Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
2605
View
21
Reply

[INFORMASI] Wajah Sizuka Bersama Nobita Watak Kartun Doraemon Di Dalam Dunia Sebenar

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-3-2017 09:51 AM | Show all posts |Read mode





Doraemon merupakan watak kartun yang sangat popular dan segar di ingatan sehingga hari ini di Vietnam, sebuah filem pendek Doraemon dihasilkan ke dunia nyata. Menariknya, watak Shizuka di dalam filem ini turut mendapat maklum balas positif daripada peminat siri animasi ini.





Nguyen My Huyen yang memegang watak sebagai Shizuka ini merupakan seorang gadis berusia 18 tahun dan merupakan seorang pelajar kolej di Hanoi, Vietnam.





Berdasarkan respon orang ramai, ramai yang beranggapan bahawa beliau sememangnya layak memegang watak Shizuka dalam sebuah filem pendek Doraemon dan is telahpun ditayangkan beberapa bulan lalu di negara itu.






Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:04 AM | Show all posts
sinyu tu knpa mcm perempuan lak iols tgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:21 AM | Show all posts
suneo dah jadi transgender
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:08 AM | Show all posts
Giant mana?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:32 PM | Show all posts
Giants tak cukup giant saiznya sila cari yang lebih kembang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 04:33 PM | Show all posts
Kecewa tak cantik pun sizuka!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sinyu mcm pompuan... giant tak cukup besar
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Haah..sinyu mcm perempuan..giant pn xcukup giant.. sizuka ok lh..nobita pn ok
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:16 PM | Show all posts
Lakonan :  1 / 10
Jalan Cerita :  1 / 10
Arahan :  1 / 10
Skrip :  1 / 10

Buat rugi kuota internet jer menonton filem tak bermutu ini!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:40 PM | Show all posts
Alahaiii doremonnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:30 AM | Show all posts
ensem la giant
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:40 PM | Show all posts
sinyu yang pakai skirt tu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:51 PM | Show all posts
doremon pon..adeh
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 08:48 AM | Show all posts
adoi aku rasa doremon tu kna jd giant
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 10:56 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 02:03 AM | Show all posts
Yang pakai skirt baju oren tu Sinyu ke? Ke adik Giant? Konfius jap
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 10:51 AM | Show all posts
doralin mana???? mak giant????? bapak nobita?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 03:11 PM | Show all posts
cLiNiQue^HaPPy replied at 23-3-2017 10:51 AM
doralin mana???? mak giant????? bapak nobita?

sape doralin?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 08:22 AM | Show all posts

adik doraemon
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 10:20 AM | Show all posts

ade ke ?? yg warna kuning tu ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 08:14 PM | Show all posts
doraemon dh mcm pakai baju tido anak sedara aku je

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 08:41 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071373s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list