Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
22979
View
238
Reply

Mangsa penipuan dato hattan dedah ditipu hampir satu juta?

[Copy link]

Author: Bettyna       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Malam tadi tejumpe video ni kt youtbe,tekejot tengok tajuk,pastu bukakla,starting pon meleret,panjang naw bebel smpi telelap aku:zz,kalau betol memang kesianla,
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:04 AM | Show all posts
Bettyna replied at 19-3-2017 09:53 PM
Kalau betul lah benda ni, meols rasa sheols ni senang sangat ditipu. Maybe sheols tak pernah dengar  ...

Pembetulan "Yang pipih tak datang melayang" hehe jgn hencap teman noks
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:52 AM | Show all posts
chazey replied at 20-3-2017 12:37 AM
Ini kes percaya sangat sesama kaum, sesama seadara seagama.

Ujung2 seadara seagama sekaum ka ...

Mgkin dia xsgka org yg jaga dia secara baik tetiba tikam dia, lgpon hattan kan nama besar dlm industri, mgkin dia xexpect... org dlm industri seni ni mana je leh pcye, semua sbb duit apa sje leh buat
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:02 AM | Show all posts
buat loan atas company...
name sure nama company.. lepas tu jual jela harta tu tak boleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
AIR MUKA HATTAAAN MEMANG JAHAT..  BUSUK NYER OLANG... DIA PASTI AKAN DAPAT BALASAN.. ATAU MUNGKIN AKAN KENA PADA ANAK TUNGGAL DIA ATAS BERBUATAN JAHAT DIA SENDIRI!  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MUKA EGO,JAHAT...KULIT MUKA DAH LAH BERKERAK GELAP.. HATI DIA PUN GELAP BERKERAK... PENAMPILAN BIAR NAMPAK ADA CLASS WALAUPUN DGN CARA ANIAYA HIDUP ORANG   
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cerita ni betol, yong doakan urusan akak ni dipermudahkan.. Sian dia & family dek kesilapan masa muda. Tok Tan, mohon kedepan!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:28 AM | Show all posts
Bettyna replied at 19-3-2017 09:53 PM
Kalau betul lah benda ni, meols rasa sheols ni senang sangat ditipu. Maybe sheols tak pernah dengar  ...

bukan pipit
tapi pipih
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:28 AM | Show all posts
konklusinya dato tu suka berhutangkah? konsep gali lobang tutup lobang kah? bukan dulu2 heols ada company used car ke apa ntah..apa jadi bisness nya tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 20-3-2017 08:49 AM
tp kebal sgt ke hattan ni? kalau bijan tu aku percaya ler kebal kereta kebal pun kalah

Ntah la sis... mnurut hakak tu ler....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpenah bekenan aku dgn atok tan ni. Aku nmpk byk negative vibe. Aku ni kdg leh nmpk tgk aura2 org ni. Ececeh..aurawhite sgt puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by belilies at 20-3-2017 12:42 PM

Iols nampak benang psl penipuan ni kat bod ci kelmaren. Arini nampak kat bg, tp iols rasa tt bukan org yg sama..

Mana pergi benang yesterday kat ci tew? Dlm tu dh banyak isi. Nak tau apa respon dato hattan. Benang kt ci dah hilang, cuba search xjumpa guna "hattan".

Update: Ok dah jumpa. Tajuk benang "Hampir gila bangkrap selama 15 tahun". Masuk lam bod viral.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak penah berkenan ngan dato ini ngan dato singapore tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur muda camtu blum ckup ilmu perniagaan lg. Kadang tu bila jumpa benda2 mcm ni barulah tau langit tinggi rendah. Silap gaya taun 2030 sok pon timbul balik kes ni. Yg kena hencap, yg bodow yg lurus tu. Yg licik terlepas bajet2 suci
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:08 PM | Show all posts
lepas ni sure toktan menafikan bolat2
but toktan......di donia bole la lepas....
kau tunggu di sana di sana di sana
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:10 PM | Show all posts
what do you expect from toktan
minik sendiri pun dia guna nama utk wat loan
last2 mini punye name blacklist sampai nak amik gaji pun kena amik cash dari company
sape2 yang rapat dgn minik dia tu tau la cite toktan nehhhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mrsLucky at 20-3-2017 01:18 PM

Ermm...i baca waktu kisah ni keluar lama dulu..dia taknak komen apa2..tak nak mengaibkan orang katanya.. kalau tak bersalah kan patut menafikan dan clear nama...apa pula hal tak nak mengaibkan orang yang tuduh ko menipu..

http://beautifulnara.com/hattan-saya-tidak-mahu-buka-aib-orang/
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hattan yang dulu sape je dia tak tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia muflis dulu pun sbb dia gak kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:20 PM | Show all posts
belilies replied at 20-3-2017 12:18 PM
Iols nampak benang psl penipuan ni kat bod ci kelmaren. Arini nampak kat bg, tp iols rasa tt bukan o ...

Momod boleh tlg merge kan? Sng nk tahu the whole story.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:23 PM | Show all posts
Syd replied at 20-3-2017 01:19 PM
Bini dia muflis dulu pun sbb dia gak kan

syd..bini dia si ariani tu ke yg muflis or yg second marriage tu..bisneswoman gak kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
asamfish replied at 20-3-2017 01:10 PM
what do you expect from toktan
minik sendiri pun dia guna nama utk wat loan
last2 mini punye name  ...

ermm donno why bini tu sanggup nak balik pada hubby tu...i wonder hutang edah dan nafkah yang she pernah tagih tu dah dilangsaikan belum..
Btw entah apa biz hattan sekarang untuk maintain lifestyle ala2 kaya mereka...
Bini dah tak kerja kan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mummy75 replied at 20-3-2017 01:23 PM
syd..bini dia si ariani tu ke yg muflis or yg second marriage tu..bisneswoman gak kan

Ariani.
Duit org tu abes. Badan puas kena sepak terajang
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:06 PM | Show all posts
Syd replied at 20-3-2017 01:31 PM
Ariani.
Duit org tu abes. Badan puas kena sepak terajang

atok tu dah pencen ker dari bertomoi dengan sang bini?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:08 PM | Show all posts
harap2 ujung2 dah tua sok jangan lak kena stroke ker...nyanyuk ker...

hasil dari masa muda gagah duk aniaya orang sesaja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058376s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list