Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23205
View
238
Reply

Mangsa penipuan dato hattan dedah ditipu hampir satu juta?

[Copy link]

Author: Bettyna       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 19-3-2017 10:33 PM
akak boikot hattan mulai saat ini

xpernah rasa dia baik ... and pelik sgt camne la dia ni trtiba jadik dato'
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:00 PM | Show all posts
adelea replied at 20-3-2017 07:55 PM
xpernah rasa dia baik ... and pelik sgt camne la dia ni trtiba jadik dato'

tulah kan. ALLAH maha adil
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bettyna replied at 19-3-2017 01:41 PM
Tak tahu lah betul ke tak. Tapi hampir menitik air mata tengok video sis ni. 15 tahun bankrupt and h ...

kalau hutang kereta sahjaa satu juta xpe.kalau hutang tnb indah water syabas etc etc habisla nak membayar
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbuka lah pekung busok dato hattan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:59 PM | Show all posts
aiyoooo.... dengan duit inikah dia siap buat rumah kat kampong kenmain cantik macam resort gittewww....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha....masa kena carai dgn bini dia dedulo....siap tayang umah kat N9 kekonon umah besar...ada pool..ada BMW...hahhaha...
Pastu kawin ngan minah mana tah jap ja..cerai....pastu kawin semula dgn janda....hadap sgt la bini dia dgn dia ni...bodusss piang bini dia yg keja MAS tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex  sekarang bini balik pun terkena jugak bertahun tahin merintih nama blacklist samapai takleh keluara negara fly as stewardess sebab hattan buat loan guna nama dia....masuk melodi bagai tup tup tup after few years nikah balik....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 20-3-2017 05:20 AM
'Dia' tu refers ke sape Mek Sam? Tok Hattan ke akak yg buat video ni?

tok hattan arr..front page kot time tu cter ni kat paper metro xsilap..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 20-3-2017 10:48 PM
Ex  sekarang bini balik pun terkena jugak bertahun tahin merintih nama blacklist samapai takleh kelu ...

oh yeszaaa... finally ada org bukak molot.. kwn mek ckp die byk dpt projek KSN.. dok supply khemah bagai time event.. product muke die apa cter tahhh..xlaku jgk kot...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dia mmg kaya ker??
tp ia pun dia potray style cm org kaya2 je..pernah
trserempak dia kt pintu golden louge klia..tunggu sapa tah kt depan pintu..pkai rayban..brtopi.muka mmg kelat la..siap bawak beg kayu golf tu..meols xde arah la nk tegur dia buat bodo je la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:21 PM | Show all posts
Sumpah nangis aku esp part anak dia kata nanti dapat duit insurance nak bayar kan hutang2 mak... oh my god. Hattan ni baik dgn Zahid Hamidi. Harap DS Zahid Hamidi jangan percaya sgt Hattan ni dan telus. Kesian akak ni. No wonder Hattan berbaik baik dengan anak TPM ni ajak pegi Mentro tiap2 minggu duduk belakang dia -_-
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 20-3-2017 11:02 PM
oh yeszaaa... finally ada org bukak molot.. kwn mek ckp die byk dpt projek KSN.. dok supply khemah ...

Event kat putrajaya tu dia pegang....dia baik dgn bigboss perbadanan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 19-3-2017 03:32 PM
Tak tgok vid. Baca komen saja. Ada logik dan ada tk logik.
Few words nk bagi tp nak tunggu both si ...

Iols tunggu komen chuols jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
jahatnya aniaya orang ::
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 20-3-2017 11:21 PM
Sumpah nangis aku esp part anak dia kata nanti dapat duit insurance nak bayar kan hutang2 mak... oh  ...

Anak TPM si kak long tu pun sama hauk
Jilaka la orang2 ni semua sbb aniaya org lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga manusia yang suka menganiaya orang ni dapat balasan setimpal timpalnya.. jika bukan di dunia, di akhirat.. pada mangsa2, kuatkan semangat and never give up to fight for your right! Gambatte kudasai!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 20-3-2017 02:45 PM
Siannya kalau btol. Dlm fb tu sheols dh sebut benda yg sama psl budak metro kene ugut. Ni komen th ...

Nak tau knpa dia untouchable,  cari siapa bapak sedara dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:38 AM | Show all posts
kucen_miang replied at 21-3-2017 02:16 AM
Nak tau knpa dia untouchable,  cari siapa bapak sedara dia.

Siapa ? Isa samad ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-3-2017 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah. Orng popular ramai nak ambik kesempatan konon. Waklu!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Pala hotak kau hattan!sedap2 dah mkn duit org lepas tu lek lek konon buat report polis nak saman pompuan tu...kaverina sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 20-3-2017 11:43 PM
Iols tunggu komen chuols jugak...

Tunggu komen both sides dulu. Iols tak de kneepad nk merangkak.  

Belajar dr pengalaman dedulu  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:51 AM | Show all posts
sejujurnya aku menangis tengok video ni.Kesian dkt pompuan tu esp. part dia bagitau yg anak dia xcident nak claim insuran..pastu anak dia ckp "duit insuran yg dpt tu nanti boleh bayar beban mak & ayah tanggung tu".... aduiiii sedihnya.....

lebih kurang camtu la ayatnya..yela..beban menaggung hutang ni mmg tak habis...

Harap2 adalah jalan penyelesaian secara baik....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgr org nk bagi kompeni, bunyi mcm nk wariskan co.berjuta2 nilai aset. Cm sedap je bunyi jd director.sekali dpt co.liabiliti bertimbun2, nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:38 AM | Show all posts
samshik replied at 20-3-2017 11:02 PM
oh yeszaaa... finally ada org bukak molot.. kwn mek ckp die byk dpt projek KSN.. dok supply khemah ...

muka tak de seri pun buat product muka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051861s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list