Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11643
View
280
Reply

Selepas 14 tahun... Batch pertama AF akan buat konsert reunion

[Copy link]

Author: af_mania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2017 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 19-3-2017 12:14 AM
Iold teringat peserta yg berkulit garing hangit dan rambut rebonding lurus panjang  lelaki. Muka ber ...

   ......
IMG_4584.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 19-3-2017 12:16 AM
......

Ya allah ( baca ala2 nabila sinetron mutiara hati)
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya yg ada suara dgn showmanship; vince, rosma, shaari, azizi dgn nija. Yg lain memeriahkan majelis ja.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 19-3-2017 09:25 PM
Aduradura replied at 19-3-2017 12:16 AM
......


Azizi ni la batch AF1 plg tua.. Muka dh la vapox habis.. Mesti rajin drag.. Tp suara sheols ok la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 19-3-2017 12:16 AM
......

Ya Awloh kenapa jd gini  

Batch pertama af tahun 2003 dlu heols ni kan paling tua, umur 27 tahun. Dah 14 tahun berlalu, maknanya umur heols dah 41 tahun.

Xpe masih ada mama rina yg lg tua dr uols zizi  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 18-3-2017 11:42 PM
meols sedia menyokong anak joho -Ninja AF1

Dulu2 i suka nija.. bukan sebab muka nija mcm Dayang yach!

Lelaki i suka tengok khai. I sekolah lagi masa tu & i rasa heols cute waktu tu  

Paling yg iols ingat, mak nija kalau tengok konsert paling bersemangat.. dengan tepuk tangan tinggi2 sampai mengganggu penonton kat belakang

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara persembahan yg sempurna masa af1. Dulu2 kalau dpt tengok persembahan mcm ni... kira cukup hebat lah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap Azizi akan nyanyi lagu Truly - Lionel Ritchie. Sedap nak mampusssss masa dia nyanyi waktu konsert ke 3 dulu. Gigih aku undi dia masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha mmg bebetul bring back the memories siot
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 19-3-2017 12:16 AM
......

My goshhhhhhhhhgg   
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:24 AM | Show all posts

motip azizi drag? dia keje hotel ke apa ni? TT.. letak la nama sorang2 kat gambar tu.. asyik khai je yg mencapub.. yg lain xbrp nak cam dah. sapa pompuan yg 1st row sblh kiri pakai tudung tu? mcm erra fazifa pulak.. pastu yg 3rd row blh kanan tu mcm minah arab sape? Atie ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:26 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 19-3-2017 01:24 AM
motip azizi drag? dia keje hotel ke apa ni? TT.. letak la nama sorang2 kat gambar tu.. asyik khai  ...

tue liza...yup yg mcm minah arab tue atie..

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:33 AM | Show all posts
masdiana-ana replied at 19-3-2017 01:26 AM
tue liza...yup yg mcm minah arab tue atie..

tq uols..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:35 AM | Show all posts
Wow.  Menggamit memori zman skolah Af1 nih.  Hihihihii snggup lah iolls merempan tiap minggu nk  tgk astro kt rumah arwah nenek iolls... Mse tu arwah nenek mmg layan Af nih hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:35 AM | Show all posts
AF1 wpun tak ramai yg pandai nyanyi tapi fun tgk life derang

Ingat lagi Nija first time dapat makan steak

Pastu Hans Isaac dtg bagi surprise kat Nana yg minat dia

Khai dapat kucing

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 19-3-2017 01:24 AM
motip azizi drag? dia keje hotel ke apa ni? TT.. letak la nama sorang2 kat gambar tu.. asyik khai  ...

Tp kawan sheolls seme pondan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 19-3-2017 01:35 AM
AF1 wpun tak ramai yg pandai nyanyi tapi fun tgk life derang

Ingat lagi Nija first time dapat mak ...

Rosma migrain hantuk kepala kt dinding, khai dtg pujuk  

Burn dgn nana  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman ni rumah iols non hado asterok lagi, asal malam minggu je mengendeng kat rumah kakak iols untuk nonton. #teampapanemo dulu


antara moment yg paling iols suka masa adi nyanyi aku cinta kau & dia masa final, semua nangis macam hapeee sedangkan sat lagi nak habis dah akedemi, boleh jur comolot same2 dah semua drama3
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu Nija takut kucing. Sekarang masih takut lagi tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke dorang nak buat reunion
zaman af1 ni boleh tahan gak la popular.. Dulu je la
Diari dorang seronok tgok macam2 ada
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-3-2017 11:39 PM
ada chanel @15 yang boleh chat2 dgn peserta yg da keluar..pastu boleh chat2 kat tepi tu..siap ada  ...

Kalau x silap dulu bini aqasha pun jadi mod kat @ 15
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 19-3-2017 01:35 AM
AF1 wpun tak ramai yg pandai nyanyi tapi fun tgk life derang

Ingat lagi Nija first time dapat mak ...

Bukan steak.. tapi lamb chop.
Bila Nando's datang.... pun sheols first time makan.
Bila makan chinese food, pegang chopstick macam pegang sudu  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman aku tgh BBNU ni tp mmg setuju af1 ni talents suara sume hauk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:48 AM | Show all posts
memori betol AF1.. masa ni semua pun jujur n tak over.. kalau over pon, mmg dari azali dah over.. hahaha.. kira masa ni semua pon tak taw AF akan jadi fenomoena...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:54 AM | Show all posts
af_mania replied at 19-3-2017 01:08 AM
Antara persembahan yg sempurna masa af1. Dulu2 kalau dpt tengok persembahan mcm ni... kira cukup heb ...

lepas tu next week nye die nyanyi lagu sinaran terus tersingkir... jadi kecoh sebab sakan berpeluk dengan khai.. hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064361s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list