Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
13207
View
174
Reply

Bijaknya anak dara Noniswara

[Copy link]

Author: juliez       Show all posts   Read mode

Post time 17-3-2017 09:39 AM | Show all posts
dua dua pun comel...bagusla...comel dan bijak
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 17-3-2017 09:01 AM
Lawa anak dara heols.

Cantiknye anak heols! tapi yg laki tu xhensem mane kn? Yg memang mentor milenia tu.. anak2 ni ngan bini first kn?

Semoga anaknye xjoin dunia seni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:44 AM | Show all posts
cantiknya anak dia....bijak plak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 17-3-2017 09:01 AM
Lawa anak dara heols.

Fauzi nawawi ni yang kawen dengan lisdawati tu kan? Ada anak besar rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:11 AM | Show all posts
congrats... cantik anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:12 AM | Show all posts
cepheid replied at 17-3-2017 02:09 AM
Fauzi nawawi ni yang kawen dengan lisdawati tu kan? Ada anak besar rupanya.

Ni anak heols dengan ex-wife.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:13 AM | Show all posts
sheqim replied at 17-3-2017 09:42 AM
Cantiknye anak heols! tapi yg laki tu xhensem mane kn? Yg memang mentor milenia tu.. anak2 ni ngan ...

yg tu kopipes muke heols sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:17 AM | Show all posts
BoongaKertas replied at 17-3-2017 09:14 AM
hahaha! deep ayat ni. Tp mamat iedil putra tu meols dgr pernah amek meds kat london gittew.

heols banyak jugak berlakon..tp sorryla, no wow factor..kira utk seni persembahan, iols rate kan c+ jek..
matilanak iols ganti tempat hakak MH3XX tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 17-3-2017 10:12 AM
Ni anak heols dengan ex-wife.

Ye ye. Sebab dengan lisda tu anak dia kecik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:21 AM | Show all posts

Ambik ko 10A's.. tahniah dik.. pandainya lahai. makan ape ntah jadi pandai ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:31 AM | Show all posts
adik FS dapat bape A.. senyap je.. ke aku je xtau.. uhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:07 AM | Show all posts
Edited by mamapea at 17-3-2017 11:09 AM
vanillaninja replied at 17-3-2017 10:12 AM
Ni anak heols dengan ex-wife.

anak2 poji dgn ex wife yg prmpn pandai2...
setahu aku anak dia yg ni duduk dgn mak dia kt sik...sklh kt sek.men.sik...
mmg pandai ex wife didik anak...untung poji...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:17 AM | Show all posts
mek pas spm dlu.. mintak bapak blnja kepsi je..

ni dpt minikuper.. hamboi!!!! hamboi!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:41 AM | Show all posts
susukambingbest replied at 16-3-2017 11:41 PM
poji nawawi ni yg aku rsa pling unik n brtuah. dgn rekod heol yg nanhado, plbgai kntervesi prnga ...



meols da lama perasan heols bertuah anak2 semua menjadi. Ank pmpuan pojie n ex wife tu da la cantik, skolah agama, pandai pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:47 AM | Show all posts
tahniah dik, moga terus sukses...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:54 AM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 17-3-2017 09:11 AM
dia tak sesuai jadi retis..
retis kan sinonim dgn yg bodo2 je...so biarla yg bodo2 je jd retis..
...

hahahha..statement sister..menangis retis2 baca..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:55 AM | Show all posts
cantik anak noniswara ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:56 AM | Show all posts
kena ke masukkan jugak nama lopak dlm list
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 02:34 PM | Show all posts
mnx kt ibu nonis, mnx nk kawen ng electrifying ya
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 03:18 PM | Show all posts
ye ke umur noniswara ni baru 48 tahun mek?

eh sorry .. ke situ pulak soalan aku.

anyway .. congrats pretty young lady. mmg cantik la anak dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 03:20 PM | Show all posts
tahniah . beauty with the brain
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 04:14 PM | Show all posts
pandai je korang kata artis2 bodo..tu kan ada artis kita yg ada phd tu..phd dari india yek? ke mn ntah dia claim tu? ambik gmbr konvo ada belon2 kt pentas mcm sekolah tadika tu...hehehe
kejap je register, dh dpt phd....pandai la kan...
#sarcasm
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 04:22 PM | Show all posts
delsmomm replied at 17-3-2017 07:30 AM
Janna nick chuolss..?

Katenye gempak gak..



Janna Nick

Tahun: 2013
Keputusan: 6A, 2B
Sekolah: Sekolah Menengah Kebangsaan Danau Kota




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 05:18 PM | Show all posts
pittjie replied at 17-3-2017 03:18 PM
ye ke umur noniswara ni baru 48 tahun mek?

eh sorry .. ke situ pulak soalan aku.



Tak pasti la. Yg i tau che ta je yg umur dia tak berubah. Org lain elok umur bertambah setiap tahun
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 05:22 PM | Show all posts
Edited by cikmanggabatu at 17-3-2017 05:28 PM


hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains tulen..

sebabtu la dia sambung belajar pon amik business studies je..hajah propa je lebih..

yang betul2 cemerlang aku tengok anak nurul depp  dgn anak nonis je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list