Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
21456
View
658
Reply

Fathia Latiff akui sedang mengenali seseorang

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 08:47 PM | Show all posts
Flyhighs replied at 20-3-2017 08:35 PM
Masalah disiplin sheols satu je..dtg lewat..tp ngn krew n penerbit sheols baik..tp erma fatiya hj. ...

dah tahu dia ada imsomnia kan... so jangan la buat scene dia awal pg.. buat scene org lain dulu
klu tu jer masalah dia, bukan la disiplin sangat sbb berkaitan kesihatan kan.. lain la klu kerek ker, berlagak ker....

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
rienn replied at 20-3-2017 08:47 PM
dah tahu dia ada imsomnia kan... so jangan la buat scene dia awal pg.. buat scene org lain dulu  ...

Sheols kn suke lepak n nyanyi kt set ngn krew2 base on bts .iols sll prasan krew2 suke komen kt ig fatiya tu..sheols bkn sejenis blagak or kerek..sheol sempoi punya style..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Flyhighs replied at 20-3-2017 08:58 PM
Sheols kn suke lepak n nyanyi kt set ngn krew2 base on bts .iols sll prasan krew2 suke komen kt ig ...

Ot jap....benang "fazura tak takut ganti queen lofa" dah katup ke???ke sudah berpagar,??
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh nape meollss tibe2 terjebak minat fatiyya lak ni ?hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:13 AM | Show all posts
ALDRIN replied at 20-3-2017 06:13 PM
dengan Keith Foo ada uols...tp tukar as buddies pastu...in fact dari awal Si laki tokey tudung FO, ...



chop!! dgn keith fooo ade ke uolz?? apsal iolz xpnh dgr gosip tuh...mean as buddies je??? merembes tgk keith foo...tiap mlm tgk #AriannaRose...meltinggg terok neh....hehehe...sepadan sungguh dorg neh...klu bercinta betul2 fuhhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aisyah16 replied at 21-3-2017 01:12 AM
Ot jap....benang "fazura tak takut ganti queen lofa" dah katup ke???ke sudah berpagar,??

Kena humban ke tong sampah dh uolss..   
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
anishmn replied at 21-3-2017 08:13 AM
chop!! dgn keith fooo ade ke uolz?? apsal iolz xpnh dgr gosip tuh...mean as buddies je??? mere ...

Mase mula2 KF tu blakon kt Malaysia..fatiya first heroin heols rasenya..so theyols mmg rapat sblm AR tu lg..mmg ada gosip..but just gosip..sbb mase tu fatiya dh couple ngn aiman sbnrnya dlm diam..iols geli hokey ngn KF tu..tatoo penuh badan..yuckkk..

  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:35 PM | Show all posts
Flyhighs replied at 21-3-2017 12:48 PM
Mase mula2 KF tu blakon kt Malaysia..fatiya first heroin heols rasenya..so theyols mmg rapat sblm  ...



oic...ha a...skrg bdn dia penuh tatoo..tp dlu mcm xpasann...ehhehe...tp dia kenduuu sgt...eheheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-3-2017 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Flyhighs replied at 21-3-2017 12:48 PM
Mase mula2 KF tu blakon kt Malaysia..fatiya first heroin heols rasenya..so theyols mmg rapat sblm  ...

Bila Fathia start couple dgn Aiman? Masa shooting drama Diandra ke, atau sebelum dari tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 21-3-2017 02:37 PM
Bila Fathia start couple dgn Aiman? Masa shooting drama Diandra ke, atau sebelum dari tu?

Bbrp minggu sblm Diandra start shooting. the rest is history....dlm Diandra diaorg mmg hangat bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Flyhighs at 26-3-2017 07:35 PM

Guys..sape bc pancarindera hr ni..pesanan eman utk fatiya..bila bc..nape aiman mcm tak suke org yg bkwn rapat ngn fatiya tu..
"Be nice baby..be nice.."gittew pesanan aiman..
Gigih tau si aiman duk follow rapat n pantau setiap pkembangan fatiya n siapa fatiya bkwn.. @ALDRIN

sape org tu uols.?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2017 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Flyhighs replied at 26-3-2017 07:34 PM
Guys..sape bc pancarindera hr ni..pesanan eman utk fatiya..bila bc..nape aiman mcm tak suke org yg b ...

Adakah Aiman masih obses dgn Fathia sampai masih nak control sapa Fathia nak berkawan?

Nampaknya bayangan Fattah dan Syukri masih lagi menghantui Aiman agaknya. Walaupun dia dah putus dgn Fathia, dia masih rasa insecure dgn Fathia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 26-3-2017 07:54 PM
Adakah Aiman masih obses dgn Fathia sampai masih nak control sapa Fathia nak berkawan?

Nampakny ...

