Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24566
View
475
Reply

Kokspin Teruk dihencap nitizen Gara2 Fatwa Solat?? Mufti pon dgr katanya dah terpanggil menegur Kokspin!

[Copy link]

Author: Chumbawamba       Show all posts   Read mode

Post time 15-3-2017 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak abih2 spin nih. iols penat dah nak kecam beliau. Ke saja nak curi limelight sbb bekas biras tgh bahagia dpt baby baru?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolsss biasa tengok nama mek pin jamal ni..tapi x penah tahu sebab ape dia pemes...pemes ke? Malehnyaaa nak google...takde summary ke kat benang mana2? Iols kira newbie ug mencapub merata tutip tacang....mahapkan aje laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dia pandai baca tulis arab

Kokping ni bfffffff kawan macik kt uni...meluat nau bile scroll ig tgk muka dia dok menyengih dlm ig member macik tu...xtau lah nape wajah sheols x terpancar cahaya kalimantang langsung

Yang pastu miau debab macik si hitam kitang tu lagi wangi dari sheols
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
haaaaaaa terbuka juga sedikit demi sedikit hijab peminat tegar dia ni. mohon lepas ni fanatik dia bukak mata lebih sikit dengan idola kepam diorg ni. sesedap rasa je nak bagi "fakta" tapi auta:::
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Helloo spin tau semua ok...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
I think when it comes to agama kalau kita tak pandai sgt jgn dok konfiden mengajar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma yang belajar agama dan punya guru yang betul layak cakap pasal hukum. Apatah lagi fatwa. Nak keluarkan fatwa kena meeting ulama bukan main cakap sorang2 hatta mufti sekalipun prosesnya ada
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy x pandai ilmu agama,cetek..tp beza pgerakan solat antara wanita dan lelaki start dr takbiratul ihram lg..ni perkara fiqh,mmg kena tepat.dl ms sy kecik, time praktis sembahyang siap kena cubit dgn ustazah sbb takbir mcm lelaki.

jdkan pengajaran ye kok ping.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:18 AM | Show all posts
kikiharris replied at 15-3-2017 09:40 PM
aku selalu imagine yang kalau berdiri sebelah dia ni,mesti ada bau badan
aku pon tak tau nape aku p ...

ingat aku sorang je pikir camtu... ahahah.. sebab ari2 pakai hitam kan.... ulang2 baju tu tudung tu... kepam plak aku tgk.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:20 AM | Show all posts
RooneyMara replied at 15-3-2017 09:49 PM
Rasa nya dia ni masa nak berhijrah dulu ikut group-group yang salah. Kita kalau nak berhijrah mesti  ...

dier ni tgk sumber satuuuu je agaknye... sumber lain taknak kaji...lepastu dah salah taknak betul kan... hadddd dierrrr jee la yang betol.... hehh duu aku pon pelik asal ramai tak suke dier.tapi sejak dier berhijrah ni..aku plak rase cam tak suke...ntahh tetibe cam menyampah pon adeeeee...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:21 AM | Show all posts
QueenCaramel replied at 15-3-2017 10:24 PM
X penah suke dgr die bercakap..mcm ntah..org yg ade ilmu agama ni..ckp die elok2..clear fakta yg die ...

fuhhh dier punye cakap..aku plak terase mengah skaliii dengan tangan2 dier tuu......rase nak kibas jeee...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:23 AM | Show all posts
hangdenim replied at 15-3-2017 11:08 PM
Maybe apa yg dia share tu ada betul. MAYBEEE je ye, tapi wallahi (style pin) she's not the right per ...

kesalahan yang paling serious biler dier cakap cara solat tu SALAH..... sukeeee hati mazhab mane ntah dier ikot........
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:24 AM | Show all posts
bungarose replied at 15-3-2017 11:16 PM
Lenkali jgn sembah sgt dgn retis
Lagi2 bab ibadah
Retis ni bleh cayer ker semua yg keluar dr mulut ...

yer laa..prof dr muhaya buat live..dier pon nak buat jugakkk live ceramahhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:27 AM | Show all posts
stayathomemom replied at 15-3-2017 11:37 PM
Iolsss biasa tengok nama mek pin jamal ni..tapi x penah tahu sebab ape dia pemes...pemes ke? Malehny ...

berapa lame dah kutip kacang... aku kutip kacang asyik tak naik je kacang nyeee....lol...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
malificient2016 replied at 16-3-2017 12:27 AM
berapa lame dah kutip kacang... aku kutip kacang asyik tak naik je kacang nyeee....lol...

Ade la nak masuk 2 bulan...nak panjat benang r6 hajjah...kena la mencapub merata....hahahhahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:30 AM | Show all posts
katibism replied at 15-3-2017 10:27 PM
Lolz..nampak gayanya.. kokpeng kepam sudah TAK IN 2017...satu banglo pun x siap. Tiang pun xde seb ...

kelakar btol komen ni..
deep btol tiang pun xde..
#menusukkalbu

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:33 AM | Show all posts
stayathomemom replied at 16-3-2017 12:28 AM
Ade la nak masuk 2 bulan...nak panjat benang r6 hajjah...kena la mencapub merata....hahahhahhaha

Hahah, Ganja pun.
Merata2 merepek meraban, xlepas jugak tembok Hajjah

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu terpk kalau bini johan pakai purdah adakah akan jadi perangai mcm kokspin korang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by apedehal at 16-3-2017 12:37 AM
Chumbawamba replied at 15-3-2017 08:26 PM
Fynn Jamal telah memuat turun satu video di Facebook miliknya menerangkan tentang solat cara perempu ...


Ohh..patutla ada benang persoal mazhab si kokspin ni..gitula kalau org da bajet bijak pandai nih  
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:39 AM | Show all posts
Percubaan anda utk meng up kan nama anda dan anak autism anda yg dah sendu TIDAK BERJAYA.

forummers -1
kokping kepam -0
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok kekdahnya sini pin jamal ni retis ke? Sblm ni retis and now dah hinsap? Ke camne konsepnya?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah masuk bulan mac nak masuk april plak lepas ni. Kena cari gossip hangat nak bagi up nama balik utk thn 2017
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:09 AM | Show all posts
Edited by johnazizul at 16-3-2017 01:10 AM

Bab2 solat ni, xpayah nak selak kitab, nak google lelebih... masa sekolah dulu dah diajar cara solat..  ate ko skip sekolah ke spin oi?

Sampai masa ko xpayah buka la mulut sgt.. hari tu kat wanita hari ini ko cakap masa baru2 kawin laki ko ada restoran... sedangkan confession ko hari tu ckp laki ko despatch je..

Bawa2 la berehat..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:11 AM | Show all posts
Chumbawamba replied at 15-3-2017 09:15 PM
Aku pon takleh hadam local uni dok panggil dia bagi talk seminar bagai. Sumpah dia ni tak qualifie ...

Bukan dekan/prof yg jemput.
biasanya student incharge yg jemput..paham2 la BBNU kan mengidolakan FJ!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:13 AM | Show all posts
FJ ni sikit lagi nak gila.
sbb dia rasa dia tahu semua benda.
dia rasa pengalaman dia byk,
ilmu tinggi, bla3..
so dia buat pernyataan berdasarkan lojik akal sendiri.
bongok!
geram aku.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list