separuh dah and tinggal boxer je then berpeluh2 pulak tu. Boleh pulak dia tanya " Kau mimpi basah ke apa ni? Kau buat apa ni wey? " Siot je soalan dia.. Ingat aku apa?  


Ok takat ni dulu..  Nanti I'll update pasal kunjungan ustaz ke rumah tu pulak untuk tinjau keadaan sebenar rumah tu
Till then..   Sorry if tak best cerita ni huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-3-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-3-2017 02:32 PM
Boleh.. kita sewa rumah bukan sewa jin..    sbb tu pentingnya tenancy aggrement..

Ni serius ke apa ni sis bole buat mcm tu??    

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:57 AM | Show all posts
Apai90 replied at 21-3-2017 11:26 AM
Ni serius ke apa ni sis bole buat mcm tu??

boleh je. atas budi bicara pemilik rumah dan penyewa. tp rumah kak tak boleh.. sebab kak letak jin tu untuk sakat siapa yang rosakkan tombol pintu, patahkan singki.. malas basuh pinggan mangkuk.. air membazir.. kalau download torrent kaka suruh dia switch off unifi bagi dia seram
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:09 PM | Show all posts
d_dalia replied at 17-3-2017 07:50 PM
eh uols budak IS..mesti sama dgn kwn iols tu..kat office ni ada 2 org ex IS kat puncak  ...



gulp...IS di mana2 . Batch bile tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:11 PM | Show all posts
yokoono replied at 16-3-2017 05:15 PM
yesszaa kandang!!  malu nk sebut kt sini sebenarnye ... rumah2 double storey seberang jln tu ...

rumah kakak aku kat nusarhu tu la....kedai2 makan depan tu korang panggil kandang ye? hihi baru ku tahu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:21 PM | Show all posts
bolamata replied at 21-3-2017 03:11 PM
rumah kakak aku kat nusarhu tu la....kedai2 makan depan tu korang panggil kandang ye? hihi baru ku ...



aa food court tu bdk2 uitm pggil kandang. Kebanggaan bdk2 puncak ok
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:48 PM | Show all posts
yokoono replied at 21-3-2017 04:09 AM
gulp...IS di mana2 . Batch bile tu ...

batch umur skang 34..yg sorang lagi tu 37..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:36 PM | Show all posts
d_dalia replied at 21-3-2017 04:48 PM
batch umur skang 34..yg sorang lagi tu 37..



erkkk yg batch 34 tu sama dgn meols..msti meols knal. tnya dia IS brp?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 06:02 PM | Show all posts
yokoono replied at 21-3-2017 09:36 AM
erkkk yg batch 34 tu sama dgn meols..msti meols knal. tnya dia IS brp?

mesti kenal punya tu.. kang iols text dia tnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-3-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 21-3-2017 11:57 AM
boleh je. atas budi bicara pemilik rumah dan penyewa. tp rumah kak tak boleh.. sebab kak let ...


Wahhhh kaka mcm bestpren je dgn dorg      
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061961s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list