Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10898
View
280
Reply

Selepas 14 tahun... Batch pertama AF akan buat konsert reunion

[Copy link]

Author: af_mania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 12:26 PM | Show all posts
af 1 laa paling best (bukan bab nyanyi)
diari af best gila time ni
semua innocent jeee
pernah satu scene tu nana dengan burn cakap ala takpe laa i rasa time2 ni dah tak rekod dah...something macam tu
confident jeee tak rekod
pastu bila diorang keluar baru diorang tahu diorang famous
takde nak drama lelebih, takde nak tunjuk bagus
family sangat!
my favourite nana dengan burn. sangat cocok time tu laaa...haha
kelakar time birthday nana
burn kemain tanya u nak chocolate ke nak bunga
dia konon boleh adjust dapat either one
nana cakap chocolate
sekali kena surprise hans isaac bawak chocolate dengan bunga
tak terkata burn
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:27 PM | Show all posts
mimi77 replied at 20-3-2017 12:25 PM
ms ni kayu8 ni ada org speku sapa ntah...dh lupa la...tp familiar kayu8 ni (nampak x iols antara y ...

sape kayu8 tu? meols pun guna nick ada 8 kat belakang
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:27 PM | Show all posts
cikpolop replied at 18-3-2017 10:06 PM
Burn ngn nana dulo bukan couple ke

kan..

apa punye taste la kt keling
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:32 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 18-3-2017 10:18 PM
nija tue lain dah muka dia sekarang ..makin lawa..rambut pun dah pendek..dulu bukan sayang giler kt  ...

aku dok cari mana nija tadi...ingatkan takde...bila u kata rambut dah pendek terus naik balik atas tgk...

sbb lain bebenor mukannya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:33 PM | Show all posts
Loloq89 replied at 20-3-2017 12:27 PM
kan..

apa punye taste la kt keling

dah taste dia gitu...laki dia skrg pun chindian
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:39 PM | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 12:27 PM
sape kayu8 tu? meols pun guna nick ada 8 kat belakang

uols mengingatkan iols pd nick tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:46 PM | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 12:33 PM
dah taste dia gitu...laki dia skrg pun chindian

oo cindian..

ingt melayu..

tq info
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:47 PM | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 19-3-2017 09:51 AM
Dia nyanyi lagu Aku Cinta Kau Dan Dia.
Masa AF1 iols baru form 4. Huhuhu

eh kite sebaya la kalau gitu..
AF1 ni ai xtgk dr mula2..ms minggu ke-3 kut br stat tgk tp mmg minat giler ahh time tu..ai siap bli cd konsert mingguan tu lg walaupun masing2 suara hauk jah ..rasenye bli yg minggu ke-7 tuh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Diary af1 paling jujur bagi iols
Sebab dorang tak tau ada kamera
Masuk af2, dah ada a few yang duk ngadap cermin je time tu
Af1 iols tak suka nana
Sebab nana lah, rosma tak keluar
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:07 PM | Show all posts
meols rembes kat vince chong dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:22 PM | Show all posts
after 14 yrs??

syukur semua masih ada..

lengkap lah reONION ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana suara hauk mcm nana boleh masuk af
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:47 PM | Show all posts
tak sabar nk tengok..bila konon nk buat ni..
haraplah pasni buatlh AF ALL STARS..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:50 PM | Show all posts
HARAPLAH ADA SIAR kt TV,,,
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:57 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 18-3-2017 09:56 PM
seramnya nak dgr atie nyanyi kat konsert

bAru nak cakap... termasuk la si Nana...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
antara Khai dan Rosma je yg layak masuk AF All Stars.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 20-3-2017 12:17 PM
dengar lepas habis af pun diorg couple sekejap tapi x lama ..cinta2 monyet jer..yg kekal sampai ka ...

Nas Adila dan sorang lg peserta lelaki pon kawen kan lps hbs AF.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:23 PM | Show all posts
Rhyno replied at 20-3-2017 06:18 PM
antara Khai dan Rosma je yg layak masuk AF All Stars.

jangan lupa vince dan sahri..iols rasa antara suara khai dgn suara sahri best lg suara sahri..pernah tgk sahri nyanyi yg sekarang nie..sedap lg

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:10 PM | Show all posts
Edited by cikmanggabatu at 20-3-2017 08:13 PM
hangdenim replied at 19-3-2017 02:58 AM
Zaman ni rumah iols non hado asterok lagi, asal malam minggu je mengendeng kat rumah kakak iols untu ...




iols xminat adi tapi masa dia nyanyi aku cinta kau dan dia tu memang sedih sangat. Pelajar yang paling aku suka tengok Nana walaupun suara dia hauk
tapi dia ada personaliti yang ceria dan suka sangat masa dia nyanyi i will survive mcm kena dengan suara dia.

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fiezameysekali replied at 20-3-2017 08:01 AM
ahahahaha betol2.. mod kpochi.. hahahahaa igttttttttt jgkkkkk

Pastu cholls ingat tak satu mod jantan ni, dia guna avatar buaya kaler hijau  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 11:12 AM
af1 ni pergaulan agak bebas kan...berpeluk sakan sini sana..tak kira dgn atie peluk kaki adi
...

AF yg awal2 time penyingkiran tu semua mesti peluk2 kan.. pastu dah 2,3 musim dah ada yang start kecam..pastu dah tak peluk2 sangat dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Awww comelnya siti muda2
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dulu pun suka nana.. pastu kena gelak dgn abg2 iols sebab suara macam tu pun iols boleh suka
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru perasan atie dah pakai tudung. Tapi apasal kat gambar terkini tu semuanya dok bergambar dgn khai dambaan pilu.  Nana dah nampak iras adinia wirasti pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Af1 sore plg hauk..ske sore vince..ade tone yg sdp..yg laen biase mcm org nyanyi karoeke..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059786s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list