Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6812
View
558
Reply

[Tempatan] ..Sakai hulu banat Malaysia tetap cantik, tanpa henjutan Belanda - foto

[Copy link]

Author: pyropura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2017 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
yg orang sungai tu cantik2 kan. aku baca dlm mastika
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:13 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 05:12 PM
...yuppp, indon memang menjijikkan, seenaknya klaim Bingka Goa dan Kue Lapis Goa semua asal Indon  ...

malon ko dah kantoi konar  di thread sendiri ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 05:17 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:13 PM
malon ko dah kantoi konar  di thread sendiri ye

..ni umah ulu banat Msia, putih gebu tampa henjutan Belanda... indon mampu???

http://1.bp.blogspot.com/_Hw3gJ1 ... /s400/DSF_4462s.JPG

https://littlegirlstory.files.wo ... /10/borneogirls.jpg







Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:18 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 05:17 PM
..ni umah ulu banat Msia, putih gebu tampa henjutan Belanda... indon mampu???

http://1. ...

celah manenye cantik nampak macam seiras dengan muke rosalinda penyanyi dangdut malon je

[youtube]65UOnMwrBjw[/youtube]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 05:19 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:13 PM
malon ko dah kantoi konar  di thread sendiri ye

..ulu banat Msia free of henjutan Belanda...

http://n7.alamy.com/zooms/b6d95e ... me-orang-g13gp4.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:19 PM | Show all posts

tebalnye bedak ,,macam abu gunung berapi,, ni mirip ummah jinjang sangat  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 05:20 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:18 PM
celah manenye cantik nampak macam seiras dengan muke rosalinda penyanyi dangdut malon je

...

... indon memula kantoi, lepas tu jeles ...

http://cdn.theborneopost.com/newsimages/2014/06/BP2014062049.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:21 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 05:08 PM
waduh gue juga jadi berterbangan nih ngeliat nya

make sure zip suar tu tutup lok lok..
kang burung abam pyro lak berterbangan
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:22 PM | Show all posts
Edited by .aetis. at 19-3-2017 05:25 PM

ini ummah jinjang

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 05:26 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:19 PM
tebalnye bedak ,,macam abu gunung berapi,, ni mirip ummah jinjang sangat

lagi stetmen jeles indon, bANDINGKAN INDON dah jadi HIGH CLASS PUN  BUROK, beda jauh ama pompuan ulu banat Msia...


https://encrypted-tbn0.gstatic.c ... QcIKjC_-dpf-abBg6hA


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:27 PM | Show all posts
Edited by .aetis. at 19-3-2017 05:29 PM
pyropura replied at 19-3-2017 05:26 PM
lagi stetmen jeles indon, bANDINGKAN INDON dah jadi HIGH CLASS PUN  BUROK, beda jauh ama pompuan u ...

malon dah kantoi lagi ye dengan umah jinjang

neh ha melayu asli malon yang high classs


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga replied at 19-3-2017 05:01 PM
uols bayangkan lelaki lelaki melayu yang dok dok kampung ... yang bekerja kampung ...
badan taff ...

Gambo miss  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 05:31 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:19 PM
tebalnye bedak ,,macam abu gunung berapi,, ni mirip ummah jinjang sangat


ni suku Bidayuh pula, tetap ulu banat yg cantik tanpa henjutan Belanda..

so, indon sangat bergantung pada henjutan Belanda untuk bisa cantik, kan??


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:32 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 05:31 PM
ni suku Bidayuh pula, tetap ulu banat yg cantik tanpa henjutan Belanda..

so, indon sangat  ...

ummah jinjang lagi henjutan jinjang je  


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ohnoLia at 19-3-2017 05:45 PM

Kok di banding dgn yg kurang lawa. Cuba dibanding dgn yg lawa... tapi asli gak ada campuran barat..

Seadilnya ramai lah orang melayu cantik natural.. seperti wanita pasir mas dan munjur ke kota baru.. dan langkawi.... di johor juga area kota tinggi tepi laut..  

Di indonesia melayu nya juga lawa2. Kalau lelaki seingat ai ariel peter pan juga melayu.. iyeth bustami juga..
ada jua pelakon sinetron tapi lupa sudah namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:46 PM | Show all posts
ohnoLia replied at 19-3-2017 05:41 PM
Kok di banding dgn yg kurang lawa. Cuba dibanding dgn yg lawa... tapi asli gak ada campuran barat..
...

ini ummah bibik pprt kami pon cantik  ,




Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
org asli belah borneo lawa la berbanding org asli indon .  homo erectus,  nyah kau!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 05:31 PM
ni suku Bidayuh pula, tetap ulu banat yg cantik tanpa henjutan Belanda..

so, indon sangat  ...


Puak ulu banat ni dah sedia cantik, bila ada yg dikacuk belanda terus rupa saling tak tumpah selena gomez okehhhh? Kebaboomm sgt. Indon hader?  

Gambar: sila gugel selena gomez sabah, aku tgh malas
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:49 PM | Show all posts
sekngucing replied at 19-3-2017 05:47 PM
org asli belah borneo lawa la berbanding org asli indon .  homo erectus,  nyah kau!

malon jeles sangat ye dengan kami ras aryan ,,malon ras jinjang je
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:50 PM | Show all posts
hzln replied at 19-3-2017 05:48 PM
Puak ulu banat ni dah sedia cantik, bila ada yg dikacuk belanda terus rupa saling tak tumpah sel ...

ini selena gomez ?? muke macam bibik bibik anak tige dah


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:52 PM | Show all posts
seramnye selena gomez malon macam sundel bolong bertukar wujud  @ hzln

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
terigt cerita the sleeping diary..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:46 PM
ini ummah bibik pprt kami pon cantik  ,

Gagal total indon ni. Jadi babu pun bangga.  
Kalu jadi saintis nasa ka, canselor oxford ka, munasabah lah jugak nak buat jadi modal bangga...ni jadi bibik kuli batak org dibangganya   
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:55 PM | Show all posts
hzln replied at 19-3-2017 05:54 PM
Gagal total indon ni. Jadi babu pun bangga.   
Kalu jadi saintis nasa ka, canselor oxford ka ...

malon mengaku ye yang punye modal plastic surgery je jadi cantik malon tanpa modal hudoh semula jadi

indon tak pelru modal dah cantik sedari lahir

tak payah nak konar ke saintis bagai sedang invensen malon yang diakui dunie pon tak de
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Indon dah jealous
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063988s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list