Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
21433
View
472
Reply

Kokspin Teruk dihencap nitizen Gara2 Fatwa Solat?? Mufti pon dgr katanya dah terpanggil menegur Kokspin!

[Copy link]

Author: Chumbawamba    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-3-2017 07:41 AM | Show all posts
ada ada je spin ni create cerita bagi orang semua dokkk terus ingat ke dia le tewww. puiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:45 AM | Show all posts
dear kok ping...

mohon terjun mana2 sudut yang paling dalam, dan rasanya, x perlu la ngada2 nak timbul lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Chumbawamba replied at 15-3-2017 09:15 PM
Aku pon takleh hadam local uni dok panggil dia bagi talk seminar bagai. Sumpah dia ni tak qualifie ...

Biasanya studentbyg organise panggil speaker2 x bertauliah ni.kalau any seminar anjuran uni sendiri xpanggil speaker2 yg ada background shady. So dlm hal ni student pon bangang dan staff hal ehwal plajar pon sama vangang jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 16-3-2017 07:53 AM

Alah kokspin masa pakai siput kat atas kepala dok kazak pon gigih gaduh ngan follower konon walau rambut dia rebonding tp ilmu dia byk...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:03 AM | Show all posts
PongKang replied at 15-3-2017 11:07 PM
cakap pasal sohai, ahad lepas dia menyanyi kat pasar tani stadium shah alam tu.. siap nyanyi lagu  ...

punya laa bersepah lagu dan artis... Mawi jugak yg dipilih.
Ape...dia pikir dia nyanyi lagu mawi tu then expect karats bodo ckp "lebih sedap berbanding original singer" boleh fefeeling dah bersuara EMAS? puihhh

apepun... sudah2laa obses dan dambakan kt kokping ni adik2 BBNU.
Bab solat pun dia boleh selamba ayam serama je mandai2 buat pemahaman mazhab sendiri.. kalo bab lain dia punya konar baring apetah lagi kann.
tak takut ke dapat saham buat solat orang lain tak sah? solat tu dah laa perkara utama nak di check kat sana nanti...
agak2 laa spin oiiiii nak tunjuk bagus pun... orang semua dah sedia maklum ko tak bagus mana. Toksah tegakkan benang jubah kepam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:09 AM | Show all posts
dinopower replied at 16-3-2017 06:59 AM
geng al-arqam.... dlm kubur ade rezeki katanya.... yg follower bebal langsung takleh pkir

spesis dalam kubur boleh beramal lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:22 AM | Show all posts
hangdenim replied at 15-3-2017 11:08 PM
Maybe apa yg dia share tu ada betul. MAYBEEE je ye, tapi wallahi (style pin) she's not the right per ...

setuju sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 16-3-2017 07:39 AM
pin, iols nak bagi pendapat sikit, apa kata ko buat live rancangan masakan, insyaAllah akan benefits ...

Cekgu setujuuuuu buat je la racangan memasak ko kalo hadap sgtt nk disanjung buat la racngan tips kuarga bahagia ada anak autisme bg tip2 supaya suami istri sntiasa syg walaupon nan hado anak tak hnta sekolah..itu cekgu boleh terima la lgi
Ni bercakap pasal bnda fiqh yg bukan kepakaran dia..boleh kena tngkap oii lgi2 trus buat hukum salah betol..
Cekgu ni kalo kena jadi fasi kem bestari solat kt skolah pon tkot2 tau..nk jgk kena ada ustazah temankan
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:29 AM | Show all posts
Duta lover replied at 15-3-2017 08:57 PM
Nanti fynn maafkn la korang jap lg.  Sungguh... Demi Allah.. Fynn sayangkn korang

kahkahkah... adoiiii.
Sungguh... Demi Allah.. Fynn sayangkn korang


mmg rare si kokspin. guna agama utk pikat hati org
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:35 AM | Show all posts
znorm replied at 15-3-2017 10:22 PM
Dia belajar kt al-khaadem. Kalau rajin cuba check tempat ni betul ke tak. Kalau tak betul bolehlah b ...

al khadem ok ek..jgn nak fitnah apa2...

fynn je yang bangang..

aku penah pi perfecting my solah ngan ustaz sheikh hussen yee..takde bende yang pelik pun...


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada produk lg ke.. nmpk mcm tri je yg buat show.. itupun lagu n suarw xsedap
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:40 AM | Show all posts
magashhhhhhhhhhhhhhh! wheres da video!! nak tingok kekonfidenan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Spin dah takde apa nak buat/show untuk create attention..kena lah create something yang orang akan ambil perhatian..

Nak show anak...gitu gitu jer tak banyak improvement..nak show bahagia bersuami?suami dah sibuk berkerja..nak show kucing sampai bila kan??
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
I think spin ni baik..i think dia tak nak orang berdosa menuduh muka dia tua, takde cahaya dan kepam..so dia cover so takde sesiapa yang boleh mengata..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:53 AM | Show all posts
dah sendu la ni
kena la create issue untuk femes balik
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:53 AM | Show all posts
buat hal lg la dia niiiii.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
HoneyManjer replied at 16-3-2017 08:40 AM
magashhhhhhhhhhhhhhh! wheres da video!! nak tingok kekonfidenan dia...

Baru lps tgk dkt fb date 12 feb.antaranya die bgtau klu nk sujud kene jatuh tgn dulu baru lutut.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:02 AM | Show all posts
Aku x salahkan geng usrah or tempat dia belajar. Knowing pyn, dia mmg sejenis yang suka melebih2. ntah2 dia yang salah tafsir ajaran guru tersebut. Bagus jugak mufti tegur. Banyak BBNU pemuja pynjamal. karang merebak pulak penyakit si pyn ni. BBNU mesti jadi auditor solat kat surau shopping mall lalu mentarbiahkan orang ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:11 AM | Show all posts
smoga statement ala jahil fynn jamal ni memberi pencerahan dan kebaikan kepada orang lain dlm menunaikan solat....  
...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:12 AM | Show all posts
zaman sekarang, baru berhijrah pakai purdah dah berani keluar fatwa sendiri,... rasa dah bnyak sangt ilmu agama.... semua nk tunjuk pandai,,,
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:21 AM | Show all posts
Iols tgk ig c ping tak ada dia ulas apa2 berkenaan isu ni sampaikan dalam komen pun tak ada fan dia up cerita ni.
Aman2 sajo seolah-olah angin lalu ajer..

Adakah ping berhenti dah beri ulasan panjang lebar..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:40 AM | Show all posts
cara2 artis sendu meng 'UP' kan diri
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
enchikfitz replied at 15-3-2017 08:47 PM
Ingatkan dah berniqab, makin tinggi lah ilmu agama. Tujuh kali pergi usrah sudah pandai tepis fatwa  ...

meols doakan lagu Amboi Amboi Amboi - Altimet ft Diva AA sangkut top 3 AJL 32. what say u?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:45 AM | Show all posts
ingatkan dah berniqab sheols slowdown lah di socmed..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 16-3-2017 08:49 AM
I think spin ni baik..i think dia tak nak orang berdosa menuduh muka dia tua, takde cahaya dan kepam ...

   betul chuols baik angaadddddd
Barfffffffff    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.156140s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list