Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7364
View
558
Reply

[Tempatan] ..Sakai hulu banat Malaysia tetap cantik, tanpa henjutan Belanda - foto

[Copy link]

Author: pyropura       Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2017 07:22 PM | Show all posts
hzln replied at 19-3-2017 07:20 PM
lucu lah indon sekor nih
rupa sendiri dr leluhur homo erectus
ada hati nak sumpah2 rupa tak sia ...

universiti kebangsaan malon sendiri yang mengakuinye  ,,malon hodoh jeles menyangkal sila meninggal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 07:25 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:12 PM
trisna itu malon yang menyamar tak percaye tanyelah dengan kami orang indon asli yang agak bahasa  ...

indon dari babukuli sampai ke selebriti,
semua menggilai Malon punya lelaki, ....


http://i140.photobucket.com/albu ... -happy-birthday.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:25 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:12 PM
trisna itu malon yang menyamar tak percaye tanyelah dengan kami orang indon asli yang agak bahasa  ...
malas nak ambil tau menyamar ke tak nya

tu baru kat forum..

realiti nya .. hakikat nya memang ramai..
sebab?
rupa yang indah sahaja tidak menjamin kan perut yang kenyang
rupa yang indah sahaja tidak menjanjikan yuran sekolah anak terbayar


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:26 PM | Show all posts
Edited by .aetis. at 19-3-2017 07:30 PM
pyropura replied at 19-3-2017 07:25 PM
indon dari babukuli sampai ke selebriti,
semua menggilai Malon punya lelaki, ....

terbalik seluruh lelaki malon menggilai wanita indon dari babu sampai kuli

tak percaye nape polis malon tak pernah selera dengan merogol bibik bangla dan nepal serupe keturunan portugis malon  tu


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:27 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:21 PM
..even selebritis porno indon pun sanggup kawin dengan Tengku palsu perut boroi ...

ht ...
enjoy yourself

jangan lebih-lebih sudah yer

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 07:29 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:09 PM
malon dah dihenjut belanda british portugis bagai tapi muke keling je kan

..indon ternyata banyak hasil henjutan Portugis tak menjadi macam nih, muka keling, selebritis tuh ...

http://cdn.klimg.com/vemale.com/ ... 0101002-001-ana.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:30 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 19-3-2017 07:27 PM
enjoy yourself

jangan lebih-lebih sudah yer

yerr enjooy
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:32 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:29 PM
..indon ternyata banyak hasil henjutan Portugis tak menjadi macam nih, muka keling, selebritis tuh ...

mane de dia cakap  keturunan portugis bagai malon bodoh neh ha keturunan british malon tak menjadi


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 07:32 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:22 PM
universiti kebangsaan malon sendiri yang mengakuinye  ,,malon hodoh jeles menyangkal sila meningga ...

..ni satu lagi indon  henjutan Portugis tak menjadi, macam keling, persis Portugis di Melaka ... so cemana Ndon...

http://www.wowkeren.com/images/news/00010882.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:33 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:32 PM
..ni satu lagi indon  henjutan Portugis tak menjadi, macam keling, persis Portugis di Melaka ... s ...

celah mane nye keling gebu  sangat pon ,,itu asli indon bodoh

neh baru keling


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:34 PM | Show all posts
anhar1 replied at 19-3-2017 07:21 PM
Ribuan lelaki malaysia datang ke medan untuk cari istri.... Inilah alasanya....
ini kata Pengara ...
Sangat setuju ..
Sifat penyabar terhadap suami yang pulang lewat serta layanan mesra di meja makan adalah antara kualiti dimiliki wanita Sumatera yang menyebabkan lelaki Malaysia mudah tertawan dengan mereka.
sebab?
mereka tahu .. ramai lagi saingan dan perebutan di kalangan mereka menunggu malah terlebih rela mengabdikan diri kepada lelaki Malaysia kalau mereka banyak songeh.

lagi membukti kan rupa paras yang cantik tidak akan kemana sekira nya tidak mahu tunduk pada kehendak lelaki
yang untung nya .. lelaki juga

berbanding dengan gadis Malaysia .. ramai yang pintar yang berjawatan tinggi .. yang tak bergantung hidup dengan lelaki pun boleh ..
hanya lelaki yang rasa kecil diri sahaja akan mengundur diri memenangi hati gadis yang berdikari seperti ini dan memberi alasan alasan sebegitu

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:21 PM
..even selebritis porno indon pun sanggup kawin dengan Tengku palsu perut boroi ...

ht ...

Sebab kue kepam indon selalu di jaga dg ramu ramuan jamu jawa.... Sehingga terasa kepit,  rapet, dan sempit,  meski sudah punya anak vagina wanita indonesia selalu terasa sempit,  sehingga penis lelaki malaysia terasa di sedot kuat...  Beda dg pempoan melayu klw sudah beranak... Klw lagi senggema mesti bunyinya macam ni "LONG.... PLONG.... KRUSSss....!!!!     maka tulah tengku tu sangat sayangkan istri retis jawanya itu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 07:39 PM | Show all posts

..tall dark rentung tu macam hasil henjutan Portugis di indon lar, persis Melaka... kan ...

http://www.21cineplex.com/data/g ... 5449766_430x625.jpg






Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:41 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 19-3-2017 07:34 PM
Sangat setuju ..
sebab?
mereka tahu .. ramai lagi saingan dan perebutan di kalangan mereka menung ...

