Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11677
View
174
Reply

Bijaknya anak dara Noniswara

[Copy link]

Author: juliez       Show all posts   Read mode

Post time 18-3-2017 03:14 PM | Show all posts
cikmanggabatu replied at 17-3-2017 05:22 PM
hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains  ...

bukan ke lopa 10A ex mrsm langkawi? aku tahu  masa dia mula2 jadi dewi remaja belum popular sangat lagi. ker tu semua tipu?

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:16 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-3-2017 09:25 PM
hajah lopa mrsm muadzam shah kan? mrsm buangan.. mrsm ada port budak2 nakal kena buang tak silap m ...

anak sedara aku ex mrsm muadzam shah sambung medic kat ireland sekarang dah jadi doktor.

tp mungkin ada budak2 nakal yg pandai.

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
KarinaKapur replied at 18-3-2017 10:22 AM
Tak, ni anak dgn ex wife fauzi.. Mak dia yg dlm first gambar ni.. Iols belanja lg gmbar budak ni s ...

Macam amyra rosli versi bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:29 PM | Show all posts
zamzam replied at 18-3-2017 03:16 PM
anak sedara aku ex mrsm muadzam shah sambung medic kat ireland sekarang dah jadi doktor.

tp mu ...

anak sedara uols lah tu yang cover performance mrsm.. mrsm buangan ni mrsm sbb nakal rasanya bukan tak pandai..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:34 PM | Show all posts
juliez replied at 16-3-2017 08:29 PM
Audi pinjam buat apa adam. Mcm la kita tatau the company nak avoid tax kan, tu yg beli audi bg ...

hey..xbaik tuduh..kereta tu kan sebagai barang hantaran auchhhh..hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:34 PM | Show all posts
juliez replied at 16-3-2017 08:09 PM
Mr bean anak che ta ker? Bukan dia study dkt private kolej?

takde pun adik aku cakap die kt situ..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah dik
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah anak2 yg telah berjaya menempuhi spm dgn result masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KarinaKapur replied at 18-3-2017 01:27 AM
Ya Allah cantiknya anak fauzi nawawi ni weiii.. Natural beauty, xmakeup tebal pon cantik.. Kenapa se ...

Tiga2 gambar ni ada persis Fazura la.. ke mata I je nmpk cmtu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 16-3-2017 07:03 PM
Cantik.. boleh jadi model hijabista

Anak dia nie dlm gambar hat nie macam mix elfira plus eyka farhana plus fazura.

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:21 AM | Show all posts
tahniah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:19 AM | Show all posts
fuh.. dah la bijak, cantik plak tu.. harap jangan jadi artis tau dik.. nnt bimbo mcm lopa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekali pandang macam elfira loy. Untung la anak orka. Terus dapat mini cooper.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 17-3-2017 06:05 AM
1) Neelofa

Tahun: 2006

Sj nk gak nyampah ngan lopak..jgn tgk A je chuols thk A+ nyer berapa... hahaha..

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah noniswara ..n anaknya lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:50 PM | Show all posts
tahniah dik.. tp mesti ade yg ckp ala kaya apedehal result gempak.. mcm aku dulu kena, org ckp parents kaya blh hire private tutor kat rumah, tak mcm org susah mmg betul pandai yada yada so kalau ko tak ade usaha ko ingat blh dpt ke wlpn bapak kaya, masa tu mmg aku menyampah jgk tp skrg dah paham ade jer org takkan suke wlpn kite tak kacau org or kite buat baik
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik nau anak die tahniah dik
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:03 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-3-2017 07:35 PM
hadiah kereta untuk anak ni akan jadi trend.. anak akak dpt straight A upsr, akak bagi  katil baru,  ...

hahahaha..comel jer adiah...tp betul la jgk...dari bg kete...nak isi minyak pun mak kene hulur..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:09 PM | Show all posts
delsmomm replied at 17-3-2017 07:30 AM
Janna nick chuolss..?

Katenye gempak gak..

mek jenna 6a jah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:12 PM | Show all posts
apedehal replied at 17-3-2017 09:37 PM
Dolu2 myb zaman lopa la..iols dgr bdak2 mrsm ni selalu buat mockup periksa soklan sebenar demi nk mn ...

ye uols..meols sebaya hajah garit..beza nya hajah garit mrsm meols sbp..tapi memang kena push gila2 la. soalan mrsm hntr sbp, sbp htr mrsm kalau sape2 yang ada kawan2 tukar2 sesama sekolah.. soalan mrsm memang tough drpd spm sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:57 PM | Show all posts
tahniah..
cntik n pandai..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:59 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 16-3-2017 07:11 PM
tudia... hadiah mini cooper tu....
best bebudak skrg terus dapat kereta gitu....

parents kaya raya boleh lerrr...

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:05 PM | Show all posts
cikmanggabatu replied at 17-3-2017 05:22 PM
hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains  ...

takkan la budak sains tulen je boleh dianggap cemerlang noks. budak sains tulen yg cemerlang belum tentu cemerlang dlm accounting jugak ye dok? mana2 lah janji cemerlang
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:54 PM | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 05:12 AM
ye uols..meols sebaya hajah garit..beza nya hajah garit mrsm meols sbp..tapi memang kena push gila ...

Hajah garit tu sape nokk..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:06 PM | Show all posts
delsmomm replied at 20-3-2017 02:54 PM
Hajah garit tu sape nokk..

hajjah mana lagi yang garit nokkk hajah bod gosip ni laaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071434s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list