Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
21431
View
472
Reply

Kokspin Teruk dihencap nitizen Gara2 Fatwa Solat?? Mufti pon dgr katanya dah terpanggil menegur Kokspin!

[Copy link]

Author: Chumbawamba    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-3-2017 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengikut dia ni, memuja dia dah sama macam pemgikut ayah pin. Tinggal dia takda buat cerek konkrit je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:40 PM | Show all posts
aku selalu imagine yang kalau berdiri sebelah dia ni,mesti ada bau badan
aku pon tak tau nape aku pikir camni.

bab2 agama ni kalau mana yang luar kemampuan kau,diam sudahlah
bawak2 la rujuk pada yang betul2 belajar bidang agama sebelum nak tunjuk handal.
sebab orang camnilah byk hadith2 palsu kat soc med tu..yang mana nak hadap like,dok la pegi share,repost segala bagai
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 15-3-2017 08:57 PM
Nanti fynn maafkn la korang jap lg.  Sungguh... Demi Allah.. Fynn sayangkn korang

#saracasm sangadddd..HAMBOIII
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:43 PM | Show all posts
Baru usrah x berapa kali dah pandai nak anjingkan org. Org berniqab ko nak berniqab. Ko tu kokspin takat luaran ke kengkonon ikut syariat lah segala tp ilmu cetek perasan bgs.

Yg aku x phm apa credibility hang ni smp hg bg talk kat uni uni? Layak ke hang. Yg uni pun bangang! Byk ustaz n ustazah yg bertauliah retis jugak yg korang hadap.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aihh tolong la sape yg dok memuja dia tu..ramai lg korg boleh jd inspirasi smue. Dia ni kurang kasih syg sbb tu mcm pepelik ke perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nya dia ni masa nak berhijrah dulu ikut group-group yang salah. Kita kalau nak berhijrah mesti kita nak cari n tambah ilmu agama kan. Sama la dia. Tambahan dia mcm start from zero. Tu yg main hadam je cakap org yg appear alim tp salah tu. Mcm kita ni tak alim pun tp benda basic kita ada belajar n ingat from sekolah. So bila org ckp pelik sikit kita boleh detect.

Tp dia ni source dia tu mmg tak boleh pakai. Dia pulak mcm tak study betul2. Main percaya je apa 'geng usrah' dia ckp. Kena check geng usrah dia jugak ni. dpt fakta  dari mana tah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
saja buat issue nak up nama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kokspin mendonia kembali..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia belajar kt al-khaadem. Kalau rajin cuba check tempat ni betul ke tak. Kalau tak betul bolehlah buat laporan ke jais supaya jais boleh siasat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
X penah suke dgr die bercakap..mcm ntah..org yg ade ilmu agama ni..ckp die elok2..clear fakta yg die..ckp x berebut..ni meols tgk mengah sane sini..ponek la tgk..cer elok2 sket..distracted ok..cer tgk ustaz don..dr Maza.prof muhaya..Samsul Debat..ilek2 je pon nk share pape..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
enchikfitz replied at 15-3-2017 08:46 PM
@jefri90 @fynnkakiblock  ni thread makanan hang ni

Lolz..nampak gayanya.. kokpeng kepam sudah TAK IN 2017...satu banglo pun x siap. Tiang pun xde sebab solat tak sah. Ouch  
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah join syiah ke akak kepam ni..
Dh la aku nengok mcm tak mandi je..
Doplohpatjam jubah hitam kau..
Ntah tukau ntah idak..
Amboiii...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kokping dan bajetgood berpisah teda.
Wujud lg ke karatz tegar dia dedulu tu (anak misi, paizahjasper dll) ??
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Konpiden msa wat video tu penting eh dlu skola agama kita belajar solat pun mmg ustat ckp ada beza solat lelaki & wanita.mazhab mana ko ikot ni kokspin??  nak jual jubah ke niqab jual ajela. Bab2 agama xusah memandai2 nk talk2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 15-3-2017 10:33 PM
Kokping dan bajetgood berpisah teda.
Wujud lg ke karatz tegar dia dedulu tu (anak misi, paizahjasp ...

Hehehe kuat daya ingatan uolss
Dua org ni mmg karatss tegar
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckp mcm bagus je die nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Indenial sgt karat2 kokspin ni..cayelahh..kite je yg duk pungpang tapi karat dia tetaplah karat ngeko jubo kokspin..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kokpin adalah jelmaam AyahPin
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 15-3-2017 09:39 PM
Pengikut dia ni, memuja dia dah sama macam pemgikut ayah pin. Tinggal dia takda buat cerek konkrit j ...

Betul chuolssss, pin ni kalau buat cult pasti ramai pengikut sebab she ramai fanataikkk, scary
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 15-3-2017 09:21 PM
spesis merapu mcm sohai.... bajet good
yg sekor tu lg la....hidup takyah ikthiar.... yg sokon ...

cakap pasal sohai, ahad lepas dia menyanyi kat pasar tani stadium shah alam tu.. siap nyanyi lagu mawi gitew..tp xbawak anak2 or bini sbb aku tgk dia n sorg lagi mcm dj je.. aku ralit cari sayur laki aku la tetiba ckp "eh ni bukanke penyanyi lelaki yg u salu cite kat forum tu bawak anak mengemis".    
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kokspin ni berangan nk jd ala2 mizznina n natasha hudson.. tapi nan hado...:zz
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe apa yg dia share tu ada betul. MAYBEEE je ye, tapi wallahi (style pin) she's not the right person untuk sampai kan ilmu ni secara meluas camtu. Benda fiqh ni bukan boleh main share secubit-secubit camtu sambil selak2 mukasurat depan belang pastu jerit "ya Allahhhh seriesss korang kena pegi kelassss" whats wrong with you woman??? :
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:10 PM | Show all posts
Kalau setakat baru pergi usrah berjuta kali sekali pun, who are yusss nak bercakap pasal fatwa? Kau mufti ke Pin Jamal oiii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgk dia ni seolah nak memoden kan islam tu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lenkali jgn sembah sgt dgn retis
Lagi2 bab ibadah
Retis ni bleh cayer ker semua yg keluar dr mulut deyols
Bab ibadah eloknyer berguru ler dgn org yg benar2 layak dan berilmu.  
Bukan main bg pendapat guna akal dia jer...sbb akal manusia ni sgt kerdil dan tidak sesempurna Allah Maha Pencipta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074424s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list