Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8362
View
558
Reply

[Tempatan] ..Sakai hulu banat Malaysia tetap cantik, tanpa henjutan Belanda - foto

[Copy link]

Author: pyropura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-3-2017 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 21-3-2017 12:13 AM
celah mane saye letak stacy ?? malon dog bodoh lagi

Babi ko la ingat aku tak nampak gambar seblom ko edit post? Dasar dog bodo keturunan konar baring kuat kincin.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:18 AM | Show all posts
chazey replied at 21-3-2017 12:16 AM
Babi ko la ingat aku tak nampak gambar seblom ko edit post?  Dasar dog bodo keturunan konar b ...

malondog bodoh meroyan lagi ,

melayu itu sleuruhnya keturunan dari indon sume universiti kebangsaan malon pon mengakuinye

ko cine pendatang pon kalah tue genetiknye
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:19 AM | Show all posts
Indah musik yang dihasilkan ~ aman aman sahaja hati ku ini mendengarnya. Nanti nak ler beli album dia. Syabas.


Boring nya lah isu mixed mixed ~
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 21-3-2017 12:16 AM
mana gambar sekarang malon bodoh ?? mane ,,masih bibik je kan

dah suntik jadi retis tetap bibi ...

Ndog bodoh menyalak tak habis2 sebab jeles dengan kejelitaan dan kesliman semulajadi wanita Malaysia. Dah tepek video pun lagi mahu tanya mana gambar.



Kami kat Malaysia maju ndog. Kami tak bergantung hanya pada gambar kurun lapuk so yesterday untuk buktikan kejelitaan semulajadi wanita kami. Kami bagi video terus. Biasalah, kami manusia peradaban tinggi, tak macam korang.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:24 AM | Show all posts
Edited by .aetis. at 21-3-2017 12:26 AM
chazey replied at 21-3-2017 12:22 AM
Ndog bodoh menyalak tak habis2 sebab jeles dengan kejelitaan dan kesliman semulajadi wanita Malays ...

masih hauk jaaaahhh tetek pon masih kempis dagu pon masih berdebab debab
suara pon ewwwwww macam lolongan anjing kahwin ,,tambah nak blond rambut pulak tapi muka bibik ,,keturunan kokosen tak menjadi ke

whjo queenera?? artis picisan yang hanya dikenal kaum pprt malon sahaje ,,indon pon tak kenal
lubang hidong pon lobos ,,, ni dah jadi artis ke ?? suntik cucuk nye tak menjadi ke

tak kire maju ke ape ke cine pendatang hanyalah sekumpulan babi haram kat tanah melayu balik ko ke tongsan cong sane


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 21-3-2017 12:18 AM
malondog bodoh meroyan lagi ,

melayu itu sleuruhnya keturunan dari indon sume universiti k ...

Pigidah ndog. Tetiba konar baring masuk hal Cine pendatang bila dah kantoi. Tak sadar tanah ndog bakal dijajah Cina pendatang disebabkan java ndog terlalu gagal total hinggakan Megawati sanggup endorsed seorang cina kapir untuk menjadi the next presiden indognesiyal?  

myahok.com/pilkada/2016/09/21/megawati-siapkan-ahok-calon-presiden-ri.html

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:29 AM | Show all posts
chazey replied at 21-3-2017 12:28 AM
Pigidah ndog. Tetiba konar baring masuk hal Cine pendatang bila dah kantoi. Tak sadar tanah ndog b ...

malon bodoh terjajah itu kalau negara korang tergadai ke cina menlen ,,macam beting ali korang

dia bukan cina menlen  dia itu cina  indon ,,malon dan bodoh pisah tiada sangat
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:30 AM | Show all posts
nape lagu kalimantan malon macam lagu cina ??

orang keliru ni lagu cina ke melayu??

lagu kalimantan indon masihlah lagu melayu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 21-3-2017 12:24 AM
masih hauk jaaaahhh tetek pon masih kempis dagu pon masih berdebab debab
suara pon ewwwwww  ...

Sah2 tetek kempis if masih dara ndog. Ndog terlalu terbiasa lehat wanita ndog tetek layut kerana telah digomol beratus pria seblom nikah ya hingga keheranan dengan tetek dara?  

Tered ini bukan pasal artis la ndog. So what if aku ulang2 letak video Nera? Yang ko ulang2 post gambar Rahma hutan mendebab bila ke bandar or video bibik terkangkang2 tumbok sambal tu takpa pula?

Lagi sekali, we at Malaysia tak perlu henjutan Belanda untuk hasilkan rupa superior breed seperti Luna Maya. Cukop baka gadis kampong pedalaman hutan saja. Seperti Marian Rivera Malaysia ini:

Sebab ndog bodo total maka perlu juga la aku mention, gambar kiri itu gambar si Marian Rivera Sabah,  belah kanan pula Marian Rivera Pelipinoy kacukan Spanish sebenar.  
13631454_926480504147753_4409016938575458559_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 21-3-2017 12:29 AM
malon bodoh terjajah itu kalau negara korang tergadai ke cina menlen ,,macam beting ali korang :lo ...

