Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6760
View
211
Reply

Selepas 14 tahun... Batch pertama AF akan buat konsert reunion

[Copy link]

Author: af_mania       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 18-3-2017 11:12 PM
dulu iols antara shipper couple vince -liza... walaupun vokal liza haus sangat tapi rela undi pasa ...

Sama laa. I pun shipper Liza - Vince. Minat sangat dua ketul ni.

Laa betul ke arahan En Bahar? Mati mati ingat mmg betul dorang bercinta sbb AF1 kan ala ala genuine gittew no drama  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mellanizz replied at 20-3-2017 01:04 AM
Sama laa. I pun shipper Liza - Vince. Minat sangat dua ketul ni.

Laa betul ke arahan En Bahar?  ...

Memang innocentkan fans af dulu..budak2 af nie cerita ..en bahar suruh liza duduk dgn vince masa dlm kelas..kongsi jaketlah apa lah tapi yg vince dgn nija tue semulajadi pasal vince memang suka usik nija..tapi psal nija tue mcm boyish sikt so tak ada shipperlah..yg nana - burn tue memang betul diorg rapat siap burn hilang fokus masa konsert lg lepas habis af pun memang diorg couple tapi tak kekal tapi taste nana pun ala2 spesis mcm burn juga..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mellanizz replied at 20-3-2017 01:04 AM
Sama laa. I pun shipper Liza - Vince. Minat sangat dua ketul ni.

Laa betul ke arahan En Bahar?  ...

No drama...semua musim af mesti astro create drama dlm diary ..klau tak diary akan bosanlah..tapi drama diary paling best siap masuk paper lg ..scane baling pen tok ram dan mas sate..haha..fans simpati giler kt mas sate walaupun tiap2 konsert dia paling blur dan hauk.. tapi bila af makin sendu astro nak create drama dlm diary pun mcm malas jer..diary paling boring af 16 ,..penuh iklan 11 street
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:01 AM | Show all posts
Aduradura replied at 19-3-2017 12:00 AM
Mase tuuu mmg berharap mod reply chat kter     

iolls smpai skrg ingat mod name kpo ...

ahahahaha betol2.. mod kpochi.. hahahahaa igttttttttt jgkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:31 AM | Show all posts
meols dulu paling karats dekat adifashla sebab suka dia nyanyi lagu aku cinta kau dan dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:33 AM | Show all posts
but please ya... pengacara malam tu x payah la fakenil...
adooiii... satgi syok sendiri jadi konsert dia la pulak...
sure terjerit, lepas tu ala2 konon comel pusing 360 darjah..
lepas tu sure dia pun nak nanyi sekali...
addoi...
spoiltt...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:56 AM | Show all posts
terimbau zmn kegemilangan AF masa mula2 disiarkan. sana sini pasal AF. tp iols x layan sb x minat... ramai sgt fanatik melebih2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:22 AM | Show all posts
kakasotong replied at 19-3-2017 12:08 AM
Nija dah macam ecah bujang af7. Sheols dah makin cantik xberkerak dah mcm zaman sheols mendayang n ...

dan...kulit dia dah putih
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Nostalgia sgt..iols baru form 2 time tu menggila lyn diari and konsert..dgn mak aku terjebak skali..iols suka adi and azza time tu tp dua2 kuar awal siap aku potong gmbr kt paper yg ada muka dorg 12 org buat kenangan..bodo btl
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:55 AM | Show all posts
weh mengimbau betul..
plg aku suke af2 ngn af 5...aku vote tok zahid ngn aril..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:01 AM | Show all posts

meols dulu chatter kat channel @15 tu......selalu gaduh dgn kayu8
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:07 AM | Show all posts
ranking af yang best dr segi bakat

af2-mas, anding jah yang hauk.lain2 best termasuk nurul
af7-hafiz,akim,aishah
af3-felix,akma,idayu,amylea
af6-stacy,nadia
af5-heliza,mila,candy
af9-hazama,fina
af2013-indah,faizul,arwah azhael,aisyah,amira,chipmunk
af8-shahir,adira

af paling hauk

af4
af2016
af2014
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:12 AM | Show all posts
af1 ni pergaulan agak bebas kan...berpeluk sakan sini sana..tak kira dgn atie peluk kaki adi

batch af1 ni sapa jah yang str8? khai dgn vince je kan?

