Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6843
View
101
Reply

Faradhiya Idam Lelaki Melayu, Gigi Cantik Dan Kaki Gim

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-3-2017 02:43 PM | Show all posts |Read mode
Biarpun bakal menginjak usia 33 tahun, Faradhiya mengakui yang hatinya masih belum dimiliki.


Penyanyi cantik kacukan Melayu-Inggeris ini sebenarnya mengimpikan seorang jejaka Melayu yang mempunyai gigi cantik dan gusi yang bersih.

Foto: Berita Harian


"Ini paling penting buat saya kerana dengan senyuman yang menampakkan gigi dan gusi yang bersih, ia akan membuatkan raut wajah lebih bersinar," katanya kepada Berita Harian Online.


Pelantun lagu `Bertakhta Di Hati' ini juga meletakkan syarat yang bakal suaminya perlulah seorang 'kaki gimnasium' dan pandai menjaga penampilan diri.


Foto: Berita Harian


"Dia tidak perlu terlalu kacak atau cukup sekadar kulit hitam manis. Tapi kalau dia suka mengawal dan mengatur apa yang perlu saya buat, lupakan hasrat itu," katanya.


Pernah mengharap cinta dari seorang jejaka sebelum ini, namun kesudahannya tidak membahagiakan.


Namun, artis jelita ini tidak pernah serik untuk bercinta sekali lagi. Sama-sama kita doakan agar Fardhiya segera bertemu jodoh dan berbahagia selamanya. -CARI
Foto: Berita Harian

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus.. x desperate
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa nak mengorat dia ni, mohon pergi repair gigi dulu, suka tgk ig dia, rajin masak
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cun ex dato hattan nehhh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:29 PM | Show all posts
belum apa2 dah demand.. ok next
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry. tapi meols setuju bab gogi. penah ada ex smoker. meols sgt urghhh tgk gigi heols. gigi meols semula jadi cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:40 PM | Show all posts
masih mencari ghope dia ni..nk gigi cantik teringat kat pasah sandah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus kak dhiya clearkan awal awal taste uolz, tak salah pun.. bior lambat asal puass
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
main gym/sado,hitam manis,gigi cantik..

eh ciri2 mcm abam kj
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigi tu iolss setuju....iols berjaya buat laki benti rokok and scaling gigi.....hauk sangat gigi smokers....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesambil sheols bagi hint taknak yang merokok. So pada smokers yang gigi kuning, gusi hitam, bibir lebam lupakan la niat anda
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-3-2017 03:54 PM
main gym/sado,hitam manis,gigi cantik..

eh ciri2 mcm abam kj

Mau hamukan la burung nuri kalau abang kj.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 18-3-2017 04:12 PM

.....nah..
IMG_4565.JPG
IMG_4566.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kak parah sindir bini sanaz ka ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sayaaa pun tk mau perokok. tk sanggup
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:12 PM | Show all posts
msti la nak gigi gusi bersih.. nk cmolot pon xragu2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku punya nak clearkan aku bya taste..
Taste aku lelaki melayu yg bermata mcm pelakon korea park seo joon or ji sub .nak yg bibir terbelah sekali mcm jo jin moo juga
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-3-2017 03:29 PM
belum apa2 dah demand.. ok next

Ini bkn demand u.. mmg perlu pilih yg sedap mata memandang.. dah kata nk hidup bersama till jannah gitu.. xkn tangkap muat je kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:51 PM | Show all posts
nah...mr bean

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
anding idrawangi pn main gym

dato ezlan yusof ensom putih main gym ada ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 18-3-2017 05:51 PM
nah...mr bean

Aiyo tersembur teh o ice iols.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:03 PM | Show all posts
fadz84 replied at 18-3-2017 05:56 PM
Aiyo tersembur teh o ice iols.. huhu

calon seterusnya, tuan haji nabil...





Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:07 PM | Show all posts
mixed replied at 18-3-2017 05:54 PM
anding idrawangi pn main gym

dato ezlan yusof ensom putih main gym ada ke ?

dia nak yg hitam manis uols
maknanya hattan dulu taste dia lah, cuma kuat isap rokok, tak tahan mulut busuk gamaknya
walo hattan dah berkenan sangat dah, abih dicanang...awek den puting pink, ekau hadooo?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la die..die lawa..kompem2 buleh demand cenggitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056765s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list