Cina ndon tu bukan cina pendatang juga ke bodoh? Apa ko ingat terbentuknya tanah Jawa tu terus2an adja Cina sepet lahir di sana? Bodoh punya ndon gagal total.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:40 AM | Show all posts
Edited by .aetis. at 21-3-2017 12:43 AM
chazey replied at 21-3-2017 12:37 AM
Sah2 tetek kempis if masih dara ndog. Ndog terlalu terbiasa lehat wanita ndog tetek layut kerana t ...

malon tongong dah konar pulak ye ke maria revera pule

mana orang tau artis artis bodoh hodoh malon bagai
artis korang kan hauk sume makanye sewajarnye bahkan jiran pon tak ambik perduli
nak promot retis kampungan korang ke eeewwwwwwwww

maria rivera ke maria jesus kristos ke ade kesah ke artis pprt bodoh hauk??

who queenera?? artis pprt malon yang tak de orang perduli langsung

janji artis tapi suare dn muke haukk sangaaaaat




Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:41 AM | Show all posts
chazey replied at 21-3-2017 12:39 AM
Cina ndon tu bukan cina pendatang juga ke bodoh? Apa ko ingat terbentuknya tanah Jawa tu terus2an  ...

seluruh cina memang pendatang tapi cina malon paling kurang ajar pijak pijak bahasa melayu

bahasa kebangsaan sendiri pon tak reti


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 21-3-2017 12:40 AM
malon tongong dah konar pulak ye ke maria revera pule

mana orang tau artis artis bodoh hodoh m ...

Celah mana aku konar ke Marian Rivera bongok tingkat ketujuh hoi? Sah2 aku bicara soal Marian Rivera Sabah @ Hosiani J. Jaimis itu bodoh. Masih in topik, banding ko tetiba taip pasal Cina pendatang. So rasis dengan Cina. Dasar keturunan pembunuh. Java ndon sendiri gagal total tak mampu bersaing dengan Cina dalam ekonomi ujung2 dibunuhnya pula Cina ndon di zaman konfrontasi sebab jeles. Ini la perangai ndon sejati sejak azali - hodoh satu hal, kuat jeles satu hal.  

Untuk bakar hati ndon tonggong tahap tujuh petala langit, nah gadis kami yang tak perlu henjutan kapir belanda pon untuk hasilkan rupa superior.

13122995_1109229335804057_2896478894974210421_o.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 21-3-2017 12:41 AM
seluruh cina memang pendatang tapi cina malon paling kurang ajar pijak pijak bahasa melayu
...

Sorry la babi. Dengarkan ini.



BOO!

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:57 AM | Show all posts
chazey replied at 21-3-2017 12:52 AM
Celah mana aku konar ke Marian Rivera bongok tingkat ketujuh hoi? Sah2 aku bicara soal Marian Rive ...

malon tak tau malu klaim ummah pendatang dari pinoy kacukan cina dan spanish anak orang kaya pulak


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:58 AM | Show all posts
chazey replied at 21-3-2017 12:55 AM
Sorry la babi. Dengarkan ini.

tak berubah ummah jinjang babi sepet  malon pijak pijak bahasa melayu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:59 AM | Show all posts
chazey replied at 21-3-2017 12:52 AM
Celah mana aku konar ke Marian Rivera bongok tingkat ketujuh hoi? Sah2 aku bicara soal Marian Rive ...

muka cucuk anak cina kacukan spanish pendatang dari pinoy merentas ke sabah


malon bangse  klaim tak tau malu


keluarge pon cine sume


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:09 AM | Show all posts
dasar bangse maling tukang klaim ,,nak klaim pendatang cina kacukan spanish dari pinoy pulak

kecuali rumah die tingal kat  rumah asli orang sakai sabah macam  ni brulah nak klaim dia orang asli sane

nampak sangat malon genetik hodoh cuma mampu klaim bangsa lain je yang kaya raya  ,,

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosan ah gaduh mixed la muka cantik la hape lah..meh sini tepek muka masing masing dulu biar forumer nilaikan gred berapa
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:09 AM | Show all posts
chazey replied at 20-3-2017 07:08 PM
Orang Ulu memang lawa2 dan lembut tutur bicara tak kira lelaki ka pompuan.

Ummah Dayak/Iban ag ...

dayak memang agak kasar sikit.....


yang benar..
3/4 dayak blood
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:15 AM | Show all posts
saladin780 replied at 21-3-2017 01:48 AM
Bosan ah gaduh mixed la muka cantik la hape lah..meh sini tepek muka masing masing dulu biar forumer ...

agak agak tetek iols laku tak abam saladin


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:54 AM | Show all posts
MissNigga replied at 21-3-2017 08:15 AM
agak agak tetek iols laku tak abam saladin

tunjuk dulu baru bleh nilaikan
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:02 AM | Show all posts
saladin780 replied at 21-3-2017 08:54 AM
tunjuk dulu baru bleh nilaikan

sat ,, nak kasi inject ngan silikon sat ... kang orang ingat tetek iols ni pancit...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga replied at 19-3-2017 08:39 AM
awek awek bangsa ulu ni ... kelabit .. penan .. lun bawang ... mmg shantek shantek ....

Iya dek nigga....jate2 ulu ni pun boleh tahan  jugek.....nyamai tukk
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Indon busuk yg muka siap biasanya hasil henjutan belanda...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057364s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list