Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23122
View
475
Reply

Kokspin Teruk dihencap nitizen Gara2 Fatwa Solat?? Mufti pon dgr katanya dah terpanggil menegur Kokspin!

[Copy link]

Author: Chumbawamba    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-3-2017 10:05 AM | Show all posts
malificient2016 replied at 16-3-2017 12:18 AM
ingat aku sorang je pikir camtu... ahahah.. sebab ari2 pakai hitam kan.... ulang2 baju tu tudung t ...

aku nak fikir yang baik2 sajo
dia ada 10 helai baju dan tudung yang sama
mungkin beli bundle or borong kat GM Klang
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:06 AM | Show all posts
Aminah Wadood II ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow wow wow nabi bani bbnu dah muncul, kali ini dgn cerita yg lbh sensasi. Memandai buat fatwa sendiri. Fynn jamal my arse la
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:14 AM | Show all posts
tumpang lalu....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:14 AM | Show all posts
fynn jamal..cam pernah dengar..artis sendu ker
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:25 AM | Show all posts
dok dediam aja la kak oiii...
kan org lebih respect kalau ko dediam...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:28 AM | Show all posts
dinopower replied at 15-3-2017 09:21 PM
spesis merapu mcm sohai.... bajet good
yg sekor tu lg la....hidup takyah ikthiar.... yg sokon ...

Khennn elok sgt berdua ni kalau hidup berjiran

mau ada perkampungan dorang sendiri ala2 al arqam dulu


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:28 AM | Show all posts
LadyDiddy replied at 15-3-2017 09:30 PM
Ku ingatkan dah berniqab dah kurang la perangai bajet bagus, bajet tau semua benda tu.. rupanya maki ...

ehhh helooo sheols berniqab harus la bertambah darjat mulia dr rakyat marhean sume uollsss



Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:34 AM | Show all posts
pinkzara replied at 16-3-2017 01:13 AM
FJ ni sikit lagi nak gila.
sbb dia rasa dia tahu semua benda.
dia rasa pengalaman dia byk,

ye terlalu taksub pn bole jadi gila
my cousin ms sekolah baik budak nye.. pandai plak tu semayang sunat x tggl..tapi bila masuk uni..join geng apa nth tetibe skg dh jadi athies... gila ke tak gila? sibuk nk compare agama sana ngn sini kenapa tak sama..last2 xpercaya tuhan plak...

jenuh makcik iols htr dia berubat jupe pakar kaunseling..tp nan hadooo...


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:38 AM | Show all posts
asyura_85 replied at 16-3-2017 05:43 AM
Aku pantang betul la artis artis yang baru berhijab atau yang acah-acah alim ni.. baru orang puji sk ...

azmil mustapha yg dh lama berhijrah pn dia sendiri pn mengaku x berani nk bg tazkirah sume tu sbb dia takut dia salah..n dia sllu ckp dia masih belajar lg...

ping???

  "amboi amboii br 7 kali pergi usrah dah pandai tepis fatwa ..amboi amboi"
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 16-3-2017 06:58 AM
oo ade hati nyanyi lagu gangsa   
nmpk sgt hidup tu dibayangi mawi.... yela kekonon penyelamat  ...

kaki belit namanya tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 16-3-2017 08:03 AM
punya laa bersepah lagu dan artis... Mawi jugak yg dipilih.
Ape...dia pikir dia nyanyi lagu mawi  ...

sohai kan berangan nk jd mawi

kokspin lak berangan nk jd mizznina
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:45 AM | Show all posts
PongKang replied at 15-3-2017 11:07 PM
cakap pasal sohai, ahad lepas dia menyanyi kat pasar tani stadium shah alam tu.. siap nyanyi lagu  ...

tengok husband uols pun sampai khatam cerita sohai. mesti uols selalu cerita camni 'bangg, tau tak? kat porem... cerita sohai...blablabla'