Entah laa uols..tp bila bc mmg heols care sgt ngn sape fatiya bkwn..kata tak nak dikaitan tp tetap nk care pkembangan ex..aiman jugak nafi mgharap fathia n penah try bkwn ngn wanita lain tapi ujung2 cannot go maybe pompuan tu x mcm fatiya kot ..katanya penat nk mulakan hubungan baharu..tak ke bunyi mharap tu..gittew    
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Flyhighs replied at 26-3-2017 07:34 PM
Guys..sape bc pancarindera hr ni..pesanan eman utk fatiya..bila bc..nape aiman mcm tak suke org yg b ...

Apa yg "be nice baby" ??
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
zucheezy replied at 26-3-2017 09:56 PM
Apa yg "be nice baby" ??


Ni ha.. Ada kt paper utusan hari ini.  I tlg tepek link

http://m.utusan.com.my/hiburan/t ... #VersionedContentId
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
zucheezy replied at 26-3-2017 09:56 PM
Apa yg "be nice baby" ??

Aiman laa pesan kt fathia "be nice baby..be nice"..kata2 ni Aiman tuju kt fathia..heols mharap sgt spy fathia hati2 pilih kwn..ye laa heols dh tk blh control mcm dl..so.? motip ko eman g komen n jwb soklan repoter..padahal blh je ckp direct ke fathia tu khenn..fathia senyap je..risau iols if fathia mjwb nti..   

Ala uols bc sendiri laa..panjang nk cite..   
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Flyhighs replied at 26-3-2017 10:06 PM
Aiman laa pesan kt fathia "be nice baby..be nice"..kata2 ni Aiman tuju kt fathia..heols mharap sgt ...

Uols risau apa kalau fathia mnjawab?  
Blh x i nk speku aiman warning pndai pilih kwn tu bkn je kwn lelaki tapi termasuk jgk kwn perempuan.. Kikiki  
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mirae_01 replied at 26-3-2017 10:02 PM
Ni ha.. Ada kt paper utusan hari ini.  I tlg tepek link

http://m.utusan.com.my/hiburan/tolon ...

Ohhh dalam article tu rupanya
thank you
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mirae_01 replied at 26-3-2017 10:09 PM
Uols risau apa kalau fathia mnjawab?   
Blh x i nk speku aiman warning pndai pilih kwn tu bk ...

Sape kawan perempuan itu ? Sila list satu
Antaranya uqasha ke yang aiman tak berkenan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zucheezy replied at 26-3-2017 10:13 PM
Sape kawan perempuan itu ? Sila list satu
Antaranya uqasha ke yang aiman tak berkenan?

Lil rs eman xbekenan tiya baik dgn uqasha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mirae_01 replied at 26-3-2017 10:09 PM
Uols risau apa kalau fathia mnjawab?   
Blh x i nk speku aiman warning pndai pilih kwn tu bk ...

Tapi kwn pompuan lepak fathia same je ngn kwn2 sheols time theyols couple dl..    ..koserr tau dh lbh sthn putus2 br bising si aiman ni..mybbkan iols nak th sgt sape kwn rapat fathia tu sbb mcm aiman tak bkenan je..si fathia tu pulak tak le ke terima eman balik..bak kata eman penat hokey nk mula hbgan baru..   
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_sparky replied at 26-3-2017 10:26 PM
Lil rs eman xbekenan tiya baik dgn uqasha

Beradik senrose tu mmg geng2 lepak theyols dl kn..mase tgh couple ada je eman n fatiya lepak ngn beradik senrose tu..   
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Flyhighs replied at 26-3-2017 10:37 PM
Tapi kwn pompuan lepak fathia same je ngn kwn2 sheols time theyols couple dl..    ..koserr tau ...

Hahaha.. I speku je.. Tapi bkn uols je yg nk tahu siapa kwn rapat fathia yg aiman xberkenan.. I pun gedik nk tahu.     
Kalau ikut gosip latest Fathia mngaku brkawan dgn kwn satu industri. So agk2 siapa si dia itu yg aiman agak tidak suka dgnnye ye..sbb peel lelaki tu kah atau mmg dia xsuka lelaki tu sblm ni??
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2017 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mirae_01 replied at 26-3-2017 10:50 PM
Hahaha.. I speku je.. Tapi bkn uols je yg nk tahu siapa kwn rapat fathia yg aiman xberkenan.. I pu ...

Aiman tak berkenan dengan julripin or afiqmu!z    dorang ni je kan fatiya baru keja dlm 1 drama?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2017 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
zucheezy replied at 27-3-2017 01:45 AM
Aiman tak berkenan dengan julripin or afiqmu!z    dorang ni je kan fatiya baru keja dlm 1 drama? ...

Logik jugak kalau Aiman tak berkenan dgn Zul memandangkan Zul dah rapat dgn Fathia sekarang. Aiman takut Zul lukai Fathia memandangkan Zul seorang playbuaya  
Atau Aiman memang jealous tengok Fathia dah ada teman baru  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077512s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list