Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
51463
View
949
Reply

Fathia Latiff akui sedang mengenali seseorang

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-3-2017 09:58 AM | Show all posts
miemiecha replied at 15-3-2017 09:00 AM
oh wow...

masa zaman ngan meralena tu dlu.. apiq ni smpai derhaka ckp ibu.. hope klau ye ngan tiy ...

yg kes ank derhaka tu dgn eina azman la chuols.. miera liyana tu mcm thn lepas je diorg couple kejap...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Flyhighs replied at 14-3-2017 11:53 PM
Ehh hollee..dh lama putus ngn ank pm tu..

Dah putus? Bukan hari tu kata dah nak kawen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:00 AM | Show all posts
miemiecha replied at 15-3-2017 09:00 AM
oh wow...

masa zaman ngan meralena tu dlu.. apiq ni smpai derhaka ckp ibu.. hope klau ye ngan tiy ...

Time die derhaka mase ngan Eina Azman...bukan ngan si Miera.Afiq ni nak kene cari jodoh yg seiras cam mak heols baru melekat kot.

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Janji jgn jupin poyo.....iolsss mmg kurang kenan mulut kemam bercakap tu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 15-3-2017 09:04 AM
suka je fatiya & aiman
sila bersatu kembaliiiiiii

Tak kot, Aiman sendiri bilang.. rasanya dah taknak tiya walaupun ada percubaan dari tiya.
Aiman tengah happy single tu, busy travel here & there.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:11 AM | Show all posts
Anjalli replied at 15-3-2017 10:02 AM
Tak kot, Aiman sendiri bilang.. rasanya dah taknak tiya walaupun ada percubaan dari tiya.
Aiman  ...

Syabas Aiman! cc - @c_apple
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:13 AM | Show all posts
patiya pakai tudung agk serabai tudung nye
tapi tetap cantekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
fatiya ni cantik sgt, dari angle mana pun nampak sempurna. pic tgh posing ke, candid ke, semua cantik. cuma dia ni macam selekeh sikit, pastu mcm garang. kalau dia control ayu lemah lembut pastu bergaya sikit, mesti lagi ramai peminat, pastu senang2 boleh tangkap jerung
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:28 AM | Show all posts
jujurnya akak suka kalau tiya dgn aiman kembali bersatu.ewah!!sbb pd akak dorg ni sama bijak,sama tinggi,sama cantik,family pun well2,hellok sgt!! kalau anak dorg mesti lawa tinggi kot blh jd model internasional blh mendunia gitu...smpi akak x nmpk sape lg yg sesuai utk dorg...

aiman ni punyalah ensem akak tgk dlm cite drama queen baru ni (biarpun scha selekeh dlm tu)
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:33 AM | Show all posts
enchante78 replied at 15-3-2017 10:11 AM
Syabas Aiman! cc - @c_apple

hahahaha

satu pencapaian gituuu


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:44 AM | Show all posts
shachihata33 replied at 15-3-2017 12:24 AM
kalau iols nk speku fattah amin boleh chuolss... sbb iolss selalu nampak FL like gambar2 Fattah

i ...

sama la i pun nk speku fattah amin....mmg tiya rajin like kt ig FA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
holaaaaaa replied at 15-3-2017 10:44 AM
sama la i pun nk speku fattah amin....mmg tiya rajin like kt ig FA


Aku belanja throwback drama "Bencinta" yg menimbulkan gosip cinlok Fattah-Fathia:

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:59 AM | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 10:56 AM
Aku belanja throwback drama "Bencinta" yg menimbulkan gosip cinlok Fattah-Fathia:

sweeettttttt
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:06 AM | Show all posts
virgo19 replied at 15-3-2017 10:17 AM
fatiya ni cantik sgt, dari angle mana pun nampak sempurna. pic tgh posing ke, candid ke, semua canti ...

betull...dia ni gojess sangat..tak mekap pun gojess..

baru je habis marathon Ariana Rose...cantik sangat dia...sepadan dgn KF....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku belanja throwback DILB dengan Syukri pulak. Syuk hampir putus tunang sebab cinlok dgn Fathia.

