Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
2566
View
65
Reply

Mahu Tercalon Top 5 DFKL, Azrel Ismail Mengaku Undi Diri Sendiri

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-3-2017 03:01 PM | Show all posts |Read mode
Berbeza dari kebanyakan artis yang melakukannya secara rahsia, pelakon Azrel Ismail lebih senang mengaku secara terbuka.


Aktor kacak ini tidak malu mengatakan yang dia mengundi untuk dirinya sendiri bagi mendapat tempat Top 5 dalam Drama Festival Kuala Lumpur 2017 (DFKL 2017) .

Saya tidak mahu memasang impian tinggi kerana saya tahu tidak mudah untuk sampai ke tahap itu. Sebagai selebriti, saya juga tidak boleh terlalu bergantung harap pada undian yang dihantarkan peminat semata-mata." katanya pada Harian Metro.


Foto: Harian Metro


Bukan itu sahaja, aktor drama Isteri vs Tunang ini juga selalu mengingatkan semua peminatnya supaya menghantar undian setiap hari menggunakan medium media sosial.


Selagi tempoh undian dibuka, saya akan terus undi diri sendiri. Contohnya untuk DFKL 2017, undian dibuka sehingga 20 Mac,


Bagi anugerah DFKL 2017, Azrel dicalonkan melalui drama Menantu Ting Tong untuk kategori Aktor Pilihan, Pasangan Pilihan dan Drama Pilihan.

Foto: IG Azrel ismail


Apa lagi, bagi peminat Azrel jangan lupa sokong pelakon kesayangan anda ini dengan mengundi untuknya juga ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih nye ko dik..len kali leak kan video senggama laju je nnt org undi ko dik
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:16 PM | Show all posts
disebabkan kamu berperangai begini dik, hakak seperti nak vote retis2 lain selain kamu dik. akak kesian retis lain dik.

fatah kayu ada tercalon tak dalam katagori beliau ni? kalau ada, beliau macam harapan menang tu jauh la sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
meols respek retis yg x gigih berkempen suruh fans undi alih2 menang awards mcm Shah Iskandar, Tasha Shila, Fara Fauzana, Ayda Jebat, Siti Nurhaliza, Didie Alias, Amar Baharin, Aaron Aziz, Siti Saleha, Shaheizh Sam, Alyah & of course Queen Lopa
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
jujur lagi amanah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dolu masa cite rindu 200% tu aku igt dia mmg orang luar..xsangka dia org msia rupanya..hahaha
dia ni mix apa..ke lots of mix or little mix?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 04:31 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 19-3-2017 03:21 PM
meols respek retis yg x gigih berkempen suruh fans undi alih2 menang awards mcm Shah Iskandar, Tasha ...

uols sarkastik ke apa ni sis?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berlakon syurga nur masa ramadhan taon lepas nun best jugak. Tp tak jadik pulak geng2 anak2 sis
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedehhh aku dengornya. Harap ko tak menang
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Yongpallie replied at 19-3-2017 05:16 PM
Sedehhh aku dengornya. Harap ko tak menang

Kan, kelakar la pula kalau dia menang sbb mostly pemenang kat stage akan ucap TQ pada fans yg vote mereka, so kalau dia menang, kat stage dia nak TQ MYSELF for VOTING MYSELF     weird bebetul
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo undi sendiri pon diam2 sudah lah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:39 PM | Show all posts
tahun lepas ke yg si amar baharin tu terang2  upload gambar ahli2 fanclub beliau beli paper bh berkodi kodi?
tapi tak menang pun khuens...cuma lepas top 5 jah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:41 PM | Show all posts
dulu bab undi diri sendiri ni jadi bahan jenaka jah khuens....tak silap zaman baby AA dgn ogy kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde fans ke dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Akaq ksian dgn kau dek. Jadi disebabkan kau hensem akaq tawarkan diri jadi peminat kau. Ok?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alololo
Dia kne menggarit mcm jantan kayu patah tu bru la fofular
G la rembat retis hot2 untk dijadikan gf berlakon mcm Diva AA ke maknil ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia berlakon ramadhan lepas kat rtm1 not bad jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 19-3-2017 03:21 PM
meols respek retis yg x gigih berkempen suruh fans undi alih2 menang awards mcm Shah Iskandar, Tasha ...

Motip uols masukkn tasha shila? Mmg sheols x ajak tp soh si ikan bakar belikan selori paper  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian heshe. Pdhal rembes tp kenapa sejuk beku?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:26 PM | Show all posts
Rajin jugak dia ni melayan fans masa IG live. Petang tadi pakai singlet hitam
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MINNIElove at 19-3-2017 09:35 PM

nk undi diri sendiri pn senyap2 dh la
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Fahrin dulu rasuah acik3 gomen tiket tgk teater heols kalau undi heols dalam abp..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols undi idris khan
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Disebabkan heols jujur, undian iolls jatuh pada heols.

Artis lain selalu tak nak mengaku undi diri sendiri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076241s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list