Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19845
View
253
Reply


Hukum Karma Buat Rita Rudaini

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka Richie ni apa nama sebenar dia?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenek Richie ni indirectly bagi message kt Rita spya muhasabah diri ni..makan dalam jgk pesanan nenek Richie kat Rita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols enjoy baca walaupun content nan hado.. sebabnya? Teringat zaman2 rajin baca majalah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:14 AM | Show all posts
tt mau inform yg rita itu playgirl sentiasa memburu cinta tak lihat kiri kanan tak hrau jarak usia, status, restu dan laki org, main bedal saja janji dapat kawen bila boring cerai ja. walau dah tua2 umur 41 masih tercari2 / mencuba2 bersuami berapa ramai bf dia, masih mengulang tayang kesilapan2 membru cinta
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham apa motif artikel ni ditulis.. sejenis autobiografi kah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
puji la sikit noks i rase richie da byk improve dr artikel lepas.at least kalini i bace karangan sampai abis
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg hukum karma nya? Rita dr dlu sk collect jantan then hukumnya apa? Berlaki pastu xkekal?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by irisismail at 20-3-2017 05:15 PM

Perkahwinan...
Pada  tahun 1999, dan genap  berusia 23 tahun Rita mengambil keputusan untuk melangsungkan perkahwinan dengan pengulas sukan TV3, Akbar Shaari, seorang pemuda kacak yang mempunyai kembar seiras.   


Namun mereka bercerai pada 2001 dan disahkan mahkamah pada 2004. Ketika masih bergelar isteri kepada Akbar, Rita merahsiakan status dirinya kepada media atas alasan urusan peribadi tidak ada kena mengena dengan kerjaya seninya.

Time Edel Zarema dulu kemain dia berkokok.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
tp baca novel noda by tok richie best pulak..kisah gagay2 anak ikan sajork..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:46 AM | Show all posts
menarik tapi kalau buat summary lebih bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 20-3-2017 09:18 PM
Kalau forumer biasa2 buat benang tajuk tak selari dengan content, aman2 je geng2 forumer mengait ben ...

Sbb dia atok ricthie ler kita as porumer picisan expect lebih.takat nk buat smummary baik aku soh pakar2 sumary dlm ni spt kokoinkakiblok,kakasquid dan supikangoreng..depa punya summary lagi vass the boommm
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 21-3-2017 07:24 AM
budakshinchan replied at 20-3-2017 02:21 PM
melopong lah acik acik dah nk monopos ngan akak akak kertu sbb Aqasha pilih Rita bukan korang #kempu ...


Kah kah kah..kau yg delusional dikzkasah kepam tu dh balik menangis sedu sedan kat bini dia. Off henpon takut macik garit ni call..sian pepet macik royani kehausan. Jgn merembes kat jiran gayah bottom dia sudeyh..mau kena penumbuk sulong scha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:13 AM | Show all posts
Rita aku rasa best kalau dia dapat suami macam laki Mrs. Nurul Depp. Mrs. Ning Dalton gitew.

Yang mature, segak dah ada kerjaya. Laki jenis gitew rajin motivate isteri .  Kalau cari abang-abang melayu banyak yang lobang. Ada jugak yang bagus , tapi tu lah, yg bagus da berpunya selalunya.

Cer Rita join RSVP, e-harmony.  Sure ada yang berkenan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya bagi 3 ha....ha..ha..haa.haaaaakkktuiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Karma atok ko. Celah mana nye karma nye
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:47 AM | Show all posts
conclusion yg aku bole buat hasil pembacaan aku ialah..
semua jantan tak nak rita sbb mulut dia mcm longkang!!

semua tak tahan kot...cepat2 angkat kaki..
cuma si aidil n akhbar je bodoh sbb terkawin dgn dia..
yg lain..sebelum pape dah challow...

so rita..hg tak sedaq lagi ka??sbb mulut hg yg jahat tu suma org tak hingin nak buat hg bini..
depa buat hg stok geli2 ja...
kalau tak sedaq lg tak tau la nak ckp apa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:03 AM | Show all posts
karma tang mana hang tulis ada karma?
bias sgt penulis
my fav girls sesangat....
ekon 3hp gitu!
kes gatal mintak anak dgn laki orang mana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:16 AM | Show all posts
takziah RR. mungkin dah berakhir dah zaman seni ko. focus rumah kueh dah la
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:41 AM | Show all posts
klu dh umo 40 xreti bertaubat lagi parahla...
huhu...mode statjah sgt iolls
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakal keluaq buku autobiography ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
celah mane yea karma pom iols xleh nak hadam ...pena hakaakkk richie ni dah tumpul dah, ntah2 ape2 karangan yea ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:57 AM | Show all posts

karma lah.
.....sbb tolak cinta penulis
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:22 AM | Show all posts
Yongpallie replied at 21-3-2017 12:44 AM
Tak paham apa motif artikel ni ditulis.. sejenis autobiografi kah?


tak pa la
peminat Rita kut
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:22 AM | Show all posts
bangcak replied at 21-3-2017 10:57 AM
karma lah.
.....sbb tolak cinta penulis

bukan ke penulis pondan
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:26 AM | Show all posts
karma???ape yg karmanyer???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list