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:07 AM | Show all posts
tah la...
me suka tol fathia dengan aiman
sepadan sesangat
tapi apakan daya
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:08 AM | Show all posts
kisahkeaku replied at 15-3-2017 10:28 AM
jujurnya akak suka kalau tiya dgn aiman kembali bersatu.ewah!!sbb pd akak dorg ni sama bijak,sama ti ...

Kalau dapat anak tentu gojes dan hensem....

Dia dengan Aiman memang sepadan sangat...tapi jodoh kan...

Kita tak pasti pengakhirannya dengan siapa...




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiman dgn Fathia mmg macam pinang dibelah dua. Handsome dgn gorgeous gitew. Tapi apakan daya tak sampai jodoh. Kita pun kena faham kenapa Aiman putus. Ada kekasih gorgeous banyak cabarannya. Aiman pun kuat jealous.

Maybe Fathia dah cool down sikit sejak bertudung ni. Nak tengok macam mana chemistry dia dgn Afiq dalam drama Menanti Februari nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 15-3-2017 11:08 AM
Kalau dapat anak tentu gojes dan hensem....

Dia dengan Aiman memang sepadan sangat...tapi jodoh ...

Alaaarr selagi xkawen apa2 blh jd uols..ntah n nti akan get back together lg pastu terus kawen..biasa ramai je yg pesen gini..break 3 or 4thn kemudian bsama lg..lg pn diorg still contact each other n masih lg ada kua bsama..   
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 15-3-2017 09:58 AM
Banyaknya kisah Fathia yg uols tahu

Haruss laa th iols berada di kejiranan umh fathia di seksyen 9 sne..family diorg baik n very low profile ok..family diorg seme org2 bisnes n educated..family sblh perak sne siap ada yayasan utk bantu org2 susah kerlass ok..kerabat seme btudung kecuali adik fathia si fanna tu..   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
tingtongkambing replied at 15-3-2017 11:31 AM
I suke sgt fatiya berlakon..cite dgn keith foo n syukri n mane2 lah..xsabar nak tau fatiya end up dg ...

Masa dia dgn Aiman dulu, parents Fathia macam ok je. Aiman kan retis jugak. Ke parents Fathia dah tak mahu Fathia couple dgn retis after dia putus dgn Aiman?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
tingtongkambing replied at 15-3-2017 11:31 AM
I suke sgt fatiya berlakon..cite dgn keith foo n syukri n mane2 lah..xsabar nak tau fatiya end up dg ...

Mak pak educated..dua2 blajar kt Ohio university kt US..tp mak pak fatiya x kisah sape pn janji blh jge didik n sayang anak mereka smp till jannah..pak mak sheols very da loving couple wlpn dh brusia..   
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 15-3-2017 11:35 AM
Masa dia dgn Aiman dulu, parents Fathia macam ok je. Aiman kan retis jugak. Ke parents Fathia dah  ...

Xde laaa..family fathia n family aiman dua2 ok..fathia baik ngn beradik aiman n sedara2 aiman..sebelah fatiya pn smp ke atok fatiya dh restu n approve aiman..aiman dl sll ikut fatiya balik perak n penang..tu yg tkejut tiba2 break..padahal elok je sblm tu siap mak pak aiman g support teater fathia bawang putih bawang merah tu..tup2 smgu kemudian kata dh break..can't brain...gittew..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:47 AM | Show all posts
masdiana-ana replied at 14-3-2017 11:44 PM
bukan afiq muiz nie bercinta dgn miera liyana..ke dah putus.. ala nk lakukam drama ke sekarang  ...

mohon sis kuar dr gua nampaknye dh lama sgt dok dlm tu liyana tggu masa nk jd menantu pm je
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
stayathomemom replied at 15-3-2017 10:00 AM
Janji jgn jupin poyo.....iolsss mmg kurang kenan mulut kemam bercakap tu....

Geram khenz tgk dia cara heols cakap.

Macam style malas cakap gituh.

    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list