Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
5964
View
51
Reply

Black mengamuk ngan protege

[Copy link]

Author: maxim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2017 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
https://youtu.be/0Vpbkc38stU

Salam. Sori kalau dh ada



Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Waalaikumsalam. Black ni hitam legam kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Berkerak seperti biasa....
Padahal xtgk video pun

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
dia dulu teruk gak kena dgn mummy...lg satu protege hattan dulu tahun 2003 ke cmtu pun kena teruk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
As always over ...over excited terus jd beruk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:19 AM | Show all posts
Bodoh melayu emo. Suara kau dah lah cirit macam kena cekik.  Adam Levine dengan Blake Shelton yang power tu pun takde emo gini dalam The Voice
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Poyo je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:26 AM | Show all posts
acah2 hebat...apa je pencapaian selain jadi quota wajib filler ajl setiap tahun?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:28 AM | Show all posts
ni semua drama jerr.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:43 AM | Show all posts
ntah pape la ko nir black.. nak mgajar ade caranya.. dlm lmbut ade tegasnya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:45 AM | Show all posts
gimik nak naik rating kah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:47 AM | Show all posts
yang penting contestant MM semua hauk to the max.... memang masing2 menempah kuburan sendu lepas program ni habis
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:59 AM | Show all posts
Nasib baik tak suka semua lagu dia.. Slow rock 90-an atau ala2 90-an lagi best
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:02 AM | Show all posts
berlakon lebih je ni
nak suruh kita tengok
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Gimik je tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Black ni masa awal2 kemunculan nampak la ada 'class' tersendiri. Even kita sedia maklum dari dulu dia memang pprt tapi takde la hauk mcm skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:35 AM | Show all posts
baguslah, rupa dan perangai seiringan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 08:47 AM
yang penting contestant MM semua hauk to the max.... memang masing2 menempah kuburan sendu lepas pro ...

Betullah. Iols mngikut juga masa first week yg ujibkat tu. Then masuk second week rasa x best. Kemudiab dah terasa mlas nk tgok. Takde wow factor bbdak tu. Cmna nk kekal dlm industri. Bakalan sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:41 AM | Show all posts
kalau mas idayu nak tgk perangai die sendiri..die blh tgk black skrg..
black umpama cermin die skrg..annoying..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:46 AM | Show all posts
ape la korang ni...
nak ngata perangai tu silakan
tapi jangan la ngata rupa & warna kulit dia
Dah tercipta macam tu
Kang dia 'bertukar' korang jugaaakkkk yang hencap dia lagi

**mood ustajah 7x pegi usrah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:52 AM | Show all posts
de_ikea replied at 20-3-2017 09:36 AM
Betullah. Iols mngikut juga masa first week yg ujibkat tu. Then masuk second week rasa x best. Kem ...

malam tadi temankan mak meols tengok...ayooo hazab sungguh..juri acah2 nak jadi mcm tokram..yang hos try hard nak jd macam jihanabil.. peserta hauk sangat2 mcm tu pun boleh tayang dekat national tv... dengan tibe2 nak bg imuniti...banyak gile tiru gv tp hauk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:52 AM | Show all posts
malas nk tgk bideo tp adakah ini sekadar nk up rating jek?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kelayakan untuk jd mentor ye
Black ni dh brpa tahun menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
So hitam ni makin annoying lah,, makin legam makin bekerak makin annoying.,, Kepala otak apakah tv3xberapasuku ni duk up si hitam ni., kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 08:26 AM
acah2 hebat...apa je pencapaian selain jadi quota wajib filler ajl setiap tahun?

Hahaha..quota wajib filler ajl..nie iols setuju...percapaian black yg lain nan ado tapi poyo jer lebih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071824s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list