Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
21455
View
658
Reply

Fathia Latiff akui sedang mengenali seseorang

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-3-2017 12:39 AM | Show all posts
Flyhighs replied at 15-3-2017 12:27 AM
..kalo fathia masuk team hsc iolsss rase mmg boleh jd speku uols ni..memandan ...

Cinlok Fattah dan Fathia dalam drama Bencinta adalah satu sebab Fathia dan Aiman putus kali pertama, dengar khabarnya. Mula2 putus, lepas tu rujuk balik. Tapi lepas tu Fathia cinlok dengan Syukri pulak. Haai.... ramai jejaka jatuh cinta dengan Fathia ni sebab dia ni lawa sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 12:31 AM
Fattah? Bilakan insiden ni berlaku? Last time diaorg jumpa tahun 2015 kan - drama Plan Cinta Tak J ...

Ehh..blh jd jee..ngn shery pn kemain lama bcinta..pas break cpt je masuk ngn hajah tu   
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke dgn remy ishak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 15-3-2017 12:31 AM
Afiq tu mmg out from the list laaa....x de maknanya....dengan boyak, bau kari....molot mak heols p ...

Ntah2 yg SA sll bg bunga kt fathia tu si afiq ni..tp melihat pd cara fathia frenzon kn afiq mcm bkn afiq..iolss rase mmg propa drama menanti February..esk2 nti kua still solo..dlm gosip ni pn ckp sahabat okey..and fatiya tekan kn masih solo..mcm gaye mcm memilih2 calon2 yg dh hantar borang kt sheols..   
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols rasa tau siapa lelaki yg di maksudkan itewww bukan afiq chuols tp org lain.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 12:46 AM | Show all posts

Remy Ishak memang pelakon lelaki favorite Fathia. Tengok ni video dengan Shuib minit 2:20 ke atas.


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:46 AM | Show all posts
sha21 replied at 15-3-2017 12:44 AM
Meols rasa tau siapa lelaki yg di maksudkan itewww  bukan afiq chuols tp org lain.

Jul Ripin ke chuols ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols speku lelaki iteww ialah "L" yup! Nama heols bermula dgn huruf "L" haha. Peace! Speku je lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 12:47 AM | Show all posts
sha21 replied at 15-3-2017 12:44 AM
Meols rasa tau siapa lelaki yg di maksudkan itewww  bukan afiq chuols tp org lain.

Sapa uolls. Sila sebarkan maklumat anda pada orang ramai gitew
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mende lah patiya dgn patah tu soooooo 2015 sgt tu cerita lama lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 12:46 AM
Remy Ishak memang pelakon lelaki favorite Fathia. Tengok ni video dengan Shuib minit 2:20 ke atas. ...

Dia gaduh dgn aiman sbb remy kan. Yg cerita rumi jawi tu.

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 12:39 AM
Cinlok Fattah dan Fathia dalam drama Bencinta adalah satu sebab Fathia dan Aiman putus kali pertam ...

Ngan syuk agak ngeri hokey hampir putus tunang syuk..nsb baik aiman dpt tarik balik tiya..lps baik terus syuk kawin..cian fathia x dijemput team dilb lain tmasuk fan dijemput ok..tp skg fathia mcm slow down dh..kalo afiq ni bsgh pn ok..sbb nampak heols layan mak n adik baik je..tp afiq ni mcm bkn taste tiya..perlu gigih br dpt kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 12:52 AM | Show all posts
sha21 replied at 15-3-2017 12:47 AM
Meols speku lelaki iteww ialah "L"  yup! Nama heols bermula dgn huruf "L" haha. Peace! Speku je lo ...

Speku @sha21 masih belum terjawab.

Cepat, Sha. Tak baik sorok2 taw.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayamataku replied at 15-3-2017 12:46 AM
Jul Ripin ke chuols ?

Bukan jul ripin bukan patah amon dan bukan afiq muiz juga
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:53 AM | Show all posts
sha21 replied at 14-3-2017 11:47 PM
Meols speku lelaki iteww ialah "L"  yup! Nama heols bermula dgn huruf "L" haha. Peace! Speku je lo ...

Luqman Hafidz Ola Bola tu ke nok?
or Lofattah?? or Lavocah???
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pink59 replied at 15-3-2017 12:50 AM
Dia gaduh dgn aiman sbb remy kan. Yg cerita rumi jawi tu.

Aiman kn x suke fathia blakon ngn remy..tp gigih fathia tak dengar kata eman terima jugak ofer erma tu..kn merajuk la dak eman yg sll sentap ngn hero2 fatiya tu..    ..iols yakin gosip yg br ni propa semata..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 12:47 AM
Sapa uolls. Sila sebarkan maklumat anda pada orang ramai gitew

Lelaki itew merupakan newcomer dlm industri   rasanya start berlakon tahun 2016   speku je :V
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 15-3-2017 12:53 AM
Luqman Hafidz Ola Bola tu ke nok?
or Lofattah?? or Lavocah???

Eh eh chuols ni mind reader ke. Pandai chuols baca apa yg dlm pikiran meols   LH tu lerrrr  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 12:56 AM | Show all posts
Nak jadi boyfriend Fathia bukan senang ok. Hati dan jiwa kena kuat. Kalau tidak asyik gaduh je sebab cemburu. Ramai hero nak cinlok dgn Fathia. Kena pulak chemistry menjadik. Memang kena tahan jiwa dan raga.

Sapa nak jadi boyfriend baru Fathia, kena mintak reference dari Aiman
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:57 AM | Show all posts
fatiya nie jnis cpt cair ke idok? tgk dlm cctv yg pick up line tue mcm jnis xcair kalo lelaki mgayat..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 12:59 AM | Show all posts
sha21 replied at 15-3-2017 12:56 AM
Eh eh chuols ni mind reader ke. Pandai chuols baca apa yg dlm pikiran meols   LH tu lerrrr  :lol ...

Luqman? Biar betul, babe? Ada bukti ke speku uolls ni atau sekadar fantasi di malam hari gitew....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sha21 replied at 15-3-2017 12:55 AM
Lelaki itew merupakan newcomer dlm industri   rasanya start berlakon tahun 2016   speku  ...

Iols x tak rase si lukman tu..ig lukma  tu pn fatiya x follow..diorg kn br abis shoot tele utk astrokk..tp lukman tu suke kt fatiya..iols kebetulan ter tgk igs mark adam..mark adam nk tbocor rahsia cpt2 si lukman tu potong..klaka okey mark adam tu sengal   
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 12:52 AM
Speku @sha21 masih belum terjawab.

Cepat, Sha. Tak baik sorok2 taw.

Clue no 2 : Ola Bola   Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 01:04 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 15-3-2017 12:57 AM
fatiya nie jnis cpt cair ke idok? tgk dlm cctv yg pick up line tue mcm jnis xcair kalo lelaki mgayat ...

Dalam CCTV tu pickup line semuanya hampeh.

Jap. Jap. aku nampak Luqman dalam CCTV. Mungkinkah speku Sha ada kebenaran nya juga?


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 12:59 AM
Luqman? Biar betul, babe? Ada bukti ke speku uolls ni atau sekadar fantasi di malam hari gitew....

I think so   Hahaha meols sorg je ke perasan nih?! Itu spekuan meols jah  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065911s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list