Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12635
View
134
Reply

'Gila' Dengan Hobi Baharu, Suami Bingung Dengan Anzalna Nasir

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 02:22 PM | Show all posts
okay je Anzalna ni..
pandai bawak diri..

semoga rumahtangganya bahagia selalu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 20-3-2017 02:01 PM
anzalna ni sakit buah pinggang,
sbb tu susah nak mengandung....

betul ke tadi ada sorang ckp ngandung
mana satu betul ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:55 PM | Show all posts
Anzalna nagndung? Tahniahhhhhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:14 PM | Show all posts
mujur alih barang..

kalau alih laki, ganti laki lain..

parahh....

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:33 PM | Show all posts
Tahniah kalo btul ngandung....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:36 PM | Show all posts
santubung replied at 20-3-2017 01:05 PM
orang kat atas apartment saya pun suka & selalu alih2 perabot. tiap2 malam .... sampai saya ambik  ...


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:38 PM | Show all posts

wah.. tahniah la anzalna.. kalau dapat baby girl jangan sampai jadi macam anak che ta ye..

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:04 PM | Show all posts
True-X replied at 20-3-2017 01:24 PM
laki dia salesman keta... tp bukna la jual proton dan perodua..

jual bmw ke atas

Laki anzalna salesman keta ke? Bukan ke laki dia keje dengan ioi group?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gadis_sarawak replied at 20-3-2017 05:04 PM
Laki anzalna salesman keta ke? Bukan ke laki dia keje dengan ioi group?

Jual bmw uols
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:16 PM | Show all posts
iols pon ntah kenapa idok smpai dihati anzalna ni..
huhuhu
tgk gaya deko rumah dia meme lawa... tahniah btw pregnen juga akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada duit blehla
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:21 PM | Show all posts

oh yeke? sebab ada baca kat majalah wanita kalau tak silap kata laki anzalna ni keje dengan ioi group sebagai manager..iols salah baca ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 20-3-2017 12:52 AM
Eh ye ke ni? Sibling diorg kan 5 je. Diana, Anzalna, Mia, Afifah & Nazirah. If Diana yg second, yg ...

Diana ke yg 1st?
Ingatkan Mia. Sbb Mia ckp masa anzalna nak kawin..dia kata dia ni macam mak tiri pd anzalna. Tu yg i ingat dia anak sulung.

Pastu ada forumers yg ckp..akak sulung anzalna pernah kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cer tgok sikit design umah beliau...santek dak? mak aku dulu pon gemar berhias rumah..asek beli perabot smpai jd sempit umah.. bunga2 plastik kumpul habuk jek.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:16 AM | Show all posts
Gadis_sarawak replied at 20-3-2017 05:21 PM
oh yeke? sebab ada baca kat majalah wanita kalau tak silap kata laki anzalna ni keje dengan ioi gr ...



bukan jual saje uols..

dia ceo kpd syarikat autobavaria malaysia
syarikat kete2 mewah aka bmw, mini and so on...

hebat laki beliau uols
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:18 AM | Show all posts
iols sukaaaa sgt anzalna ni sebab dia cantikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:20 AM | Show all posts
Tengok nama ig diaorg pun blh tau siapa no 1, no 2, no3, no 4 & no 5
Kan semua pakai tahun dekat belakang
diananasir86
anzalnanasir88

Aku rasa diaorg 5 beradik jer
Celah mana datangnya Ziana

Aku suka jer dgn Anzalna & adik beradik dia
Aku follow diaorg bila Anzalna buat party sebelum dia nak kawin
Kan semua adik beradik dia jer
Aku rasa semua cantik
Sweet
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:32 AM | Show all posts
aiennadia182 replied at 21-3-2017 09:16 AM
bukan jual saje uols..

dia ceo kpd syarikat autobavaria malaysia

huntong beliau kan uolss..sudahla cantik dapat pula laki hensem dan kaya. Sekufu gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:00 PM | Show all posts
tak de gambar rumah ke??
nak nengok juga hasil ID anzalna ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:53 PM | Show all posts
aiennadia182 replied at 21-3-2017 09:16 AM
bukan jual saje uols..

dia ceo kpd syarikat autobavaria malaysia

Over benau.
uolls tau ke idok maksud CEO tuh apa?


Laki Anjalna Sales Leader BMW Auto Bavaria ya..


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepuasan sgt hias rumah lawa
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dah lalui fasa ni semua .. yg isteri2,ibu2 msti faham. kejap hobi mhias rumah,kejap mnanam bunga ada masa tu hobinya tiduuuur saja
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 01:21 PM | Show all posts
harkktuih replied at 19-3-2017 06:19 PM
Bila plak laki sheol mat saleh nyer

aah bila masa plak laki dia mat salleh

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 02:03 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

Ko dh kenapa Nat tetiba blurr pulak pasal gossip retis2 nih?
Baru keluar gua ke hapa??
Yg laki kokesen si Lana Nodin NAT oiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 03:15 PM | Show all posts
hmmm dah x de kerja la tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048973s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list