Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5234
View
82
Reply

Zul ripin bakal saman jenama pakaian

[Copy link]

Author: seramado       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 04:48 PM | Show all posts
mieymiey replied at 20-3-2017 11:07 AM
Zulripin ni baru 30 tahun ker?
Kenapa nampak tua banding usia?

sbb GF dia tua dia pun nampak tua sikitlah.. org cakap gitulah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:52 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 20-3-2017 04:41 PM
Aigoooo .....
Pinor bijik mato den...

eleh seronok khen
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:54 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 20-3-2017 04:48 PM
sbb GF dia tua dia pun nampak tua sikitlah.. org cakap gitulah.

Adakah Julripin kena bercinta dengan Ayda Jebs untuk nampak/kekal muda?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:57 PM | Show all posts
gayatri ngan zul ok2 sajork ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:00 PM | Show all posts
mieymiey replied at 20-3-2017 04:54 PM
Adakah Julripin kena bercinta dengan Ayda Jebs untuk nampak/kekal muda?

Dia selamanya dgn Kak Gaya. Nampak padan je..Kahwin ler cepat, ada masa utk buat anak
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:07 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 20-3-2017 05:00 PM
Dia selamanya dgn Kak Gaya. Nampak padan je..Kahwin ler cepat, ada masa utk buat anak

So gosip Julripin bercinta dengan pelakon Singapura berhijab cuma gosip semata-mata gosip?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:09 PM | Show all posts
mieymiey replied at 20-3-2017 05:07 PM
So gosip Julripin bercinta dengan pelakon Singapura berhijab cuma gosip semata-mata gosip?

Tak ada bendapun, dgn Zahirahpun mcm dah layu bebenor, sian pelakon muda baru nak popular. Eloklah balik Perth ja
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Brand xtau pon
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:23 PM | Show all posts
kena carik yg muda sikit zullll..
dgn gayah jd tua terus
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 20-3-2017 05:09 PM
Tak ada bendapun, dgn Zahirahpun mcm dah layu bebenor, sian pelakon muda baru nak popular. Eloklah ...

Zahirah tu memula muncul, dijangka bakalan hot. Ku sangka panas hingga ke petang, rupanya sekejap jer dah flop dan sendu. Sayang, padahal cun melecun.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la..drp Pis midon...kamdar tepek nama sheols kt kain perca
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 20-3-2017 04:52 PM
eleh seronok khen

Ai nmpk sisi sikit jer, trus tukaq ke screen lain takut kot kot staff yg lain ternampak..   

Nnt balek la iols belek2 dgn tenang... kot  P    
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
harap2 ada proper agreement..
jangan takat cakap mulut je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 20-3-2017 04:08 PM
kalau akak tengok burung dia mesti akak terus meninggal.

     cukuplah adibebird menjadi lejen mengungguli carta tayangan beburung

Jgnlah dipecahkan rekod...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
deebiz14 replied at 20-3-2017 04:24 PM
Iols blum abes lagi nak berenti gelak lepas bace pengakuan uols ni.Merembes smpi ke situ ke sis? : ...

Manerlah tau kan.. Kot dia upgrade dr model biasa ke model dalaman..kompiden aras tinggi kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
serinegara replied at 20-3-2017 04:12 PM
Sesetengah manusia memang suka aniaya orang, pas tu dia pula tak ngaku bersalah.
Sejenis psychopat ...

zaman skrg ni biasa sgt2 ... org yg buli yg nampak baik .. yg di buli cant even stand up straight to protect themselves
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye. Bukan main cam kaya bebenor elazman ke pebende . cian abam zul. Meh peluk meh meh
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:35 AM | Show all posts
iols rembes dgn abg Jul...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ak x fhm brand msia yg belum gah mcm adidas ke, puma ke apsal jgk la shoot gambar kt luar negara. Apa dlm negara x cantik, klu photographer tu pndai tepi parit pun cantik. Yg mcm owl nora danish.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:55 AM | Show all posts
serinegara replied at 20-3-2017 04:12 PM
Sesetengah manusia memang suka aniaya orang, pas tu dia pula tak ngaku bersalah.
Sejenis psychopat ...

Agama  menuntut agar kita terus menimba ilmu. Antara sebabnya adalah supaya kita tidak mudah ditipu.



Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:18 AM | Show all posts
Aktor terkenal, Zul Ariffin, 31-----> ayat pertama ni, sebenarnya berita yg lebih penting.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Zahira mcwilson tu rupe dah ade..personality dah ade..die kene ade 1 job yg betul2 boom kan die...gosip kene culik pon tak meletopkan die...acaner tuu.... mcm susah sikit die nak naik...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:42 AM | Show all posts
mieymiey replied at 20-3-2017 11:07 AM
Zulripin ni baru 30 tahun ker?
Kenapa nampak tua banding usia?

sama laaaa..... mati2 iolss ingt dah nak masuk 40an ..

umo 40an dah boleh amik job bapak2
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:01 AM | Show all posts
melting iols tengok jul ni laaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079931s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list