Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3550
View
146
Reply

Edisi SokSekSokSek Muzik Muzik 32 - Gossipan & Ceritera menjelang AJL32 Januari 2018 - #122 Warkah Untukku(Ara Johari) juara carta minggu ini

[Copy link]

Author: qqOfficial       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-3-2017 11:40 AM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 22-3-2017 12:17 PM





makanya  Muzik Muzik 32 Dah masuk 3 bulan siarannya....
so...chuolsss sbg penchenta seni suara, lagu lagu tempatan dan muzik muzik khususnya ...apa komen chuols dalam perjalanan episod MM32 yg nak masuk 3 bulan ni...

1. pengacara nya
2. isi kandungannya?
3. kedudukan carta 20 nya?
4. waktu siarannya?
5. set nya?
6.
7.
8.

la ni si myraros tgh ngandung and bakalan bersalin dlm bulan 9 atau 10 camtu......then rasanya myraros ni hanya semusim jahhh kot mengacara macam scha ...and then maybe dia takkan jadi pengacara masa semi dan AJL nanti......so siapa pengacara gantian......???

meols looking forward gandingan muaz & hefny...Oo so sweet.....i dont know y....



apakahhh chuols masih mengharap kehadiran sarimah??? setelah sheols wat comeback ...walaupun dicerca yeee setelah kandungan the sarimah show sangat sangat mengecewakan umah malayaa...pemenat sheols ...kabarnya hauk...begitu sekali??

siapa lagi pengacara yg bagus sekarang ek????....mohon senaraikan ????


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 11:45 AM | Show all posts
Edited by qqOfficial at 16-3-2017 11:46 AM

uPDATE : Senarai top30 yg bakalan layak ke semi final MM32
  • Segalanya C Haqiem Rusli
  • Bayang C Khai Bahar
  • Amboi C Altimet
  • Setiaku C Hez Hazmi
  • Lebih Sempurna C Syamel
  • Pesanan Teragung C Siti Nordiana
  • JanganMarah C Ernie Zakri
  • Permata Cinta C Aiman Tino
  • Menanti Janji C Ronnie Hussein
  • Ku Tak Mahu Cinta C Sandra
  • Tabah CElizabeth Tan
  • HanyaPadaMu C Akim Ahmad
  • Sedalam C Dalam Rindu C Tajul
  • Sakit C Iamneeta
  • TentangCinta C Haiza
  • EngkauMilikku C Alyah
  • Jaga-Jaga C Amira Othman
  • Wanita Setia C Qanda
  • Semua Untuk Cinta C Indah Ruhaila
  • Hello Dunia C Natasha Saas
  • Redha C Irfan Harris
  • Melankoli C Azlan & Typewriter
  • Tanda Tanya C Aishah Aziz
  • Harus Aku C Sufian Suhaimi
  • Cinta Harus Seksi CAmelina
  • Manusia C Shila Amzah
  • Senyumanmu C Back2Basixx
  • Pasti Ada Kamu C Projector Band
  • Warkah Untukku C Ara Johari
  • Cemburu C Nabila Razali





Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 16-3-2017 11:45 AM
uPDATE : Senarai top30 yg bakalan layak ke semi final MM32
  • Segalanya C Haqiem Rusli
  • Bayang  ...

  • Iols mengharapkn penyanyi pompuan mendominasi carta tuk tahun 2017
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
    Yeay rumah MM32!

    Dan seperti tahun lepas, lagu penyanyi lelaki mendunia mendominasi carta walaupun g2g menang tahun lps penyanyi wanita.

    Jadi harapan meols, tahun ni lebih byk killer song by lady singer
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
    Setakat ni yg ada potensi top 3:

    1. Segalanya
    2. Menanti janji
    3. Warkah Untukku
    4. Amboi
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 12:56 PM | Show all posts
    rasa baru je tgk AJL 31.

    baru bulan 3. dh menjelang AJL32 jan 2018. lmbt lagi. baik kita pikir bila tarikh next PRU
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 12:57 PM | Show all posts
    18. Wanita Setia C Qanda

    rasa mcm dh berkurun lagu ni. awat x masuk AJL yg lps..
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 12:59 PM | Show all posts
    dh alang2 lagu lama pun masuk list, lagu sejati faizal tahir apesal x masuk carta ek?

    ke dh sangkut kt semi final last year. sori..iols x mengikuti sgt perkembangan AJL.
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 01:04 PM | Show all posts
    qqOfficial replied at 16-3-2017 11:45 AM
    uPDATE : Senarai top30 yg bakalan layak ke semi final MM32
  • Segalanya C Haqiem Rusli
  • Bayang  ...