hah tak gune jawatan tinggi bagai tapi bodoh dna hodoh senang jadi mangse love scam sahaje ,,sampai kerajaan malaysie suruh andartu ikut poligami je

kami tak kesah ke dengan andartu ke kertu tak jadi hal bagi negare kami ,,memang ajaran isle macam tu ,,lelaki memang punye hak kahwin lebih dan juge punye hak untuk tidak berkahwin apabile tidak mampu memberi nafkah zahir dan bathin

sebab tu poligami dibolehkan ,,bukan kehendak lelaki tapi memang ajaran ugame

ko pakai avatar bertudong bukan isle pon ,,ko kan kristian jakun
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:42 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:39 PM
..tall dark rentung tu macam hasil henjutan Portugis di indon lar, persis Melaka... kan ... :lau ...

malon bodoh dia tak pernah cakap ade keturuna portugis pon bodoh neh ha yang cakap


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:12 PM
trisna itu malon yang menyamar tak percaye tanyelah dengan kami orang indon asli yang agak bahasa  ...

cakap pasaltrisna ni..
kereta angin juga kata begitu
memamg sebenarnya dia bukan orang sana la ya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 07:42 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:33 PM
celah mane nye keling gebu  sangat pon ,,itu asli indon bodoh

neh baru keling

...ternyata banyak kasil henjutan Portugis di indon macam keling? kenapa yah? portugis tak pandai ngenjut kaa??   

https://cdn.idntimes.com/content ... ef182d65990407f.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:43 PM | Show all posts
shernazz replied at 19-3-2017 07:42 PM
cakap pasaltrisna ni..
kereta angin juga kata begitu
memamg sebenarnya dia bukan orang sana la y ...

bukan die kan cine dap
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:43 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:42 PM
...ternyata banyak kasil henjutan Portugis di indon macam keling? kenapa yah? portugis tak pandai  ...

pyro tongong lagik ,,gebu ,,,,,celah manenye keling ?? itu asli indon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 07:46 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:43 PM
pyro tongong lagik ,,gebu ,,,,,celah manenye keling ?? itu asli indon

tak kesah la asli indon ke tidak, isunya sama - tanpa henjutan Belanda Indon memang hodoh, dihenjut Portugis pun indon masih tak lawa, so sama kan...???
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anhar1 at 19-3-2017 07:53 PM
FanTasyCreaTioN replied at 19-3-2017 07:34 PM
Sangat setuju ..
sebab?
mereka tahu .. ramai lagi saingan dan perebutan di kalangan mereka menung ...


Memang sepatutnya istri patuh pada suami... Surga istri ada pada suami
============
Jika seorang wanita melaksanakan shalat lima waktunya, melaksanakan shaum pada bulannya, menjaga kemaluannya, dan mentaati suaminya, maka ia akan masuk surga dari pintu mana saja ia kehendaki. (HR Ibnu Hibban dalam Shahihnya)
==========
Suami adalah surga atau neraka bagi seorang istri. Keridhoan suami menjadi keridhoan Allah. Istri yang tidak diridhoi suaminya karena tidak taat dikatakan sebagai wanita yang durhaka dan kufur nikmat.
===========
Suatu hari Rasulullah shallallahu alaihi wa sallam pernah bersabda bahwa beliau melihat wanita adalah penghuni neraka terbanyak. Seorang wanita pun bertanya kepada beliau mengapa demikian? Rasulullah pun menjawab bahwa diantarantanya karena wanita banyak yang durhaka kepada suaminya. (HR Bukhari Muslim
======
Hak suami berada diatas hak siapapun manusia termasuk hak kedua orang tua. Hak suami bahkan harus didahulukan oleh seorang istri daripada ibadah-ibadah yang bersifat sunnah.
=========

Karena alasan urban,  karir,  wanita malaysia melupakan kodrat sebagi seorang istri kepada suaminya dan sebagai seorang ibu kepada anak-anaknya...oleh karena itulah lelaki malaysia banyak menikahi wanita indonesia yg masih alami dan konservatif.  Lepas tu wanita indonesia pandai memanjakan suami di meja makan dan ranjang.... Sebab kue kepam wanita indonesia terawat.... Basah,  sempit, sedotan dan kepitanya kuat, lelaki suka yg macam ni, meski sudah punya anak sekalioun.. Jamu rapet ayu adalah rahasianya klw pempoan malaysia klw sudah punya anak waktu berhubungan intim/senggema mesti bunyinya macam ni... "plong... Plong... Krusssssss"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 07:47 PM | Show all posts
.aetis. replied at 19-3-2017 07:43 PM
pyro tongong lagik ,,gebu ,,,,,celah manenye keling ?? itu asli indon

ye lah itu indon yg rupa keling, dihenjut Belanda atau tidak, tetap macam keling
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:48 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:46 PM
tak kesah la asli indon ke tidak, isunya sama - tanpa henjutan Belanda Indon memang hodoh, dihenju ...

malon tak dihenjut pon hodoh ,,kena henjutan tambah lagi hodoh,,yang muke sedikit siap yang ade modal je plastic surgery ,,skin care bagai
indon tak payah tanpa modal dah sedari lahir cantik tambah kacukan cantik neeeh indon tanpa kacukan tak de iras kokesen langsung


[youtube]97MtHE-FHkk[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:49 PM | Show all posts
yg pasti indon sgt jelesin dgn hasil kacuk penjajah indon dgn puak sakai ulu banat borneo, sampai menggelupur dia gugel gambar selena gomez sabah, namun kecewa, jumpa 2 keping saja yg rupa 7/10...yg lain 10/10 belaka...indon kecewa....



















hi indon homo erectus...cakkkkkkk!

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:49 PM | Show all posts
pyropura replied at 19-3-2017 07:47 PM
ye lah itu indon yg rupa keling, dihenjut Belanda atau tidak, tetap macam keling

itu gebu bukan keling bodoh neh ha keling


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069457s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list