Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11675
View
174
Reply

Bijaknya anak dara Noniswara

[Copy link]

Author: juliez    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-3-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cikmanggabatu replied at 17-3-2017 05:22 PM
hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains  ...

Menangis seluruh alumni mrsm.sis.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 16-3-2017 10:18 PM
Ada x komen2 up diri sendiri dlm ni?jap aku nk skodeng

Alhamdulillah..xde.

Tak mampu nak up diri uols  
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-3-2017 07:35 PM
hadiah kereta untuk anak ni akan jadi trend.. anak akak dpt straight A upsr, akak bagi  katil baru,  ...

Beria je iol bace tang SPM  
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:25 PM | Show all posts
cikmanggabatu replied at 17-3-2017 05:22 PM
hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains  ...

hajah lopa mrsm muadzam shah kan? mrsm buangan.. mrsm ada port budak2 nakal kena buang tak silap muadzam shah n muar.. jadi  hajah kertu mrsm maan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 17-3-2017 08:16 PM
Tak mampu nak up diri uols

Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-3-2017 09:25 PM
hajah lopa mrsm muadzam shah kan? mrsm buangan.. mrsm ada port budak2 nakal kena buang tak silap m ...

hari tu ada sape ntah kata hajah exmrsm langkawi. klu xslh la
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dolu2 myb zaman lopa la..iols dgr bdak2 mrsm ni selalu buat mockup periksa soklan sebenar demi nk mnjaga imej mrsm tu sndiri..tu yg cemerlang ja sokmo result diorg..so bila iols dgr result spm cemerlng bdak2 mrsm ni iols xheran pun..dlu la skang taktau cene
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:37 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 17-3-2017 09:34 PM
hari tu ada sape ntah kata hajah exmrsm langkawi. klu xslh la

mrsm dkt pekan kuah tu ke? xde rupa hajah pun mrsm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Adussss hajjah di mana mana.....almost setiap thread ada je nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah cantiknya anak fauzi nawawi ni weiii.. Natural beauty, xmakeup tebal pon cantik.. Kenapa selama ni xda org nk bukak thread pasal bdk ni mcm anak saida tarudin tuuu.. Hat ni lg lawooo..    
IMG_20170318_012423.jpg
IMG_20170318_012404.jpg
IMG_20170318_012350.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
KarinaKapur replied at 18-3-2017 01:27 AM
Ya Allah cantiknya anak fauzi nawawi ni weiii.. Natural beauty, xmakeup tebal pon cantik.. Kenapa se ...

anak dgn lisda ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Gile punye lawa anak fauzi nawawi...gambo ex Bini dia ada x
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik, pandai & talented anak anak poji walopon perangei apaknya hauk.. Sorang straight As, sorang jadi juara (walopon mentor millenia sendu jahhh).. Kipidap!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Hajjah memang pandei. Kalau bodoh tak dapek der jadi pemes sampei berjaya ngorat prince charming
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:41 AM | Show all posts
shalynda replied at 16-3-2017 07:55 PM
anak fauzi nawawi pun straight A.. cntk pula tu.. alhmdulillah...

haah cantek la anak dia....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
cikmanggabatu replied at 17-3-2017 05:22 PM
hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains  ...

Mrsm tak silap aku semua aliran sains, mana ada aliran perdagangan tp leh je nak amik subjek prinsip akaun aliran sains pun

Anak nonis ni aliran perdagangan, mmg subjek yg dia amik menjurus kpd nk jd akauntan pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:56 AM | Show all posts
cntik ank dia..nmpk mcm simple je orgnye..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 08:01 AM | Show all posts
merrissa replied at 18-3-2017 06:41 AM
haah cantek la anak dia....

Beauty and Brain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik
Tahniah adik hakak ucapkan!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik la anak nonis dgn fauzi.. Pandai lak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
mikimius replied at 18-3-2017 01:46 AM
anak dgn lisda ke ni

Tak, ni anak dgn ex wife fauzi.. Mak dia yg dlm first gambar ni.. Iols belanja lg gmbar budak ni sbb cantik sgt.. Sorry TT    
IMG_20170318_101827.jpg
IMG_20170318_101939.jpg
IMG_20170318_101909.jpg
IMG_20170318_101811.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 17-3-2017 09:37 PM
Dolu2 myb zaman lopa la..iols dgr bdak2 mrsm ni selalu buat mockup periksa soklan sebenar demi nk mn ...

Ayol percaya tu mitos jha....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya... and bijak. Tahniah!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 02:36 PM | Show all posts
Tahniah pada anak Nonis dan anak Fauzi
Dua dua beauty wt brains
Baguslah derang ni...mak bapak kawin cerai , perangai hauk pun tp derang still fokus belajar
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la cantik pandai pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082218s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list