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:46 AM | Show all posts
mrsLucky replied at 16-3-2017 08:46 AM
Spin dah takde apa nak buat/show untuk create attention..kena lah create something yang orang akan a ...

laki nye dh x jd bewak dh ke? keje apa uols? makan gaji kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 16-3-2017 10:45 AM
tengok husband uols pun sampai khatam cerita sohai. mesti uols selalu cerita camni 'bangg, tau tak ...

aku salu tunjuk kat husband kisah kat forum.. kalo ada komen lawak or cerita lawak pun aku cerita kat dia.. husband aku igt sohai sgt sbb aku cite kat dia anak2nya si sohai ni x sekolah xde vaksin kene mintak derma kat pasar..  dia rasa kejam gile lelaki nama sohai ni buli anak.. camtula..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:49 AM | Show all posts
pendapat iols la, Kokping nih dia delusional.
mungkin apa yg dia belajar kat usrah ke, kelas yg dia join tu betul, tapi dia pergi interpret dgn cara yg dia faham.
ala, korang baca je la caption kat ig dia yg 360 patah perkataan tu, atas cakap lain, isi cerita lain, conclusion jauh tersasar dari topik.
tak pernah paham apa main point dia nak sampaikan, kononnya berseni sangat lah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:51 AM | Show all posts
enchikfitz replied at 15-3-2017 08:46 PM
@jefri90 @fynnkakiblock  ni thread makanan hang ni

astaga saudara. kenapa sampai sebegini tingkahlaku saudara?





Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:52 AM | Show all posts
lazy-turtle replied at 16-3-2017 01:08 AM
Dah masuk bulan mac nak masuk april plak lepas ni. Kena cari gossip hangat nak bagi up nama balik ut ...

mungkin sheols terasa dah 2017 acik porem tak buka 1 benang pun pasal sheols... nah sekarang 1 benang khas untuk sheols. hentam pun hentamlah janji ada slot kat porem.. gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi amboi amboi
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:53 AM | Show all posts
PongKang replied at 16-3-2017 10:49 AM
aku salu tunjuk kat husband kisah kat forum.. kalo ada komen lawak or cerita lawak pun aku cerita  ...

jangan sampai husband uols join sekaki
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:57 AM | Show all posts
sebenarnya kak fynn ingin tunggu hingga isu ini reda dahulu tetapi masih hangat lagi.

.

tak apa kak fynn tunggu lagi hingga situasi saudara saudari semua berlapang dada untuk beri peluang kepada kak fynn terangkan kesalahfahaman yang timbul.

.

Firman Allah swt: "Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah setengah kamu mengumpat setengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (Jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertaqwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat, lagi Maha mengasihani." (Surah al-Hujurat: 12)




Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:59 AM | Show all posts
nellyberry replied at 16-3-2017 10:49 AM
pendapat iols la, Kokping nih dia delusional.
mungkin apa yg dia belajar kat usrah ke, kelas yg dia ...

nanti kak fynn improve lagi.

.



Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:01 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 16-3-2017 10:46 AM
laki nye dh x jd bewak dh ke? keje apa uols? makan gaji kah?

jadik abang despatch susujuna.

.

kalau pergi ikea ami aye jadik tukang pegang juna.

.


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:03 AM | Show all posts
aTiKah_aYuNi replied at 16-3-2017 07:45 AM
dear kok ping...

mohon terjun mana2 sudut yang paling dalam, dan rasanya, x perlu la ngada2 nak t ...

terjun ke mana ye adik?

.

rumah kak fynn sekarang landed.

.



Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 16-3-2017 10:57 AM
sebenarnya kak fynn ingin tunggu hingga isu ini reda dahulu tetapi masih hangat lagi.

.

Kak fynn.. Byk jugak masa kak fynn delete semua komen negatif kat IG?
Boleh tak akak share mcm mana bahagi kan masa ajar juna, pegi usrah, vlogging, delete komen etc ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069830s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list