Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
20827
View
253
Reply


Hukum Karma Buat Rita Rudaini

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 05:09 PM | Show all posts
oh bru taw ksah hidup dia...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hunny_zizie replied at 20-3-2017 04:56 PM
saya bagi 5 ha

ha ha ha ha ha

Me tambah jdi seploh..
Ha ha ha ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:12 PM | Show all posts
beriya2 puji Rita
nama rita dah busuk kt porem ni
salah cenel nk puji memuji
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kamu tuhan ke nk menjatuhkan hukum karma insan same mcm kamu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:22 PM | Show all posts
hukum karma celah mana nya?

qada dan qadar la bro (bro ke sis beliau ni?)
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 20-3-2017 01:24 PM
Kalau menurut penggooglean iols ..dia lahir 1976

Itulah. Rasanya dah 40an dia ni.

Masuk dewi remaja sama batch juliana banos eh? I rasa macam batch sebelum tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok...karma nya di mana   tak larat nk pk keeww
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca nada berita hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:55 PM | Show all posts
sebu1 replied at 20-3-2017 05:21 PM
Kamu tuhan ke nk menjatuhkan hukum karma insan same mcm kamu

kenapa dgn nick sebu tu? kena banhammer kah

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 20-3-2017 05:55 PM
kenapa dgn nick sebu tu? kena banhammer kah

Iyer   
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkn korang bc pnjg2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:59 PM | Show all posts
kenapa nak tulis hukum karma, ajal maut jodoh kan rahsia Allah swt
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:00 PM | Show all posts
doa yang baik2 lg bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:11 PM | Show all posts

ampa bergaduh kt mane?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 20-3-2017 06:11 PM
ampa bergaduh kt mane?

Ape lagi kat CI le
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:25 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 20-3-2017 04:54 AM
Eh camne dia masuk dewi remaja 98/99 umur 18 tahun..tetibe taun 99 umur dia 23 tahun?

saya baca, dia tulis 22 tahun...tak ada pun tulis 18 tahun... atau dia dah edit waktu saya baca? tapi tak ada tulis 'edit by' pun...

Teruskan menatap cerita seterusnya...
Saya mengenali Rita Rudaini ketika menyertai Pertandingan Dewi Remaja 98/99. Masa itu dia berusia 22 tahun. Dalam sesi test shot, pertemuan pertama itu saya kagum dengan penampilan gadis polos dari utara ini masih muda, cantik dan So sweet!


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:25 PM | Show all posts
kenapa kata hukum karma pulak?? Ingatkan kot ada la cerita dia buat sumthing kat org lain, kemudian jadi kat dia balik. Hujung2 haram. Lebih kepada biografi royani je. Sori sis richie, thread u nampak sangat amatur  berbanding otai-otai bod gosip yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurma salah eja jadi karma?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:30 PM | Show all posts
neo_5050 replied at 20-3-2017 09:47 AM
Itulah. Rasanya dah 40an dia ni.

Masuk dewi remaja sama batch juliana banos eh? I rasa macam b ...

tetiba saya pun menggoogle sebab nak tahu juga...

sumber dari wikipedia:

Edisi 5 - 1998/99

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 20-3-2017 12:55 PM
Ada improvement  .tapi artikel tetap tergantung.  Kenapa x kupas sampai isu pendedahan oleh baizura  ...

Kannn... tajuk dah gempak.. tapi isi hambar. Hummmm mcm tak mencapai maksud
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
budakshinchan replied at 20-3-2017 02:21 PM
melopong lah acik acik dah nk monopos ngan akak akak kertu sbb Aqasha pilih Rita bukan korang #kempu ...

ye ker kashah pilih rita??kesian kn...dk pung pang psl peruntuh.rmh tngga dia...last2 dia yg garit dgn laki org...itu pn ntah ya ke tidak dh kawin dgn rita...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hambarnya tulisan so call reput tersohor  . Karangan kak sepitsiput pon lbh better. Tang mana yg dok sebut karma? Cerita x habis. Mak bagi E je utk karangan sampah mcm ni. Bye tok Richie
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian bapuk tua kaka richie.. Nk buat comeback kekdahnya, end-up kena hencap sbb tajuk x tally ngn isi cerita., kasihannnn.., jgn bapuk tua kaka richie ni yg terkena karma udahlah ye.. Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 20-3-2017 06:25 PM
saya baca, dia tulis 22 tahun...tak ada pun tulis 18 tahun... atau dia dah edit waktu saya baca? t ...


Tadi terang2 dia tulis 18 tahun masa join dewi remaja tu..dia dah edit..sapa yg sempat baca awal2 sempat tgk..ada lagi yg reply td persoalkn jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
budakshinchan replied at 20-3-2017 02:21 PM
melopong lah acik acik dah nk monopos ngan akak akak kertu sbb Aqasha pilih Rita bukan korang #kempu ...



Hahaha.dia pilih ke..atau aqasha just dapat pakej romen2 free jurr?? Awal sgt uols nak cakap dia pilih ritagarit..kawin dah agaknya..nikah je belum..lelaki selalu barang free takkan nak tolak   tp belum tentu dia tinggalkan anak bini lagi  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074622s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list