Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6759
View
211
Reply

Selepas 14 tahun... Batch pertama AF akan buat konsert reunion

[Copy link]

Author: af_mania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-3-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 18-3-2017 11:32 PM
ada lg ke,.,bukan dato alif nk buat af all stars..


Ntah, iolls dengar si maikel ang cakap mase ig live, AF akan ade lagi hujung tahun ni, Af all stars la tu kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Af1 sendu la.... yg bleh nyanyi pun suam2 kuku je. Me lebih teruja nk tgk af2.. semua mantap2 kecuali fitri..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:36 PM | Show all posts
Aduradura replied at 18-3-2017 11:33 PM
Ntah, iolls dengar si maikel ang cakap mase ig live, AF akan ade lagi hujung tahun ni, Af all st ...

bosannya...juara ,naib juara tempat ke tiga tahun lepas pun sunyi sepi jer..nak buat lg..lg elok dato aliff buat af star,,mcm GV lg bagus..sambutan af thn lepas pun hambar..

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
debab_78 replied at 18-3-2017 11:33 PM
Af1 sendu la.... yg bleh nyanyi pun suam2 kuku je. Me lebih teruja nk tgk af2.. semua mantap2 kecual ...

AF1 seme naif je, hujung2 baru nk hangat..masuk AF2 & AF3 memang fenomena laaa AF
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 18-3-2017 11:07 PM
Akak syak reunion ini atas inisiatif depa sendiri tak??

Rindu pulak zaman af1. Zaman akak ba ...

ada chanel @15 yang boleh chat2 dgn peserta yg da keluar..pastu boleh chat2 kat tepi tu..siap ada moderator chuols
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:39 PM | Show all posts
Aduradura replied at 18-3-2017 11:36 PM
AF1 seme naif je, hujung2 baru nk hangat..masuk AF2 & AF3 memang fenomena laaa AF

af 1 byk diorg cari berdansarkan personality ..af1 semua ada karekter masing2..rasanya pelajar af1 pun masa tue tak tahu format sebenar AF..sebab tue atie,azza yg suara hauk pun boleh lepas..rakyat malaysia pun masa tue still baru dgn perjurian sms..sebab tue AF jadi fenomena masa tue..

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nija lainnya skrg. Terkenang sheols nynyi lagu shima setelah aku kau miliki
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
j3m4h replied at 18-3-2017 03:32 PM
Azizi kot chuols...

AHA!     thanks sis.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
meols sedia menyokong anak joho -Ninja AF1
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya AF1, AF2 & AF3 yg buat reunion same2
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:47 PM | Show all posts
I like Nija. Sayang kena tipu dgn Amy Mastura dulu kata nak kluarkan album dia sekali habuk pun xde
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 18-3-2017 11:14 PM
atie ni bila tangkap gambar mesti muka  macam terkejut
mata dia tu terbukak luas macam nak ter ...

Ala2 fasha sandha amik gambo. Jegilkan mata gtu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 18-3-2017 11:57 PM

Lawoo plak nija, tak sangka anak dah 3

Showcase reunion ni diorang buat bulan may , 6 & 7 may ni, dkt planet comedy...vince pun joinnn jugekkk
IMG_4582.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai teringat plak chatting kat cenel 15, keluar tv kau.

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau reunion mintak Mr Freddie pengetua ada sekali   Pengetua paling sempoi  
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:59 PM | Show all posts
dr.R replied at 18-3-2017 11:26 PM
Ikut gambar si khai tu xde vince, x kan reunion xde juaranya?

ada tp harini xde
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukul.Besi replied at 18-3-2017 11:47 PM
I like Nija. Sayang kena tipu dgn Amy Mastura dulu kata nak kluarkan album dia sekali habuk pun xde

Mohon toksepit @sepitsiput jawab bg pihak Nek Amy Stora..

Kiranya ni terpalit kontolbesi juga ni  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 19-3-2017 12:02 AM
Mary_jane replied at 18-3-2017 11:58 PM
Alahai teringat plak chatting kat cenel 15, keluar tv kau.


Mase tuuu mmg berharap mod reply chat kter    

iolls smpai skrg ingat mod name kpochi hahaha

Iolls siap main game pagi2  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:02 AM | Show all posts
Reunion Showcase AF1 ....6th & 7th May 2017....Planet Comedy
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Lainnya nija.. makin lawo.. excited jugakla nak trngok perubahan deyols ni..especially yang dah lama tak dengar khabar berita suc as azizi, sahri, liza..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
AF1 ni mmg ramai yg nyanyi hauk.. Sbb masa tu bukan je peserta, malahan produser sampai ke bos besar Astro pon masih blur ttg format AF ni..  Penjurian SMS, ada pengkritik live, ada kamera kt diari etc.. Semua blur.. Just ikut format asal dr Mexico tu jah.. Peserta yg dtg audition pon x ramai bape ketul jah. Tu la hasilnya yg hauk pun lepas.. Masuk AF seterusnya most peserta FAKE berlakon depan kamera..

Astro pon x sangka AF akan meletop.. Iols yg belum ade astro kt rumah masa tu pon boleh rasa gelombang AF1 ni.. Antara yg kecoh penyingkiran rosma n sahri. Siap front page hmetro kau.. Pastu NTV7 siap beli hak penyiaran AF tp tayangan delayed la lps AF dh abis.. Masa tu iols rasa Khai mcm hensem sgt.. Skrg pikir balik rasa mcm buruh indon jah ada la..

Kalo dorang nk buat reunion ok la, maybe acara reunion sesi "karaoke" lepas gian.. X bajet pon tetiba c liza, atie or rosma boleh tarik lagu listen, chandelier pelbagai.. Sedangkan dulu muda remaja pun haus apatah dh beranak pinak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 18-3-2017 11:56 PM
Lawoo plak nija, tak sangka anak dah 3

Showcase reunion ni diorang buat bulan may , 6 & 7 may ni, ...

Nija dah macam ecah bujang af7. Sheols dah makin cantik xberkerak dah mcm zaman sheols mendayang nurfaizah di af1 dlu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm Xpasti best Ke x Yg tau AF suka drama
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-3-2017 12:08 AM
AF1 ni mmg ramai yg nyanyi hauk.. Sbb masa tu bukan je peserta, malahan produser sampai ke bos besar ...

Sebelum org hencap , adi dah cakap dulu , bukan nak tunjuk vocal sgt, nk mengimbas kenangan je...pakai duit sendiri kot organize  
IMG_4583.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Iold teringat peserta yg berkulit garing hangit dan rambut rebonding lurus panjang  lelaki. Muka berlopak2. Apa tah namanya. Sedap suara beliau yach!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072117s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list