Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6813
View
558
Reply

[Tempatan] ..Sakai hulu banat Malaysia tetap cantik, tanpa henjutan Belanda - foto

[Copy link]

Author: pyropura       Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2017 05:56 PM | Show all posts

jeles dengan sundel bolong selena gomez malon ke




Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:55 PM
malon mengaku ye yang punye modal plastic surgery je jadi cantik malon tanpa modal hudoh semula ja ...

Kami tak sehina kau, jadi bibik kuli batak pun bangga, apa punya gagal total lah indon ni  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ohnoLia at 19-3-2017 05:59 PM
.aetis. replied at 19-3-2017 05:46 PM
ini ummah bibik pprt kami pon cantik  ,


Ummah melayu di indonesia jua cantik.
Mcm revalina s. Temat.. dan jua zumi zola...

Syahrul gunawan pun barangkali melayu  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:58 PM | Show all posts
hzln replied at 19-3-2017 05:58 PM
Kami tak sehina kau, jadi bibik kuli batak pun bangga, apa punya gagal total lah indon ni

malon kan bangse keturunan bibik sume ,,seluruh melayu moyangnye kat indon
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:59 PM | Show all posts
ohnoLia replied at 19-3-2017 05:58 PM
Ummah melayu di indonesia jua cantik.
Mcm revalina s. Temat.. dan jua zumi zola...

betul ,, ade tak menteri besar malaysie yang hensem macam tu @pyropura
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:59 PM
betul ,, ade tak menteri besar malaysie yang hensem macam tu @pyropura

Tu paling ensem khairy jamaludin..  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Di indonesia melayu nya juga lawa2. Kalau lelaki seingat ai ariel peter pan juga melayu.. iyeth bustami juga..

iyeth bustami tu lawo ke sis
ada jua pelakon sinetron tapi lupa sudah namanya

tengku firmansyah ke nama dia

@ohnoLia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Syahrul gunawan pun barangkali melayu


syahrul tu org sunda rasanya

@ohnoLia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga replied at 19-3-2017 04:48 PM
nope.. yang pure [unya .. shantek deyols lain jer...

Dah lah Miss, sebab dia tulis born to Kelabit's father and Italian mother who is anthropologist. Tapi apapun, lawa orangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:12 PM | Show all posts
seronok baca baca

hakikat nya cantik ke tak cantik .. hari-hari nengok perempuan indonesia d dunia reality kat sini yang bekerja kat kedai makan .. tak seindah yang d gambarkan



Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dia sebenarnya tak mcm gitu sis .. sebenarnya sama je di indonesia ada yg dlm kategori "tak cantik", ada yg kurg cantik n yg "cantik" .. cuma kalau ikut peratusannya tak tahulah sy berapa peratus yg cantik, yg tak cantik etc sebab rasanya takde maklumat bertulis/statistik ttg hal berkenaan   

@FanTasyCreaTioN
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade juga darah marco polo...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:24 PM | Show all posts
Her smile, terkenang arwah Seha Freedom.. Ada iras-iras.

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerta_Angin replied at 19-3-2017 06:06 PM
iyeth bustami tu lawo ke sis



Lawa lah tu.. natural dan eksotik

Waduh2... tiba2 boleh muncul @Kereta_Angin


Tengku firmanshah itu masa mudanya ganteng banget..  ibu kira melayu juga itu...  


Yg ibu maksudkan udah di google ga jumpa juga hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerta_Angin replied at 19-3-2017 06:21 PM
dia sebenarnya tak mcm gitu sis .. sebenarnya sama je di indonesia ada yg dlm kategori "tak cantik", ...

Ibu setuju.. sama ajha di mana2. Ada ajha yg  cantik..kurang cantik... dan ga cantik
Ya kannn...



Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Waduh2... tiba2 boleh muncul @Kereta_Angin

sy tgh perati org indo-msia bergaduh kat thread ni, tentang mana yg lebih cantik .. tetiba ada org ckp ttg org kampung saya .. sy pun komen la

@ohnoLia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
]Tengku firmanshah itu masa mudanya ganteng banget..  ibu kira melayu juga itu...


ye kalau dah tengku melayulah la tu [kalau di indo]

@ohnoLia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:38 PM | Show all posts
Edited by .aetis. at 19-3-2017 06:39 PM
ohnoLia replied at 19-3-2017 06:00 PM
Tu paling ensem khairy jamaludin..

tall dark rentung
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ibu setuju.. sama ajha di mana2. Ada ajha yg  cantik..kurang cantik... dan ga cantik
Ya kannn...


kan kan kan bu norlia he3

@ohnoLia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 06:38 PM
tall dark rentung

What is mutung?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:41 PM | Show all posts

rentung itu bahase melayu kami
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:43 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 19-3-2017 06:12 PM
seronok baca baca

hakikat nya cantik ke tak cantik .. hari-hari nengok perempuan indonesia  ...

ye la yang  cantik  ramai untuk kami sendiri mane de kami redha nak hantar banyak2  ,,tak cantik pon dah ramai kena rogol oleh polis malon  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 06:44 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 05:59 PM
betul ,, ade tak menteri besar malaysie yang hensem macam tu @pyropura

..kami banyak aje menteri besar hensem, dan dia bukan ex selebritis... kesian indon, untuk bisa cantik harus dihenjut Belanda dan harus ex selebritis

http://www.thestar.com.my/~/medi ... 1B30B386CAF3D2C9CA9

http://sabahkini.com/wp-content/ ... usa-oil-and-gas.jpg

https://1.bp.blogspot.com/-EHpej ... cB/s1600/images.jpg







Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:45 PM | Show all posts
Edited by .aetis. at 19-3-2017 06:48 PM
pyropura replied at 19-3-2017 06:44 PM
..kami banyak aje menteri besar hensem, dan dia bukan ex selebritis... kesian indon, untuk bisa ca ...

hensem celah mananye ni






Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:49 PM | Show all posts
Kerta_Angin replied at 19-3-2017 06:21 PM
dia sebenarnya tak mcm gitu sis .. sebenarnya sama je di indonesia ada yg dlm kategori "tak cantik", ...
Faham bang ..

sebab tu suka baca baca saja..

kalau kita memang nak mengeji .. kita sengaja cari yang buruk buruk shaja bukan
kalau kita nak memuji .. kita akan bagi yang indah indah sahaja

apa yang FC tulis awal tu tadi ..
adalah dari apa yang FC lihat sendiri d sini .. tidak lah semua nya indah indah
tapi yang pasti ..
FC rasa abang pun tahu dan akui ..
ramai ja yang cantik cantik indah indah belaka tapi tiada gambar nya d mana mana media atau web .. betul tak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066053s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list