Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
20299
View
253
Reply


Hukum Karma Buat Rita Rudaini

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 01:29 PM | Show all posts
pundekkk laa

apa yg karma nye??

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapuk tua ni kan kalau buat selalu tajuk x selari dgn isi.. Mmg nk kena lahar ngn Bu.Ritrud si bapuk tua ni.. Grrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:31 PM | Show all posts
mana karma tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi krono, dari purba kala gitchew. awat tt tak masukkan donna sekali? sayang jah tepek gambar heshe..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:38 PM | Show all posts
ni cite biodata Rita ke?
tajuk tak menahan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
baru tahu RR ex-stewardess..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk jgk dia bercinta dgn retis. Ke jenis hat suka meleseh kat laki hensem?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:41 PM | Show all posts
Apa yg karma nya ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:42 PM | Show all posts
dia ni jenis suke melayan kot... ramai btul artis laki penah kwn ngan dia... skang ni nmpk mcm aj nk ikut jejak langkah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:47 PM | Show all posts
ada part 2 ka?
macam x abis je cerita
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 20-3-2017 12:54 PM
Eh camne dia masuk dewi remaja 98/99 umur 18 tahun..tetibe taun 99 umur dia 23 tahun?

Dewi Remaja 97/98 tu pusingan dia bermula dari tahun 1997, masa tu umur Rita dah 21 tahun. Sheols belum masuk modelling lagi masa umur 18-21 sbb masih study.

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:52 PM | Show all posts
Ciput jah bab karma. Korekla pasal nak caras suami orang.

Tapi Rita ni bukan pasal Karma, dah mmg dia memang Birah.

Kronologi Richie lupa masuk bab Rita kena sergah dengan Aaron, satu lagi bukti birahnya Rita nak goda suami orang!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 20-3-2017 01:11 PM
baideway ni betul ke

Pemegang Diploma Pentadbiran Perniagaan daripada Kolej Damansara Utama

seingat meols yes...sbb sheols start belakon pun umur dah kertu berbanding Wardina yg satu batch dgn sheols  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii baca tajuk mcm pak richie ni membelot sahabat baiknya ritrude... skalli baca artikel puji melangit... untung laaa muka cantik tinggi perangai hauk pun masih boleh cover
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:53 PM | Show all posts
Edited by haryatie at 20-3-2017 01:55 PM

biar la dia hidup dgn cara dn pilihan dia
siapa lah kita nak jadi hakim kpd kehidupan org lain..
x perlu kut nak kata karma/balasan atas apa yg org lain buat
kita sendiri pun x tahu hidup dan tindakan kita akan dtg mcam mana
hari ni mungkin kita mendabik dada kita yg terbaik.. x kacau hak org
mungkin kita x kacau hak org, akn dtg maybe ank cucu kita buat hal yg sama
siapa tahu..hati manusia ni berbolak balik
dugaan dtg dlm berbagai bentuk dan cara
doa yg baik sja utk diri sendiri dn org lain
cukup la jd pemerhati bukan jd penghukum
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
artikel habis ke tegantung ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:00 PM | Show all posts
Choiii sangat artikel syok-syok sendiri ni. Tajuk panas sebagai umpan. Sampai ke sudah ku baca kronologi semata!

Bab karma ni masa pendahuluan jah:

Apa yang dilalui oleh pelakon ini boleh dijadikan pengajaran buat semua. Restu dari kedua ibu bapa adalah tunggak utama sebuah kebahagian dalam gerbang perkahwinan.
Saya percaya pada hukum karma! Apa yang terjadi pada Rita Rudaini adalah satu hukum karma! Kenapa? Banyak hati yang telah dilukai.


Kononnya Rita dilanda masalah "fitnah" bermain cinta dengan suami orang ni hanyalah karmalahh chuolssss. Jadi favourite girl bertubuh sempurna (kah3) Richie ni perlulah tabah dan bersabar ya, kerana ini hanyalah balasan perbuatan lepas (konflik dengan bekas suami pemain bola).



Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:02 PM | Show all posts
Kelasss tulisan abam Richie.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:04 PM | Show all posts
mana KARMA nyer... ke x habis story dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:07 PM | Show all posts
lasagnaklcc replied at 20-3-2017 01:40 PM
Byk jgk dia bercinta dgn retis. Ke jenis hat suka meleseh kat laki hensem?

yeke bercinta? yg aku paham mcm gosip semata2, maybe sbb diorg kerja sama2, nmpk rapat gitu haha.

Btw, isi tak selari tajuk. Ni kalau paper BM ni kena potong markah gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Content artikel ni lbh kepada throwback jah.. Nothings new..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:09 PM | Show all posts
tak abeh expose lg ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:10 PM | Show all posts
yg paling aku ingat sheols jadi model VC abam Rem utk lagu selingkar kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:10 PM | Show all posts
tajuk dah menarik, ingatkan Rita dah kena cash dengan Aqasha/Baizura

tapi bang...
Kepada my favorite girls, Rita Rudani


S tu kenaremove ler
#ohmyenglish
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cite x abis nih. Mana pasal cinlok dengan aqasha? Yang tu orang nak tau. Hal lepas tu mostly orang dah tau kan. Xkan nak cover perangai buruk ritrude kott.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list