af2 dengar2 nya zahid sorang jah yang str8
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:12 AM | Show all posts
af1 ni pergaulan agak bebas kan...berpeluk sakan sini sana..tak kira dgn atie peluk kaki adi

batch af1 ni sapa jah yang str8? khai dgn vince je kan?

af2 dengar2 nya zahid sorang jah yang str8
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:23 AM | Show all posts
Zaman BBNU ni. Iols suka Nana. Dulu takde phone tapi teringin sangat nak chat dekat @15 tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:37 AM | Show all posts
i teringat time nana nyanyi lagu Halaman Cinta.. sebelum tu ada playback dia kena marah kaw2 sebab xpandai nyanyi.. dia nangis.. time live pun dia menyanyi haukk..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:11 PM | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 11:07 AM
ranking af yang best dr segi bakat

af2-mas, anding jah yang hauk.lain2 best termasuk nurul

af3 mana mawi..tak berbakat ke dia..sheols mesti team felix kan.. iols dulu team mawi world tapi bila dia keluar af dan jadi fenomena satu malaysia makin popular iols rasa dia makin poyo..terus rasa menyampah,,.tambah2 kt fanatik dia

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:14 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 20-3-2017 12:11 PM
af3 mana mawi..tak berbakat ke dia..sheols mesti team felix kan.. iols dulu team mawi world t ...

meols dulu tak suka mawi sebab overhype sangat...masa tu meols shipper felix-akma..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:17 PM | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 12:14 PM
meols dulu tak suka mawi sebab overhype sangat...masa tu meols shipper felix-akma..

dengar lepas habis af pun diorg couple sekejap tapi x lama ..cinta2 monyet jer..yg kekal sampai kahwin ekin-yazer..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:24 PM | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 12:14 PM
meols dulu tak suka mawi sebab overhype sangat...masa tu meols shipper felix-akma..

masa ni akma pon layankan ship2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:25 PM | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 11:01 AM
meols dulu chatter kat channel @15 tu......selalu gaduh dgn kayu8

ms ni kayu8 ni ada org speku sapa ntah...dh lupa la...tp familiar kayu8 ni (nampak x iols antara yg suka tgk org merapu dkt @15)
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:25 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 20-3-2017 12:17 PM
dengar lepas habis af pun diorg couple sekejap tapi x lama ..cinta2 monyet jer..yg kekal sampai ka ...

suka sangat couple felix-akma masa tu...sweet gile..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:25 PM | Show all posts
mimi77 replied at 20-3-2017 12:24 PM
masa ni akma pon layankan ship2 tu

masa lagu bertakhta di hati sweet nak mampus ok... rasa cam gila masa tu..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:26 PM | Show all posts
af 1 laa paling best (bukan bab nyanyi)
diari af best gila time ni
semua innocent jeee
pernah satu scene tu nana dengan burn cakap ala takpe laa i rasa time2 ni dah tak rekod dah...something macam tu
confident jeee tak rekod
pastu bila diorang keluar baru diorang tahu diorang famous
takde nak drama lelebih, takde nak tunjuk bagus
family sangat!
my favourite nana dengan burn. sangat cocok time tu laaa...haha
kelakar time birthday nana
burn kemain tanya u nak chocolate ke nak bunga
dia konon boleh adjust dapat either one
nana cakap chocolate
sekali kena surprise hans isaac bawak chocolate dengan bunga
tak terkata burn
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:27 PM | Show all posts
mimi77 replied at 20-3-2017 12:25 PM
ms ni kayu8 ni ada org speku sapa ntah...dh lupa la...tp familiar kayu8 ni (nampak x iols antara y ...

sape kayu8 tu? meols pun guna nick ada 8 kat belakang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.007464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list