Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12631
View
134
Reply

'Gila' Dengan Hobi Baharu, Suami Bingung Dengan Anzalna Nasir

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2017 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke sheols pregnant? Dah berapa bulan? Yang iols tau Amyra Rosli pregnant 7 weeks..sheols taktau pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:08 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

tu kakak sulung dialah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:09 PM | Show all posts
aku terpikir dia suka alih perabot sebab dia tengah pregnant
maybe la....
kalo ye alhamdulillah....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
beni_nikaido replied at 19-3-2017 09:09 PM
aku terpikir dia suka alih perabot sebab dia tengah pregnant
maybe la....
kalo ye alhamdulillah.. ...

Kann...selalu org pregnant ni ada peel pelik2
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 19-3-2017 07:09 PM
Sheols pegnan chuolsss

Ye ke uols? Patutla sheols rajin makan buah delima.. kalau betul tahniah!!  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada anak esok entah sempat ke tak hias rumah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita plg smpah aq baca untuk arini
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-3-2017 09:08 PM
tu kakak sulung dialah.

Kakak sulung Anzalna si Diana yg baru dpt anak kembar tu kawen ngan mat saleh ke uols? Rasa mcm lelaki melayu tulen sajork...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:05 PM | Show all posts
razureza replied at 19-3-2017 09:48 PM
Kakak sulung Anzalna si Diana yg baru dpt anak kembar tu kawen ngan mat saleh ke uols? Rasa mcm le ...

dulu2 masa kt australia. tau pun kt sini jugak. ada yg tepek gmbr majlis akad nikah. style mcm student kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:05 PM | Show all posts
sukacactus replied at 19-3-2017 09:18 PM
Kann...selalu org pregnant ni ada peel pelik2

rasa cam betul je.
tu semut merah bagitahu dah pregnant
kalo dapat gegirl mesti nanti jelita cam mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-3-2017 10:05 PM
dulu2 masa kt australia. tau pun kt sini jugak. ada yg tepek gmbr majlis akad nikah. style mcm stu ...

Katne nak tengok gambar tu?   apa pun rezeki dia dapat suami baru dan dpt ank kembar lagi  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
offwhite replied at 19-3-2017 09:12 AM
ok la tu anzalna..drpd buat keja x berfaedah like bergosip baik buat keja rmah..tp smpai somi pun bi ...

ko tau tak rumah anzalna mana? aku nak g depan rumah dia jual lampu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 19-3-2017 10:38 PM
ko tau tak rumah anzalna mana? aku nak g depan rumah dia jual lampu.

Setia sky kut. satu kondo dgn keknis. Tapi tak sure la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 19-3-2017 07:09 PM
Sheols pegnan chuolsss

Ye pembawakkan tu.    
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la kalau btl preggy. Mesti comel anak dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-3-2017 10:05 PM
dulu2 masa kt australia. tau pun kt sini jugak. ada yg tepek gmbr majlis akad nikah. style mcm stu ...

Oh gituh..so Diana tu penah menjanda la yer uols? Mat saleh tu suami no 1 and lelaki melayu suami sekarang tu suami no 2? Untung jadi org cantek kan uols..hiks
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 19-3-2017 10:38 PM
ko tau tak rumah anzalna mana? aku nak g depan rumah dia jual lampu.

Kan sheols ada tunjuk kat IG..lawa kemain..recently Anzalna ni beli kat Setia Sky Residence Blok D, bakalan menjadi jiran Haniz Zalikha kekdahnya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
razureza replied at 19-3-2017 11:08 PM
Kan sheols ada tunjuk kat IG..lawa kemain..recently Anzalna ni beli kat Setia Sky Residence Blok D ...

Ptt la rajin pg rumah hanis. Ingt kn diorg bff. Tp kalo bff nmpk mcm xsekufu gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:23 PM | Show all posts
32kW replied at 19-3-2017 06:24 PM
Kann? Teringat kakak kat office i, kena slipped disc sebab suka angkat alih2 pasu besar kat rumah. ...

meols pernah...angkt katil sebab nak mop bawah katil...sekali pinggng meols meletop terus takleh bangun..solat pun atas kerusi..3-4 hari gakla sengsara2...last gi  klinik doktor enjet
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke kakaknya yang dpt anak kembar tu sbb dari azali minat kembar? Tup tup anak pun kembar .. ke family laki she olls ada genetic kembar?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok laa tu, iols suka anzalna. Cantik!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sejenis yang fit, tak perlu ke gym kekdahnya. bagus anzalna, i loike.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Peknen ke sheols?? Shes soooo pwetty, suks tgk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 19-3-2017 10:35 PM
Katne nak tengok gambar tu?   apa pun rezeki dia dapat suami baru dan dpt ank kembar lagi

Rasanya kakak sulung dia yg katanya penah kawin. Diana yg dpt anak kembar tu 1st time kawin. Diana anak ke 2. Anzalna anak ke3.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 19-3-2017 11:30 PM
Betul ke kakaknya yang dpt anak kembar tu sbb dari azali minat kembar? Tup tup anak pun kembar .. ke ...

Betul. Dia cerita di ig.
Dia sgt obses dgn kembar. Semua benda dia akan bli 2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047814s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list