Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12630
View
134
Reply

'Gila' Dengan Hobi Baharu, Suami Bingung Dengan Anzalna Nasir

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 20-3-2017 12:37 AM
Rasanya kakak sulung dia yg katanya penah kawin. Diana yg dpt anak kembar tu 1st time kawin. Diana ...

Yg 1st tu yg kne tipu ngn shah iskandar tu...

Shah iskandar tu buat main2 je ngn akak die..memainkn perasaan org pastu ble org tu dh kemaruk..die friendzone. Mne la pmpuan x sedih.

Laki mcm tu mmg x guna. Last2 dh kawin gak kn..sendu juga. Klu dh msg baby2 sume. Xkn kwn lg...klu nk dump pn..biarla cr elok. Jgn la buat mcm pengecut.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
I nmpk diorg full of love.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:02 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

mana ade nat...ini lah suami beliau
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:11 AM | Show all posts
suka la anzalna ni ... manja betul ...
Nampak saying bebanau kat hubby dia ...

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-3-2017 05:13 PM
Beranak je la... hilang la bosan tu nnti

Kan,dah ade anak taula,spender pon tak sempat nak pakai
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
boylondonn replied at 20-3-2017 05:51 AM
Yg first Ziana

Betui ka ni? X penah dengar pun nama ziana
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:55 AM | Show all posts
krustykrab replied at 20-3-2017 10:02 AM
mana ade nat...ini lah suami beliau

Ooooo....ye, ke.
Dah lama aku tak bergosip retis, rupanya yg berlakikan
Mat Seleh tu, akak si Anzalna. Apa keja laki Anzalna ni,
mesti bisnessman, kan...................hahaha.
Orang sekarang, semuanya bisnesman.
Takda yang penjual burger tepi jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:57 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

ko bermimpi ke apa ni..??
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:59 AM | Show all posts

cepat jek uols kan aku.semut.merah

tahniah anzalna...

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 19-3-2017 07:09 PM
Sheols pegnan chuolsss

Patutlah Anzalna nak berehat setahun khenss ?

Wah tahniah Anzalna & suami  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:28 AM | Show all posts
suka anzalna cantik sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:33 AM | Show all posts
suka anzalna ... x fake ... pernah baca statement chef wan ... i like her (anzalna) ... shes no fake ... ntah tahun bila pnya IG or article ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:41 AM | Show all posts
mmg klau suka menghias umah..
mmg seronok wat keje2 tu
dulu msa duk ngan parents mmg suka wat keje2 mcam ni
abg aku yg sulung stress jerk da asyik barang dia berubah
da duk umah sendiri ni, umah pun sekangkang babun..
x bleh nak alih2 dah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:41 AM | Show all posts
walaupun anzalna ni dulu dulu jadi bahan cacian psl kes lopah tu end up sheols nampak bahagia dan aman-aman dari skandal dan gossip liar. terbalik dah skrang si lopah plak jd retis kontroversi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
meols x tau korg yg. lain..tp meols laki vini mmg bookmark tmptthe mana yg kitorg dah 'make love' kat rumah.... so susunan perabut kena kreatf supaya x ulang lokasi ygg sama...barulah kkreatir!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

Tu bff sheols ... ramona zamzam yg lakinya palestin tu ...... dorang muka pun lebih kurang jeee ...... ampun kalu salahhhh .....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:51 PM | Show all posts
JENABREJAM89 replied at 20-3-2017 12:21 PM
Tu bff sheols ... ramona zamzam yg lakinya palestin tu ...... dorang muka pun lebih kurang jeee .. ...

cheq salah org tu cheq oi...itu ramona ler...yg ini anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:05 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 19-3-2017 05:30 PM
comelnya hobi beliau.....hehe..tapi larat ke nak selalu alih2 perabot..kita alih kedudukan katil ter ...

orang kat atas apartment saya pun suka & selalu alih2 perabot. tiap2 malam .... sampai saya ambik mop ketuk siling
tapi jiran2 cakap rumah tu kosong. x dok penyewa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:24 PM | Show all posts
laki dia salesman keta... tp bukna la jual proton dan perodua..

jual bmw ke atas
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:33 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

ketinggalan ktapi ka makcik?

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:48 PM | Show all posts
santubung replied at 20-3-2017 01:05 PM
orang kat atas apartment saya pun suka & selalu alih2 perabot. tiap2 malam .... sampai saya ambik  ...

huhu.... masa duduk apartment dulu kita dgr bunyi manik jatuh.... dan masa tu rumah atas mmg takde penyewa lagi... tapi bunyi manik tak bising..kalau alih perabot macam situasi you dengar bising la kan... susah nak tido dibuatnya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka anzalna..wlpn dok oversea lama xde pulak ckp ber accent2.caption ig pun jrg in english
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau anzalna jadi hos rancangan dekorasi rumah, mesti menarik
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:56 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 20-3-2017 10:55 AM
Ooooo....ye, ke.
Dah lama aku tak bergosip retis, rupanya yg berlakikan
Mat Seleh tu, akak si An ...

Bile mase plak akak Anzalna si Diana tu kawen mat saleh?
Rasenye kawen ngan org melayu jgak.
Tapi anak2 sheols yg twins tu comel naw2... name2 pun unik. Ber-Anggun2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:01 PM | Show all posts
anzalna ni sakit buah pinggang,
sbb tu susah nak mengandung....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050344s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list