  • in love lagu Tabah by e.tan....ost cite Dia Bidadariku, sesuai sngt lagu tu dgn drama tuuu...seiring sejalan....
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
    matchstick replied at 16-3-2017 12:59 PM
    dh alang2 lagu lama pun masuk list, lagu sejati faizal tahir apesal x masuk carta ek?

    ke dh sang ...

    Dia dh stop masuk ajl..
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 03:34 PM | Show all posts
    wahhh..kat internet dah keluar prediction best actor dan best actress untuk OSCAR 2018


    industri muzik malaysia pun hebat juga ye...dah ada prediction untuk AJL32

    tahniah....tahniah..semoga lebih maju industri muzik malaysia


    pa pe pun aku lebih minat tgok prediction untuk best actress and best actor OSCAR 2018
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
    Tasty nya hefny kt gambar atas tu...
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 04:30 PM | Show all posts
    amyra rosli..kayu jadi host mohon cepat2 ganti host lain.. knp tak ambil kak mah..talkshow sarimah tue bg iols ok jer..not badlah..
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 04:42 PM | Show all posts
    I rasa lagu Haqiem Rusly tu ada harapan masuk final AJL this year.
    Reply

    Use magic Report

    Post time 16-3-2017 06:24 PM | Show all posts
    jangan lupa lagu duet alyah n farawahida
    Reply

    Use magic Report

    Author
     Author| Post time 16-3-2017 06:27 PM | Show all posts
    mat_arof replied at 16-3-2017 03:34 PM
    wahhh..kat internet dah keluar prediction best actor dan best actress untuk OSCAR 2018

    FFM 29 bila nya pulok....  takde kahh ramalan best actor and actress... hehehhh....
    Reply

    Use magic Report

    Author
     Author| Post time 16-3-2017 06:32 PM | Show all posts
    Juara MM32 minggu ke 8 :

    Menanti janji - Ronnie Hussein


    Pencalonan baru :

    1) Kau Menjauh - Sam Nuhair



    2) Bukan Dia - Syuhada



    3) Berakhirlah Sudah - Atmosfera




    Reply

    Use magic Report

    Post time 17-3-2017 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
    hauk sangat ke sarimah show? nak try tgk tapi asik2 lupa

    Reply

    Use magic Report

    Post time 17-3-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
    Semoga khai bahar dpt bolos ke final ajl tahun ni dgn mana2 lagu. Sedap suara heshe. Lagu wany hasrita pon boleh tahan jua. Hrp cepat masuk carta sebelom basi.

    Iols suka kalo sarimah kembali jd host ganti amyra yg xbest jd host MM.

    P/s - Sarimah show tu caca merba sangat. X tau mana fokusnya. Jihan show nmpk lebih menghiburkn walaupon rasa mcm talkshow nya mcm x perlu ada brbnding sketsanya.
    Reply

    Use magic Report

    Post time 17-3-2017 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
    Muzik2 Dah xbest
    Reply

    Use magic Report

    Post time 17-3-2017 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
    I suka lagu ara.. dan i rasa ara tu boleh jadi juara vokal.
    Reply

    Use magic Report

    Post time 17-3-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
    Ramainya penyanyi bbnu. Dh xde pnyanyi otai
    Reply

    Use magic Report

    Post time 18-3-2017 12:19 AM | Show all posts
    aah,lagu hakim rusli ,segalanya tu layak sgt utk ajl 2018.
    Reply

    Use magic Report

    Post time 18-3-2017 12:20 AM | Show all posts
    jampi by hael husaini tu pon best jgk.
    tapi blm tercalon lg.
    Reply

    Use magic Report

    Post time 18-3-2017 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
    Mohon letakkan sarimah jd hos muzik2. Dan tiru jer meletop punya format, buat di studio kecik kt sri pentas bandar utama tu, amik penonton 40-50 org, jemput artis2 buat live akustik performance utk pencalonan, kalau yg xsmpt rehearsal tu miming or pakai minus one jer, then ada segmen artis undangan dtg promote single/album. Buat pukul 9 malam weeknights say rabu malam ke? Pastu bg lah quiz penonton di rumah teka top 5 carta tiap2 minggu, cari 3 pemenang bertuah dan hadiahnya berupa tiket vip ke AJL 32. As simple as that utk naikkan blk rating muzik2 yg sendu.
    Reply

    Use magic Report

    You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

    Points Rules

     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.066897s Gzip On
    Quick Reply To Top Return to the list