Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23694
View
475
Reply

Kokspin Teruk dihencap nitizen Gara2 Fatwa Solat?? Mufti pon dgr katanya dah terpanggil menegur Kokspin!

[Copy link]

Author: Chumbawamba    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-3-2017 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kalau dah ada mohon delete
IMG_3042.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ceritanya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Chumbawamba at 15-3-2017 08:28 PM

Fynn Jamal telah memuat turun satu video di Facebook miliknya menerangkan tentang solat cara perempuan. Video yang berdurasi selama seminit itu mendapat pelbagai reaksi dari ramai netizen termasuk ustaz-ustaz dan juga mufti.

Di dalam video itu Fynn Jamal mengatakan solat perempuan haruslah sama dengan lelaki. Beliau juga mengeluarkan beberapa fatwa yang mendapat kecaman dari netizen. Terpanggil untuk menjawab spekulasi ini, seorang ilmuan alim dan faqih di laman Facebook menjawab kenyataan dikeluarkan oleh Fynn Jamal ni.

Solat lelaki dan perempuan tiada beza? - Sumber Oh! Bulan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak reti nk tepek video weyy!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni antara screenshots dlm page Oh! Bulan.
IMG_3043.PNG
IMG_3044.PNG
IMG_3045.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nanti dia jawab, 'biarlah diorang '
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I was like, "what who r yuss nak bg pendapat pasal solat apa semua ni?" Pening la kokspin ni. Dahla  buat citer konon org cakap dia Syiah.

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dia berguru dgn ustaz mana?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:46 PM | Show all posts
@jefri90 @fynnkakiblock  ni thread makanan hang ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:47 PM | Show all posts
Ingatkan dah berniqab, makin tinggi lah ilmu agama. Tujuh kali pergi usrah sudah pandai tepis fatwa HAMBOIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnt dia pusing la cite dia. Dia kan kokspin
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:49 PM | Show all posts
gila isim ke apa dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti fynn maafkn la korang jap lg.  Sungguh... Demi Allah.. Fynn sayangkn korang


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:00 PM | Show all posts
jahanam punye kokping.
merosakkan orang je!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kokspin ni gila , sapalah dok hadap panggil dia bagi talk semua
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:12 PM | Show all posts
Mesti dia masuk ajaran sesat ni. Mohon bertaubat
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi di page fb fynn rileks ja dia wat live macam takdak apa2

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tsumawee replied at 15-3-2017 09:11 PM
Kokspin ni gila , sapalah dok hadap panggil dia bagi talk semua

Aku pon takleh hadam local uni dok panggil dia bagi talk seminar bagai. Sumpah dia ni tak qualified pon nak bagi ceramah kat student2 ipta
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
spesis merapu mcm sohai.... bajet good
yg sekor tu lg la....hidup takyah ikthiar.... yg sokong pun budus.... ni la spesis dajal
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia berniqab knp iolls nampak sheolls macam tak ikhlas je..ke sebab iolls ni tak suka dia #busukhati
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:25 PM | Show all posts
kenapa org dok puja dia sangat... i is tak faham....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hanuma replied at 15-3-2017 09:25 PM
kenapa org dok puja dia sangat... i is tak faham....

Sis, BBNU jer memuja dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:28 PM | Show all posts
x abis belajar? ajaran sesat?
harap mizznina x terikut2 dgn kokping ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:30 PM | Show all posts
Ku ingatkan dah berniqab dah kurang la perangai bajet bagus, bajet tau semua benda tu.. rupanya makin menjadi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084556s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list