Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12572
View
134
Reply

'Gila' Dengan Hobi Baharu, Suami Bingung Dengan Anzalna Nasir

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-3-2017 05:05 PM | Show all posts |Read mode
Kalau dulu minatnya adalah membeli baju, kini selebriti jelita Anzalna Nasir mempunyai hobi baharu iaitu menghias rumah pula.


Anzalna atau nama sebenarnya Nur Anzalna Md Nasir memberitahu, hampir setiap hari dia mengalih perabot hingga suaminya, Mohamad Hanif Mohamad Zaki bingung.


Foto: IG Anzalna Nasir


"Aktiviti paling menyeronokkan sekarang adalah menghias rumah. Bayangkan, saya mengubah kedudukan perabot hingga suami jadi bingung. Malah, saya semakin 'gila' membeli barang hiasan rumah terutama lampu. Gara-gara itu, Hanif mencadangkan saya membuka kedai kerana terlalu banyak lampu yang dibeli," katanya kepada BH Online.


Namun aktres drama Memori Cinta Suraya ini sedar dia perlu mengawal perbelanjaan agar tidak berterusan membazir.


Malah, dia bercadang untuk menjual hiasan lampu yang sudah tidak digunakan lagi menerusi laman Instagramnya.


Jadi bagi anda yang berminat bolehlah mengikuti akaun media sosialnya ya. -CARI

Foto: IG Anzalna Nasir

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by de_ikea at 19-3-2017 05:14 PM

Alang2 ada talent mnghias, baik amik upah jd id kecik2. Dah nama anzalna. Org nk ajek.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:12 PM | Show all posts
ok la tu anzalna..drpd buat keja x berfaedah like bergosip baik buat keja rmah..tp smpai somi pun bingung x dapek den nk tlg..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Beranak je la... hilang la bosan tu nnti
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah banyak duit
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:30 PM | Show all posts
comelnya hobi beliau.....hehe..tapi larat ke nak selalu alih2 perabot..kita alih kedudukan katil terus demam the next day...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:31 PM | Show all posts
bagus cadangan supaya beliau jadi id... why not kan..nama dah ada...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pic last tu laki dia cam
"eh eh dia nak kiss plak"
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn sakit bdn sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:57 PM | Show all posts
shernazz replied at 19-3-2017 05:34 PM
pic last tu laki dia cam
"eh eh dia nak kiss plak"

tu namanya nak minta lg brg dlm rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Psangan ni xde plak dihencap bila nak beranak.sebab?? Deols diyakini str8 100% kan....coii
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:09 PM | Show all posts
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak.................??????
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

Bila plak laki sheol mat saleh nyer
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 19-3-2017 05:38 PM
Jgn sakit bdn sudah...

Kann? Teringat kakak kat office i, kena slipped disc sebab suka angkat alih2 pasu besar kat rumah. Dah tua baru rasa akibatnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:50 PM | Show all posts
iols xrajin nak mgalihkan perabot bgai.. stahun skali jer.. tue pon time raya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
budaktua replied at 19-3-2017 05:57 PM
tu namanya nak minta lg brg dlm rumah...

nak ajak gi viva home shopping lagi dan lagiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 19-3-2017 05:11 PM
Alang2 ada talent mnghias, baik amik upah jd id kecik2. Dah nama anzalna. Org nk ajek.

Good idea.from hobby to cash-generated,why not kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols pegnan chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hobi mahal gittew..tak mampoo iols
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:47 PM | Show all posts
cute couple
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 19-3-2017 07:09 PM
Sheols pegnan chuolsss

Woww. Really? Yeayyy. Happy for them.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Couple sama cantik sama padan. Ada duit beli je brg hiasan then turn ur hobby into cash. Sell ur talent
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau kita2 ni byk duit sama jugak. Mau hari2 perabot baru
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 19-3-2017 07:09 PM
Sheols pegnan chuolsss

Tazabar tengok baby sheols! Dah la cantik, manja, manisss je. Tak macam hajah garitsss
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke sheols pregnant? Dah berapa bulan? Yang iols tau Amyra Rosli pregnant 7 weeks..sheols taktau pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list